Home - Články - Láskohled 9. - 15. září

Láskohled 9. - 15. září

vloženo 6. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 9. - 15. září

Láska umí zacloumat i těmi největšími kliďasy! Mezi racionální a klidné povahy patří Blíženci, kteří se tento týden mohou těšit na spoustu žhavých a sexy momentů. Nepodceňujte sílu lásky a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Atmosféra je tento týden u vás doma naprosto skvělá. Užíváte si jeden druhého a najdete si čas i na něžné chvilky plné lásky. Nic nenasvědčuje tomu, že by se to mělo nějak změnit.

Býk
Od své lásky se dočkáte obrovské podpory. Nemusíte se obávat odmítnutí a můžete svůj protějšek směle poprosit o pomoc. Je skvělé mít vedle sebe člověka, který je vám pevnou zdí.

Blíženci
Konečně se cítíte neskutečně šťastní. Máte lásku svých snů a zatím se vše jeví naprosto snově a pohádkově. Komplikace samozřejmě mohou přijít, ale v nejbližší době tomu tak nebude.

Rak
Kolem vás jako sup krouží nápadník, který vám není úplně po chuti. Jeho dotíravé pohledy vás obtěžují a jeho sexistické narážky vás přímo uráží. Dejte mu najevo svou nelibost.



Lev
Svou vášeň budete muset tento týden trochu krotit. Vaši polovičku čeká náročný týden a ještě náročnější povinnosti, tak na láskyplné projevy nebude mít ani tu nejmenší náladu.

Panna
Vaše láska vás umí podržet i v těch nejnáročnějších chvílích a je tu stále pro vás. Možná je načase projevit svůj vděk. Ne každý má vedle sebe takovou skvělou oporu jakou máte vy.

Váhy
Něco začalo ve vztahu skřípat a vám to nedá spát. Už si nejste tolik blízcí a večery trávíte každý sám se svou zábavou či povinností. Budete si muset co nejdříve vážně promluvit.

Štír
Lásku vám vyzná někdo, od koho jste to vůbec nečekali. Pořádně vás to překvapí a možná i vyděsí. Stačilo pár panáků na povzbuzení a dotyčný nemohl s láskyplnými gesty přestat.



Střelec
Je ten nejvhodnější čas na pořádnou romantiku. Vemte deku a běžte třeba pozorovat hvězdy, nebo si udělejte romantickou projížďku na loďce. Celý týden si prostě náramně užijte.

Kozoroh
Na lásku nemáte nyní ani to nejmenší pomyšlení. Stále vás trápí pracovní záležitosti a ty vám nenechávají volný prostor na nic jiného. Zkuste si přece jen od práce oddechnout.

Vodnář
Tento týden se potkáte se svým ex. Ten stejný den se vás pokusí dokonce i kontaktovat. Nebude mít na jeho řeči chuť a ani náladu a poměrně ostře ho pošlete do patřičných mezí.

Ryby
Vaše láska je čerstvá a ještě dost křehká. Netlačte proto na pilu a nechte si své vyznání lásky na nějaký vhodnější okamžik a hlavně na později. Protějšek by se mohl zaleknout.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.