Home - Články - Láskohled 8. - 14. února

Láskohled 8. - 14. února

vloženo 5. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. února

Týden s jasným vrcholem! V neděli oslavíme svátek všech zamilovaných - Valentýn! Bude to pro vás den, na který nezapomenete, nebo si budete přát, aby už konečně bylo zase pondělí? I to prozradily hvězdy! Čtěte hned váš Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nemáte nikdy velké očekávání od prvního rande. To v tomto valentýnském týdnu ale překoná vaše dosavadní představy. Bude naprosto skvělé a dokonce si hned domluvíte další. Jste fakt nadšení.

Býk
Máte kolem sebe spoustu přátel, kteří vám pomůžou i v horších časech. Prošli jste si v milostném životě velkými a v mnohém i nelehkými změnami. Nejste však na to sami a zvládnete to.

Blíženci
Milí Blíženci, s blížícím se Valentýnem máte jedinečnou možnost potkat tu pravou osobu pro vás. Seznámíte se naprosto nečekaně a za poněkud zvláštních okolností. O to více to bude romantické.

Rak
S někým se již delší dobu scházíte a zažíváte opravdu krásné chvíle plné pohody a harmonie. Dokonce si tento týden uvědomíte, jak moc pro vás tato osoba znamená. Jste moc šťastní.


Lev
Tento týden vám hvězdy hlásí, že je zde velká pravděpodobnost velkého valentýnského zamilování. Už delší dobu se po vašem boku ukazuje hodně zajímavá osoba, která je vám každý den blíž a blíž.

Panna
Zadaní jedinci to nebudou mít tento týden vůbec jednoduché. Doma vládne negativní atmosféra a častěji se hádáte. I když bude Valentýna, obzvlášť konec týdne bude pro vás oba psychicky velice náročný.

Váhy
Protějšek mnohdy nedokáže pochopit vaše myšlenkové pochody a vy zase nechápete jeho. Nejste ještě úplně sehraní a musíte na svém vztahu hodně pracovat. Nakonec to ale dopadne dobře.

Štír
S protějškem máte jiný názor na trávení valentýnského víkendu. Může dojít k mnohým hádkám a stejně nenajdete kloudné řešení. Určitě vám pomůže, když strávíte víkend odděleně a oddechnete si.


Střelec
Vaši známí vás seznámí s osobou, o které si myslí, že se k vám báječně hodí. Hned ze začátku si ale nebudete vůbec rozumět a je vidět, že jste každý naladění na úplně jinou vlnu.

Kozoroh
Konečně si sundáte růžové brýle. Lidé kolem vás budou nadšení z toho, že jste na jistou osobu změnili názor, protože na vás neměla vůbec dobrý vliv a spíše jste ve vztahu chřadli.

Vodnář
Novoluní vstupuje do vašeho znamení a může vám být v mnohém nápomocno. Zejména přeje zcela novým začátkům, a také harmonii ve vztazích. V této oblasti dojde k výraznému zlepšení.

Ryby
Již delší dobu si pokládáte otázku, zda nežijete v toxickém vztahu. S protějškem jste na tom stále hůř a nemůžete najít společnou řeč. Ani o Valentýnu se nic nezmění a tento stav vám ale vůbec nevyhovuje.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.