Home - Články - Láskohled 7. - 13. října

Láskohled 7. - 13. října

vloženo 4. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 7. - 13. října

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho ve druhém říjnovém týdnu? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!
sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte člověka, který je plný protikladů. Nevíte co si o něm máte myslet a ne vždy je vám jeho chování po chuti. I přes tyto prvotní nesnáze si nakonec k sobě tu cestičku najdete.

Býk
V oblasti lásky přijde prudké zklamání. S osobou, se kterou vás pojila sympatie, si vjedete do vlasů. Hádka nebude mít dlouhého trvání, ale pro vztah bude mít devastující účinek.

Blíženci
Nebudete chápat chování vašeho idola. Dalo by se říct, že naprosto otočí a jeho zájem je najednou mizivý. Nevíte co za tím vězí, dokud se vám jeho známý neozve s podivnou zprávou.

Rak
Snažíte se být tento týden chápavý, neboť má váš partner před sebou těžkou životní zkoušku. Své rozhořčení nad jeho chováním se tedy snažíte skrývat. Koncem týdne však bouchnete.



Lev
Podrážděné chování ze strany opačného pohlaví vás nechává ledově klidnými. Nemáte totiž zapotřebí se někomu vnucovat a máte svou hrdost. Ten, kdo o vás stojí, se musí také snažit.

Panna
Venuše je vám v tyto dny velice štědrá a předvídá v oblasti lásky nevídané věci. Zamilovanost, která vás postihne, bude prudká a vášnivá a nebude brát konce. Jen si to užívejte!

Váhy
Z ničeho nic se vám změní vkus a vy začnete vyhledávat úplně jiné protějšky. Co je za tou změnou netušíte ani vy. Pěkně tím však zmatete okolí a obzvlášť jednu zamilovanou osůbku.

Štír
Doslova prahnete po něčem novém. Tato touha po změně může vést k zásadnímu rozhodnutí ve stávajícím vztahu. Domácnost už vám takhle dlouho nevyhovuje a rozhodnete se prostě odejít.



Střelec
Opačné pohlaví bude tento týden testovat vaši trpělivost. Nejen, že na dohodnuté schůzky přichází někdo se zpožděním, ale ještě s chabou výmluvou, proto raději opouštíte místo vy.

Kozoroh
Vůně domova už vám nic neříká. Ve společném bytečku už se necítíte příjemně a zřejmě to nebude interiérem, jako spíš osobou ho obývající. Jak situaci vyřešíte, záleží už jen na vás.

Vodnář
Své emoce umíte držet pod pokličkou. Tento týden vás ale jistý člověk natolik naštve, že doma budou snad lítat i talíře. Budete však v plném právu. To si nikdo dovolit nemůže.

Ryby
Harmonický týden, který vás čeká, bude plný lásky a něžných pozorností. Však si takové chování zasloužíte a i vy se ke svému okolí často chováte s úctou a hlavně zdravou pokorou.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.