Home - Články - Láskohled 6. - 12. srpna

Láskohled 6. - 12. srpna

vloženo 3. 8. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. srpna

Co vás tento týden čeká ve vašem milostném životě? Potkáte svého prince v zářivé zbroji nebo zjistíte, že vaše láska je falešný a prolhaný sukničkář? Hvězdy znají odpověď i na tyto otázky. Zjistěte jestli se konečně tento týden potkáte s tím pravým.

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska je momentálně jediné, co vás zajímá. Věnujete se jí celou svou bytostí a nevnímáte svét kolem sebe reálně. Někdy je smysluplné nechat se unést na obláčku milostného opojení.

Býk
Kolem vás to víří milostnými avantýrami. Vy v nich ale nehrajete žádnou roli. Tento týden necháváte milostné pletky ostatním a uděláte dobře. Jak sami uvidíte, ne vždy to skončí dobře.

Blíženci
Mnohdy se příliš necháváte unést svými negativníi emocemi, které předáváte i na ty nejbližší. Nechte si pesimismus jen pro sebe a uvidíte, že váš milostný život se vám odvděčí.

Rak
Kolem vašeho protějšku se začíná objevovat osoba, která o něj jeví nebývalý zájem. Mějte se na pozoru, daný člověk se nebojí vytáhnout jakékoliv svůdné zbraně, které rád použije.


KDE NAJDETE SVOU DRUHOU POLOVIČKU? Hvězdy vám poradí! Volejte na tel.: 906 701 701. Kontaktujte astroložku a kartářku Bertu!



Lev
Už dlouho přemýšlíte nad trvalou změnou ve vašem vztahu. Daná situace vás tíží a vy se neumíte rozhodnout. Toto rozhodnutí je už jen na vás a nyní dojdete ke konečnému řešení.

Panna
Snažíte se ze všech sil upoutat pozornost člověka ve vašem okolí. Vaše urputné snahy se však míjí s úspěchem. Tento týden zkuste opačnou taktiku a výsledky se okamžitě dostaví.

Váhy
Láska si vás vyhledá v okamžiku, kdy to nejméně čekáte. Budete se vznášet na obláčcích zamilovanosti a svět kolem vás získá nové barvy. Užívejte si tyto chvíle první zamiovanosti.

Štír

Momentálně nemáte na lásku a vztahy ani pomyšlení. Zadaní nbudou mít náladu na své protějšky. Nezadaní zase budou lhostejní k vábení svého okolí i nejrůznějším pozvánkám na rande.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Střelec

Láska vás ovládá celý život, tento týden nebude výjimkou. Jste člověk plný lásky, který své city umí dát náležitě najevo a váš milostný jazyk je srozumitelný všem ve vašem okolí.

Kozoroh

Stále hledáte svou pravou lásku a někdy máte pocit, že je vaše hledání zbytečné. Nezoufejte, tento týden se vše obrátí k dobrému a v milostných záležitostech uděláte krok vpřed.

Vodnář

Není každý den posvícení a tento týden to bude platit dvojnásob. Vaše láska si projde nepříliš idylickým obdobím. Není důvod ke smutku, vyříkáte si totiž spoustu důležitých věcí.

Ryby

Nezadaní, mějte tento týden oči na šťopkách. Vaše osudová láska se k vám přibližuje mílovými kroky. Už teď se může pohybovat ve vaší blízkosti. Možná jste už byli i představeni.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.