Home - Články - Láskohled 5.-11.2.2018

Láskohled 5.-11.2.2018

vloženo 4. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Láskohled 5.-11.2.2018

Následující týden bude mít rozhodující vliv pro to, jak nakonec strávíte Valentýna! Bude krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se ještě předtím dočkáte nepříjemných dramat a o Valentýnu budete akorát trucovat? Hledejte odpověď v novém Láskohledu! Nezadaní určitě doufají, že ještě před svátkem zamilovaných stihnou potkat lásku. Podaří se to? Čtěte a zjistíte víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete mít v tomto týdnu spoustu příležitostí k seznámení. S novou láskou se můžete seznámit také prostřednictvím rodiny nebo přátel. U zadaných bude panovat harmonie a pohoda.

Býk
Zažijete často situaci, kdy se budete obracet na partnera a budete v něm hledat oporu. Rád vám ji poskytne, je na něj spolehnutí. Nezadané nebude příliš bavit hledání nové lásky.

Blíženci

Jste okouzlující a tak se nedivte, že vám bude okolí skládat poklony. Váš partner na vás bude pyšný. U nezadaných se může objevit nejedna zajímavá možnost, jak získat novou lásku.

Rak
Bude vám to slušet, a tak se stanete středem pozornosti. Můžete mít kohokoliv, na koho si ukážete prstem. Toho by měli využít nezadaní. V partnerských vztazích zavládne harmonie.



Lev

V partnerských vztazích v tomto týdnu budete muset prokázat hodně dobré vůle. Když to dokážete, tak bude vše v pořádku. Nezadaní jedinci budou mít dost příležitostí k seznámení.

Panna
S partnerem se nevyhnete řešení různých problémů, ale vše zvládnete. Je to jen o oboustranné dobré vůli. Svobodní by si měli rozmyslet, koho vedle sebe chtějí a správně si vybrat.

Váhy
Budete natolik okouzlující, že váš partner začne na projevy zájmu nejspíš i žárlit. Může se objevit i vaše bývalá láska a trochu rozvířit ovzduší. Hlavně nesedněte nikomu na lep!

Štír
V partnerských vztazích zavládne harmonie a souznění a budete rádi s miláčkem trávit každou volnou chvilku. Svobodní se mohou těšit na přízeň svého okolí a láskyplné vibrace.



Střelec
Nezadaní by měli využít tohoto týdne k usilovnému hledání svého nového protějšku. Mají teď šance na úspěch! Zadaní jedinci budou možná řešit důležité otázky, vše proběhne v klidu.

Kozoroh
Mezi partnery to může teď občas docela zaskřípat, ale při troše snahy to ustojíte a nebude z toho větší problém. Svobodní mohou zaznamenat úspěch díky svému oslnivému vzhledu.

Vodnář

Nejspíš vás to bude v tomto týdnu lákat k myšlenkám, které by se vašemu partnerovi nelíbily. Dokážete odolat? Možná se vám ozve i bývalá láska. Nezadaní mohou očekávat úspěchy.

Ryby
Nemáte právě nejlepší období, a to se bude promítat i do vašeho vztahu. Mnohokrát pak oceníte shovívavost partnera. Nezadaní budou tak otrávení životem, že asi odmítnou i randit.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.