Home - Články - Láskohled 4. - 10. listopadu

Láskohled 4. - 10. listopadu

vloženo 1. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. listopadu

No vida! Pro mnoho nezadaných to vypadá ve druhém listopadovém týdnu velmi dobře! Šancí bude dostatek. Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí snažit! A zadaní? Myslete na romantiku. Právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!
sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se bude dařit zejména nezadaným jedincům. Těm se podaří seznámit se s někým skvělým. Však už taky bylo načase konečně někoho potkat a ještě navíc taková super partie.

Býk
Jste nadšením bez sebe ze svého nového objevu. Zatím se vše zdá být růžové a vy si užíváte chvilky vzájemné pohody. Ani v tomto týdnu se neobjeví žádný zádrhel a vy budete šťastní.

Blíženci
Tento týden vás čeká v oblasti lásky obrovský pokrok vpřed. Již nějakou dobu čekáte na změnu a tohle nakopnutí přišlo právě včas a hlavně vhod. Cítíte se být neskutečně spokojení.

Rak
Člověk, který je plný optimismu a lásce k dobrodružství stejně jako vy, vás nadchne. Pozor ale, je zadaný. Přesto se nedokážete udržet a častujete se vzájemně zamilovanými pohledy.



Lev
Se svým novým objevem máte nyní spoustu plánů. Sychravé počasí vám v ničem nemůže zabránit. Stíháte dobrodružné výlety do přírody i návštěvy divadel. Jste skutečně spřízněné duše.

Panna
Snadno tento týden podlehnete někomu, kdo je vtipný a zábavný. Máte chuť se pořádně pobavit a i když vám daná osoba nebude slibovat hory doly, tak vás přesto bez okolků dostane.

Váhy
V dlouhodobých vztazích je třeba se tento týden připravit na drobné trable, které vzniknou z nedorozumění. Hádka je na spadnutí. Berte to sportovně, aspoň se doma pročistí vzduch.

Štír
Vaše ohnivá a vášnivá nátura je něco, čeho si každý okamžitě všimne. Poutáte k sobě množství pohledů a je úplně jedno, jestli vyrazíte ven v teplákovce, nebo v promyšleném outfitu.



Střelec
Svůj vztah můžete v těchto dnech nevědomky zato však nenávratně ohrozit. Dávejte si na to pozor. Nevinná poznámka, která ani nebyla myšlena zle, rozpoutá doslova peklo na zemi.

Kozoroh
Někdo vás tento týden ošklivě citově zraní. I když se budete tvářit, že jste se z toho otřepali velmi rychle, tak opak je pravdou. Ještě dlouho nebudete moct nikomu důvěřovat.

Vodnář
Nikdy jste si nemysleli, že nový koníček bude ve vašem vztahu důvodem k mnoha hádkám. Váš protějšek vám ho vyčítá a vy vlastně ani nechápete, co proti němu má. Nevzdáte se ale.

Ryby
Tajemství, které obestírá nového kolegu v práci, je pro vás velkým lákadlem. Poslední dobou nemyslíte na nic a nikoho jiného. Do práce chodíte s nadšením a vždy skvěle obléknutí.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.