Home - Články - Láskohled 4. - 10. ledna

Láskohled 4. - 10. ledna

vloženo 2. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. ledna

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu? Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2021 Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nepřizpůsobivé jednání vašeho idolu už je neúnosné. Přijde vám, že daný jedinec myslí jen na sebe a k okolí je dost bezohledný. Občas přemýšlíte, zda je společná budoucnost reálná.

Býk
Poznáte někoho velmi sympatického. Tento jedinec dokáže svým milým jednáním kdekoho okouzlit. Přesto svého šarmu nijak nevyužívá a uvnitř zůstává velmi skromné a uctivé jádro.

Blíženci
Ze startu nového roku máte velmi dobrý pocit. V dlouhodobých svazcích zavládne nevídaná harmonie a láska. Však si to taky zasloužíte. Na svých vztazích totiž nepřestáváte pracovat.

Rak
Můžete se těšit na ukončení své samoty. Již dlouho toužíte po lásce, která by vám přinesla do života něco nečekaného, vášeň ale i zábavu. Tento týden bude v tomto ohledu průlomový.


Lev
Přejete si, aby objekt vašeho zájmu věděl o vašich emocích. Snažíte se to dávat nenápadně najevo, ale míjí se to s úspěchem. Chce to naprosto jinou a hlavně dravější strategii.

Panna
Je načase navázat nějaký vážný vztah. Užívali jste si v minulých týdnech a měsících až příliš nezávazného flirtu a s příchodem nového roku chcete milostný život radikálně změnit.

Váhy
V tomto týdnu vás neodvratně popadne chorobná žárlivost. Vůbec není jasné, kde se to ve vás vzalo, ale máte neustále nutkání vašeho protějška kontrolovat. Tomu se to nebude líbit.

Štír
Jisté hříchy minulosti nyní vyplují na povrch. Není to příjemné ani pro vás, ani pro vaši lásku. Připravte se na vlnu výčitek a hádek, které však musejí momentálně vyčistit vzduch.


Střelec
V lásce to není zas až tak růžové, jak jste si představovali. Rok 2021 a obzvlášť tento týden velmi přeje upřímným přátelským vztahům. Vy máte na úžasné přátele obrovské štěstí.

Kozoroh
Venuše je tento týden ve výborném sextilu s vaším znamením a to vám do života přináší lásku a zcela nové příležitosti. Dokonce máte jedinečnou možnost potkat někoho osudového.

Vodnář
Když něco končí, tak vždy něco jiného začíná. U vás je to úplně nové a neznámé období, které je ze začátku velice těžké, ale nakonec zjistíte, že hledání sami sebe je velice poučné.

Ryby
Poznáte někoho velmi vášnivého, který všechno prožívá emotivně a bez studu. Někdy je to na vás trochu divočina, ale jste rádi, že máte vedle sebe někoho, u koho víte, na čem jste.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.