Home - Články - NOVOROČNÍ MAGIE

NOVOROČNÍ MAGIE

vloženo 30. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

NOVOROČNÍ MAGIE

Přejete si vykročit do nového roku tou správnou nohou? Chcete, aby vás po celý rok prováděla hojnost, zdraví a spokojenost? Pak nezapomeňte na několik starobylých pověr a pojistěte si své štěstí!

sdílet článek na facebooku

Jak na nový rok, tak po celý rok

Tato věta v sobě ukrývá zásadní poselství a moudrost – jak se nějaký proces začne, stejně tak bude i pokračovat. Proto se snažte prožít první den v roce bez hádek a sporů, vyhýbat se stresům a nepříjemnostem. Na to se vyplatí myslet už o silvestrovském večeru a konzumovat alkohol rozumně, nepřejeme si přece, aby každé z našich příštích 365 rán bylo stejně těžké, jako to novoroční s kocovinou!

Přes jídlo k penězům

Na novoroční jídelníček se také vztahují určitá pravidla. Na slavnostní tabuli určitě patří jídlo z čočky. Tato plodina, jejíž semena svým tvarem připomínají mince, vám zajistí, že prožijete celý nadcházející rok 2021 v hojnosti a bohatství. Naopak, na Nový rok by se neměla konzumovat drůbež, protože podle pověry by pak mohlo odletět z domu štěstí. Co to znamená v praxi? Žádná kachna, husa, krocan ani kuře! V některých zemích se za šťastné novoroční jídlo považuje ryba, která prý přináší bohatství. Dobré zdraví na celý rok vám zas zajistí konzumace medu a česneku, nejlépe najednou.


Zbavte se neřestí

Dáváte si novoroční předsevzetí? Nový rok je ideální dobou začít něco nového nebo se naopak zbavit nepříjemných zlozvyků, ve zkratce – změnit svůj život! Aby nám však předsevzetí opravdu vyšlo, je potřeba začít hned jak odbije půlnoc, a nenechávat ho na „zítřek“ - takový zítřek totiž sotvakdy nastane a nám zůstane jen sklon svá předsevzetí odkládat na později a ještě na později.

Novoroční magie

Nový rok je ideální dobou pro věštění všeho druhu. Právě teď stojíme na přelomu dvou období a říká se, že v těchto dnech mají neviditelné tajemné síly větší moc. Snáz nám pak prozradí, co nás čeká a nemine. Pokud vlastníte vykládací karty, například tarotové nebo jiné, zkuste si krátce po odbití půlnoci vytáhnout z balíčku dvanáct karet – každá z nich bude představovat jeden měsíc v příštím roce a prozradí vám, jaký vás čeká osud!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.