Home - Články - Nejvýznamnější oblasti štěstí jednotlivých znamení v roce 2021

Nejvýznamnější oblasti štěstí jednotlivých znamení v roce 2021

vloženo 29. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Nejvýznamnější oblasti štěstí jednotlivých znamení v roce 2021

Pro každé znamení jsme z podrobného ročního horoskopu vybrali jeho oblast štěstí v roce 2021, protože věříme, že štěstí je to, co lidé často potřebují!

sdílet článek na facebooku

Beran (21. 3. - 20. 4.)
V roce 2021 máte obrovskou šanci splnit si svůj sen v oblasti vašeho povolání, přičemž může obrovskou roli sehrát nečekaný zahraniční kontakt nebo podpora velmi významné osoby. Šťastné měsíce pro práci i finance jsou duben a srpen.

Býk (21. 4. - 21. 5.)
Výraznou radost a potěšení pocítíte v tomto roce v oblasti milostných záležitostí. Můžete se také dočkat toužebně očekávaného přírůstku do rodiny. Vaší oblastí štěstí je tedy láska a partnerské vztahy a to zejména v měsících leden a květen.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)
Vaší oblastí štěstí jsou vztahy. Máte šanci potkat lásku a prožít mimořádný milostný vztah. Druhá polovina roku je pro tuto oblast podstatně přejícnější, přičemž nejvíce přínosné jsou měsíce září a prosinec. Těšte se na oživení milostné romantiky a na sexuální zážitky.


Rak (22. 6. - 22. 7.)
Pocit naplnění vám přinese nalezení vlastního životního zaměření. Silné duchovní napojení s lidmi ze vzdálených míst nebo osoby, které se věnují vzdělání, mohou ovlivnit váš život v tomto roce.

Lev (23. 7. - 22. 8.)
Vaší doménou je v tomto roce komunikace a to zejména v jeho druhé polovině máte možnost úspěchu díky vašemu uměleckému vyjádření. Hlavní zájem se soustředí na umělecké a estetické vyjádření a to se týká zejména uměleckých profesí. Pro práci a finance jsou příznivé měsíce srpen a září. Taktéž se těšte i na zakotvení v milostném vztahu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)
Šťastná hvězda na vás zasvítí také v práci a financích. Můžete naplno pracovat na projektech, které živí vaše múza - rozjet svůj vlastní obchod nebo třeba předložit prezentaci práce, která je hodna nejen obdivu, ale také si zaslouží povýšení. Pamatujte, že takové příznivé období budete mít až za dalších dlouhých dvanáct let.


Váhy (23. 9. - 23. 10.)
Vaší zářivou oblastí je v tomto roce láska. Pod šťastnou hvězdou se může zrodit náklonnost tak intenzivní, že to rozhoupe svatební zvony. Nejvíce favorizovaným obdobím je konec léta, kdy patronka lásky, Venuše, skutečně kraluje. Proto je šťastným měsícem pro lásku zrozenců v tomto znamení září.

Štír (24. 10. - 22. 11.)
V roce 2021 máte obrovskou šanci splnit si svůj sen, po kterém už dlouho toužíte. Silnou oblastí je sociální sféra a významnou roli mohou sehrát také vaši přátelé.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)
Vaší silnou oblastí jsou v tomto roce skupinové aktivity. Díky zvýšené společenskosti si můžete splnit jeden ze svých snů za posledních několik let. Šťastný měsícem pro lásku a partnerské vztahy jsou leden a červenec.


Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)
Hvězdy vám přejí především v oblasti vyššího vzdělávání. Rozšíření obzorů spojené například s dalekou cestou může mít osudový vliv na váš další život. Právě tam totiž můžete potkat osobu, která obrátí váš život po citové i pracovní stránce naruby.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)
Naplnění osobnosti máte sklon nalézt ve svém duchovním růstu a vaše schopnost vytvářet krásu učiní vás i vaše bližní šťastnými. Otevřené srdce na dlani vás bude v roce 2021 charakterizovat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)
Pocit štěstí se v tomto roce skrývá ve vašem vnitřním přerodu, přičemž mohou být velmi důležití vaši přátelé. Pomohou vám dívat se na svět jinýma očima - bez bázně a s větší sebedůvěrou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.