Home - Články - Velký tarotový horoskop na rok 2021

Velký tarotový horoskop na rok 2021

vloženo 1. 1. 2021
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na rok 2021

Jaký bude rok 2021 a co vám přinese? Tarotové karty vám prozradí nejdůležitější témata příštích dvanácti měsíců!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Spravedlnost
vám věští příznivý a spokojený rok, kdy budete za všechno, co v životě děláte, po zásluze odměněni! Věci se dostanou do rovnováhy a konečně se dočkáte ocenění, které si zasloužíte. A to platí jak ve finanční oblasti, tak i ve vztazích a doma. Pokud pilně pracujete a neflákáte se, pak se v tomto roce nemusíte obávat žádného nedostatku a peněz budete mít vždy tolik, kolik potřebujete ke své spokojenosti. Rodina a partner si vás budou vážit a konečně pořádně docení, co všechno pro ně děláte. Staré záležitosti a spory se vyřeší ke všestranné spokojenosti, a to ve všech oblastech vašeho života. Zkrátka, konečně budete mít pocit, že je k vám život a osud opravdu férový! Pravdou však taky je, že nic nedostanete zadarmo a žádné úspěchy ani zisky vám nepadnou jen tak z nebe, všechno si musíte poctivě odpracovat. To však už je pouze drobný detail tohoto jinak velmi spokojeného a příznivě vám nakloněného roku!

Býk
Karta Tři mince
předpovídá, že se můžete těšit na úspěšný rok, kdy za sebou konečně začnete jasně vidět výsledky vaší práce. A to platí ve všech sférách života, ať už v kariéře, nebo taky v domácnosti a ve vztazích. Zkrátka to, na čem pracujete, se konečně začne dařit a přinášet vám ovoce, a to bude skvělý pocit. Zároveň však budete dobře vědět, že nemůžete usínat na vavřínech, protože jste teprve na začátku a máte ještě hodně dalších plánů, do kterých se chcete pustit. Dílčí viditelné úspěchy však pro vás budou znamenat velkou a důležitou motivaci. Když budete vidět, že tudy opravdu vede ta správná cesta a že můžete svým snažením něco dokázat, bude to pro vás nejen radostí, ale hlavně motorem do další práce. Ať už budujete nějaký pracovní projekt, krásný domov nebo harmonickou rodinu, rok 2021 bude zasvěcen pokračování těchto vašich plánů. Nebudete ani tak začínat nové věci, jako spíš rozvíjet to, co už má postavené pevné a stabilní základy!

Blíženci
Karta Sedm pohárů
vám v nadcházejícím roce slibuje spoustu nových velmi lákavých příležitostí, ale dávejte si velký pozor, ať se jimi nenecháte zas příliš unést! Na první pohled sice budou vypadat tyto záležitosti hodně slibně, ale ve skutečnosti bude většina z nich stát na vodě a nevyplatí se vám na ně příliš spoléhat. Tento stejný scénář se vám bude opakovat hned několikrát během roku a zřejmě se z něj máte něco naučit – totiž stát nohama na pevné zemi a na první místo dát stabilitu před vzdušnými zámky! Bude se vám stávat, že zdánlivě se před vámi otevře hned několik lákavých možností, ze kterých si zdánlivě budete moct dokonce vybírat, ale není zlato všechno, co se třpytí! Ve většině případů to bude jen laciné pozlátko, ať už se jedná o novou zázračnou příležitost k výdělku nebo o seznámení s novým atraktivním partnerem či partnerkou. Nevzdávejte se kvůli těmto přeludům svých jistot. Za pokus to stojí jedině tehdy, když to budete umět brát s rezervou!


Rak
Karta Čtyři hole
vám přináší příjemný stabilní a úspěšný rok 2021. Předchozí období pro vás zřejmě bylo hodně náročné a užili jste si značné množství stresu a nejistoty. Teď ve vašem životě krize konečně pomine a budete si moct užívat klid a pohodu v kruhu lidí, které máte rádi a kterým můžete věřit. Tarot neukazuje do tohoto roku žádné náročné ani přelomové události, spíš období odpočinku a vychutnávání si svých úspěchů předtím, než se opět zas pustíte do něčeho náročnějšího. Zkrátka si můžete dovolit dát si trošku pohov, dopřát si všechno, co potřebujete ke spokojenému životu a nestresovat se ani se do ničeho netlačit. Bude skvělé, že konečně budete cítit ve svém životě stabilitu a pocit jistoty. Tento příznivý rok můžete využít k postupnému přemýšlení nad novými nápady a plány do další budoucnosti. Věci se vám krásně zjednoduší, takže budete mít prostor, čas a možnosti pro nové začátky! Tak neváhejte a dopřejte své fantazii rozlet!

Lev
Karta Král mečů
vám do nadcházejícího roku přináší důležitý úkol jednat rozhodně a sebejistě a jít si za věcmi, které si přejete, bez zbytečných kompromisů. Nenechejte se odradit tím, že to někdy bude náročné a budete si muset procvičit umění říkat ne a vyjadřovat své názory a potřeby hezky na rovinu. Tudy totiž vede cesta ke spokojenosti a naplnění toho všeho, po čem ve své duši skrytě toužíte a co potřebujete ke štěstí. V roce 2021 se zkrátka postavíte sami za sebe hezky se vší sílou a bez pochybností. Bude to rok, kdy budete jednat samostatně, nezávisle a bez předsudků. Jen racionální uvažování vám ukáže, kudy vede pro vás ta nejlepší cesta k cíli. Bude to chtít pevnou vůli, ale pokud zjistíte, že něco ve vašem životě již přestalo sloužit svému účelu, neváhejte to opustit a posunout se dál kupředu. To všechno však samozřejmě až po důkladném uvážení a nikoliv v návalu emocí. Nemá přece smysl udržovat kontakty s lidmi, se kterými si už nerozumíte, ani setrvávat v práci, která vás nebaví!

Panna
Karta Eso mincí
má pro vás velice příznivou věštbu – rok 2021 pro vás bude bohatý a plný hojnosti! Dařit se vám bude hlavně po materiální a finanční stránce, tak dobře se vám již dávno nevedlo! Dostanete příležitost ke skvělým ziskům a bude to pro vás velmi snadné. Zkrátka budete miláčky Štěstěny a vydělat si peníze na všechno, po čem toužíte, pro vás nebude žádný problém! Budete mít dokonce odvahu pustit se do nových projektů a investovat například do perspektivního podnikání, abyste své úspěchy a majetek ještě více rozšířili. Vaše nápady se strefí do poptávky, takže se můžete těšit na velké úspěchy a máte před sebou velkou kariéru! Taky ve vašem volném čase se budete zabývat v první řadě praktickými záležitostmi. Je to skvělý rok dát si do pořádku bydlení a vylepšit si ho tak, aby odpovídalo vašim snům a představám. Ve vztazích bude tento rok poměrně stabilní a můžete se spolehnout na zázemí, které máte. Váš partner a blízcí vám budou oporou a budou vás spojovat stejné praktické životní cíle.


Váhy
Karta Mág
vám dává v tomto roce velkou příležitost zařídit si život podle sebe a změnit i věci, které vypadají, jakože s nimi pohnete jen stěží. Pokud však ovládáte zákonitosti prostředí, ve kterém se pohybujete, pak jistě dobře víte, co jsou ty klíčové věci, které vás dovedou k úspěchu a ke splnění vašich přání. Stanete se v obrazném smyslu slova mágem nebo čarodějkou, co si určuje a maluje obrysy vlastního života a osudu. Důležité je v první řadě dobře si ujasnit, co vlastně chcete, a to nejlépe již hned na začátku roku. I když je typickou vlastností vašeho znamení Vah nerozhodnost a váhavost, měli byste se rozhodnout, kterým směrem se chcete ubírat. Vaše možnosti jsou téměř neomezené a mnohem větší, než o čem byste si vůbec troufli snít – ať už se to týká práce nebo osobního života. V roce 2021 se vám bude hodit vaše vrozená schopnost jednat s lidmi a umět se s nimi dobře domluvit. Ale zároveň si dejte pozor, ať neztratíte z centra své pozornosti své cíle a nenecháte se ukecat k něčemu jinému!

Štír
Karta Slunce
vám přináší nádherný a šťastný rok plný radosti, spokojenosti a potěšení ze života! Konečně budete mít pocit, že ve vašem životě je všechno v pořádku a že si ho můžete naplno užívat. Po všech stránkách se vám bude dařit a budete se cítit skvěle. Kolem sebe budete mít skvělé lidi, se kterými si dobře rozumíte a ve vztazích budete cítit bezpečí, jistotu a podporu. S nejbližšími lidmi budete naladěni na stejnou vlnu a užijete si spolu spoustu zábavy a dobré nálady. Bude to rok bohatý na zážitky, za kterými ovšem nemusíte jezdit nikam daleko. Osvojíte si totiž umění vychutnávat si drobné radosti života, jako je třeba výlet do přírody ve vašem okolí nebo příjemný večer strávený v kavárně s přáteli. Takže si nebudete muset ani dělat starosti s financemi, protože přece nejkrásnější věci v životě jsou zadarmo! V roce 2021 načerpáte spoustu pozitivní energie a budete si moct konečně říct, že váš život je po všech stránkách šťastný a krásný!

Střelec
Karta Pět pohárů
vám do roku 2021 ukazuje jeden důležitý úkol – naučit se těšit se z věcí tak, jak jsou, a nebrečet nad rozlitým mlékem! Nejspíš se vám přihodí, že vaše plány neklapnou tak, jak byste si to představovali, nebo možná se jedná ještě o nějaké zklamání z loňské krize, které se pořád s vámi táhne. Třeba vám selhává nějaký podnikatelský plán nebo se nedostanete na svoji vysněnou cestu a budete podléhat černým a pesimistickým myšlenkám. Je to pochopitelné, protože se jedná o záležitost, které věnujete hodně pozornosti a něco, co dlouhodobě připravujete. Pak jsou v tom velká očekávání a spousta emocí. Ale vaším úkolem je podívat se na život z optimistického pohledu a místo neúspěchů vidět raději všechny ty ostatní věci, kde se vám naopak daří! Do roku 2021 tedy raději nepočítejte s tím, že se věci budou vyvíjet podle nějakého konkrétního plánu, ale užívejte si všechno krásné a příjemné v takové podobě, jak vám to život přináší. To je klíč ke spokojenosti!


Kozoroh
Karta Velekněz
vám do nadcházejícího roku slibuje jasný životní směr, pokud se spolehnete na dobré rady zkušenějších a necháte se ve svém životě vést někým, komu důvěřujete. Může to nějak souviset s vaším náboženstvím a vírou, jako například v podobě duchovního učitele, který vám ukáže cestu ven z vašich problémů a ke štěstí. Ale může se jednat i o někoho z rodiny nebo nějakého staršího a důvěryhodného člověka z okruhu vašich přátel, kdo vám v životě velmi pomůže a navede vás tím správným směrem. Ať už si řešíte pracovní a finanční záležitosti nebo osobní a partnerské vztahy, vašim úkolem do nového roku je vzít si do života něco z rad a zkušeností předchozích generací a posunout se směrem k větší odpovědnosti a serióznosti. Konečně přestanete mít podvědomý strach z některých závazků, a to pro vás bude nakonec velmi osvobozující, protože se právě díky tomu můžete posunout kupředu jednoznačným směrem a zbavit se pochybností.

Vodnář
Karta Šest mečů
ukazuje do nového roku cestu ven z problémů a komplikovaných situací, na které vám budou dělat společnost vaši dobří přátelé nebo lidé, kterým naprosto důvěřujete. Zjistíte, že právě spolupráce s podobně naladěnými lidmi, se kterými sdílíte podobný pohled na svět, vás může společně posunout kupředu a otevřít vám nové možnosti. Bude se vám to táhnout mnohem lépe, než kdybyste na všechno byli sami, ať už se jedná o pracovní kariéru nebo osobní plány. Jde o to, nespoléhat se jen na pokrevní rodinu, protože s nimi si sice můžete rozumět dobře, ale přece jen jste v mnoha věcech hodně odlišní a nemáte tedy úplně stejný životní směr. V tom je právě hodnota přátel a spřízněných duší. Tento rok je navíc specifický v tom, že se pořád ještě vypořádáváte s nějakými následky loňské krize, která ve vašem životě v mnoha směrech pořádně zamíchala karty. O to důležitější bude najít někoho, kdo je na stejné lodi!

Ryby
Karta Věž
vám přináší velmi zajímavou věštbu a tento rok pro vás bude v mnoha směrech přelomový. Měli byste se ovšem připravit na to, že změny ve vašem životě a okolí vám připraví celkem slušný šok díky tomu, jak rychle se všechno semele! A aby toho nebylo málo, nebude to pouze jednou, ale bude se jednat hned o sérií nečekaných událostí, které převrátí běžné koleje vašeho života úplně naruby! A je takřka nemožné předem předpovědět, čeho přesně se to bude týkat – jisté je pouze to, že vás to nenechá lhostejnými! Vaším úkolem proto je naučit se nelpět na starých zvyklostech a stereotypech, nedržet se toho, že věci musí dopadnout přesně tak, jak jste si je naplánovali, ale počítat spíš s otevřenými možnostmi a neustálými změnami. Jedině tak budete moct vytěžit z převratných události ve vašem životě to pozitivní a přínosné a zbytečně se netrápit s věcmi, které nemůžete změnit. Zkrátka, čekejte nečekané a připravte se na to, že všechno bude jinak, než si myslíte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.