Home - Články - Láskohled 31. května - 6. června

Láskohled 31. května - 6. června

vloženo 28. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 31. května - 6. června

Bude vás stávající vztah sílit jako letní sluníčko, anebo konečně potkáte svou novou životní lásku? Otázky, které jsou pro mnohé z nás nejdůležitější na světe! V týdenním horoskopu lásky zjistěte, co vás čeká a na co se máte zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš poslední vztah byl docela velké fiasko. V mnoha věcech to ale byla pozitivní zkušenost. Zejména jste si uvědomili, co od života chcete a jak by vztah rozhodně vypadat neměl.

Býk
Milostné vztahy jsou momentálně na bodu mrazu. Nemáte nikoho v dohledu a vlastně ani nemáte chuť na nové seznamování. Raději trávíte čas o samotě a hlavně si to umíte pěkně užít.

Blíženci
I když to tak teď možná nevypadá, tak novou lásku máte na dosah ruky. Jste úžasně naladění a máte skvělou náladu. Možná, že právě díky tomu tento týden někoho zajímavého potkáte.

Rak
Kolem vašeho protějšku se teď motá dost podezřelá osoba, která se všemožně snaží vaší lásku zaujmout. Její flirtování začíná být vtíravé a dost urputné. Přestává se vám to líbit.


Lev
Milostné vztahy vám jenom vzkvétají a vy si užíváte vášnivé flirtování s novým idolem. Zatím se moc nezabýváte společnou budoucností a užíváte si společné chvíle plné romantiky.

Panna
Váš nový objev si vás vůbec nezaslouží. Ze začátku o vás projevoval výrazný zájem, nyní jeho city očividně chladnou a teď si začíná vypisovat na sociálních sítích s dalšími osobami.

Váhy
Poznali jste někoho, kdo se vám zdál skvělý a dokonce jste si již mysleli, že se jedná o lásku a vztah do konce života. Jaké nepříjemné překvapení však přišlo po společném bydlení.

Štír
Venuše je v nepříznivé kvadratuře s vaším znamením. Tato nepříjemná hvězdná konstelace udělá neplechu zejména v dlouhodobých manželských svazcích, kde se schyluje k hádce roku.


Střelec
Zadané Střelce čeká tento týden skvělé překvapení od protějšku. Poslední dobou jste neměli čas sami na sebe a měli jste hodně práce kolem bydlení, či dětí. Teď si to ale vynahradíte.

Kozoroh
Začali jste se scházet s někým, kdo má rád zábavu a dává přednost povrchním známostem před hlubokými city. Nečekejte tedy nic vážného. Spíše to berte jako žhavý a vášnivý flirt.

Vodnář
Váš protějšek je momentálně trochu tajuplný. Máte pocit, že před vámi něco skrývá, ale vnímáte to pozitivně, takže jen čekáte, co na vás zase vybalí. Umí občas pořádně překvapit.

Ryby
Nevypadá to, že by vaše známost byla tím pravým ořechovým. Ze začátku jste měli růžové brýle. Prvotní zamilovanost ale opadla a vy se nyní spíš trápíte, než abyste byli šťastní.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.