Home - Články - Láskohled 30. srpna - 5. září

Láskohled 30. srpna - 5. září

vloženo 27. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. srpna - 5. září

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Štíry máme odpověď, která je nepotěší. Oproti tomu Ryby budou zahrnuté láskou. A co čeká vás? Zjistěte to v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste v mnoha věcech až příliš tolerantní. Váš protějšek toho stále víc a víc využívá. Měli byste si stát pevněji za svým názorem, protože nemůžete stále někomu slepě ustupovat.

Býk
V dlouhodobých svazcích nastane harmonie a láska. Jste plni nových vjemů, ale i radosti z toho, jak se vám podařilo dát váš vztah do pořádku. Konečně máte to, o čem jste vždy snili.

Blíženci
Seznámíte se se zajímavým jedincem, který je ale zadaný. Evidentně vás to ale k sobě táhne. Máte teď v hlavě zmatek a doufáte, že se vám podaří si osobní život nějak vyřešit.

Rak
Máte poslední dobou trochu těžkou hlavu, a zejména vám dělá starosti váš osobní život. Láska z vašeho milostného vztahu vyprchává a vás to doma nebaví, protože je tam dusná atmosféra.


Lev
Moc se vám nelíbí, jak se v některých situacích chová váš protějšek. Občas se dokonce přistihnete, že se za něj stydíte a nejraději byste na společenské události chodili úplně sami.

Panna
V práci je kolega, který s vámi velice rád a často flirtuje. Vás to nijak neobtěžuje, tak na jeho hru přistupujete. Ostatní kolegové si toho začínají všímat a mluvit o vás bez vás.

Váhy
Potřebujete si v dosavadním vztahu trochu utřídit myšlenky. Nejlépe by vám prospělo, kdybyste víkend mohli strávit každý se svými přáteli. Na tohle ale protějšek nikdy nepřistoupí.

Štír
Máte vedle sebe člověka, který není úplně férový. Sice se na začátku zdálo, že má o svém životě přehled, ale nakonec vás ve spoustě věcí dost zklamal. Nyní přemýšlíte, co dál.


Střelec
Ve vztahu jste sice teprve chvilku, ale vůbec to není tak růžové, jak by to každý předpokládal. Nový protějšek má se vším problém, je často negativní a nemáte vůbec nic společného.

Kozoroh
Konečně jste poznali člověka, který za něco stojí. Jste spolu dokonale sladění a máte se spolu nádherně. Většina vašich přátel ale vaše nadšení nesdílí a vy vůbec nechápete proč.

Vodnář
Váš protějšek vás mile překvapil. Opravdu se snaží a začal se sebou něco dělat. To je pro vás dobré znamení a i vy se nad sebou začínáte zamýšlet a chcete vztah výrazně vylepšit.

Ryby
Vaše nová láska vás nyní velice naplňuje. Jste ve skvělé náladě a v práci dosahujete báječných výkonů a taky máte plno kreativních nápadů. Kvetete nyní prostě ve všech směrech.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.