Home - Články - Láskohled 29. ledna - 4. února

Láskohled 29. ledna - 4. února

vloženo 27. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 29. ledna - 4. února

Lvi budou lidi v okolí přitahovat jako magnet, velká příležitost tedy čeká na nezadané a Berani se ve stávajícím vztahu trochu potrápí, protože jsou moc impulzivní. Začne nám nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám momentálně otevírají nové možnosti a prožíváte období vášně a romantiky. Ve vztahu si dejte ale pozor na příliš impulzivní rozhodnutí. To by se vám mohlo vymstít, drazí Berani!

Býk
Jste plni elánu, nové energie a díky tomu jste velice přitažliví pro opačné pohlaví. O nabídky na rande nemáte nouzi a dokonce se ve vašem okolí objeví někdo, kdo hodně zaujme i vás.

Blíženci
Potkali jste se se zajímavým člověkem, který zamíchá vaším osobním životem. Je dost pravděpodobné, že budete muset řešit ještě nějaké další milostné peripetie s jiným člověkem.

Rak
Rádi kontrolujete sebe i ostatní, ne nutně v negativním slova smyslu. Přesto se vám může stát, že vás tento týden někdo konfrontuje s tím, že mu tato vaše vlastnost hodně vadí.


Lev
Jste Lev se vším všudy - jste doslova lev salonů a jste vždy středem pozornosti. Užíváte si společenské akce i přízeň opačného pohlaví, kde okouzlíte hned několik jedinců najednou.

Panna
Intuice vám může pomoci porozumět citům ve vašem vztahu. Někdy jste oba hodně zmatení ze všeho kolem. Společné sny a vzájemná podpora vám mohou přinést hlubokou a harmonickou lásku.

Váhy
Nezapomeňte se starat o své vlastní potřeby a udržujte tak rovnováhu mezi láskou a vlastní samostatností. Je totiž velice důležité, abyste se až příliš nepřizpůsobili tomu druhému.

Štír
Prožíváte intenzivní a vášnivé emoce ve vztahu. Jste otevření novým začátkům a nebojíte se projevit svou hloubku. Komunikujte otevřeně a buďte ochotní se podělit o své pocity!


Střelec
Buďte pevnou oporou pro svého partnera a budujte pevné základy ve vašem vztahu. Když budete otevřeně vyjadřovat své city a pracovat na společných cílech, bude váš život šťastnější!

Kozoroh
Respektujte potřeby svého partnera a dejte mu prostor k sebevyjádření. Zároveň hledejte způsoby, jak udržet potřebné vzrušení vztahu. Společná intimita je pro vás totiž zásadní.

Vodnář
Milí Vodnáři, intenzivní a láskyplné emoce mohou nyní ovlivnit váš osobní život. Buďte otevření výzvám a změnám ve vztahu! Prozkoumejte hloubku citů a vášně a důvěřujte svým instinktům.

Ryby
Stabilizace v partnerském vztahu vám přináší klid a jistotu. Hledejte radost ve společných chvílích a projevujte svou lásku praktickými gesty. Finanční stabilita přispívá k upevnění vztahu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.