Home - Články - Láskohled 28. září - 4. října

Láskohled 28. září - 4. října

vloženo 25. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. září - 4. října

Začal kalendářní podzim a září se brzy přehoupne v říjen. Někteří z vás prožijí klidný týden. Jiným hrozí, že bude někdo zneužívat jejich píle a pracovitosti. Čekají na vás nějaké nepříjemnosti, nebo naopak chvíle plné radosti a štěstí? Na otázky vám odpoví nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše nová láska se tento týden překonává. Snaží se na vás udělat dojem za každou cenu a je vidět, že o vás stojí a chce vás stále něčím překvapovat. Je to moc milé vyznání lásky.

Býk
Netlačte příliš na pilu. Vaše nová známost je poměrně křehká až skoro éterická bytost, která potřebuje k životu trochu prostoru a hlavně více času k poznání někoho zbrusu nového.

Blíženci
S nadšením se vrhnete do nového vztahu a užíváte si, že jste si konečně někoho našli. Velice záhy ale zjistíte, že to pro vás není vhodná partie a příště budete zase opatrnější.

Rak
Máte vedle sebe pijavici, která nejen, že vás vysává materiálně, ale zejména po fyzické a psychické stránce. Máte tak akorát dost tohoto nenásilného teroru a ukážete svou sílu.


Lev
Nová známost se vám občas zdá být trochu odtažitá a chladná, ale není to úplná pravda. Jen se možná daný jedinec nehezky spálil a teď si dává pozor, aby mu nebylo ublíženo znovu.

Panna
Potkáte někoho ze své milostné minulosti. I když daný člověk na sítích prezentuje jak má dokonalý život a skvěle vypadá, tak budete překvapeni realitou. Vůbec ho zpočátku nepoznáte.

Váhy
Nemáte moc příležitostí na lásku. Máte toho momentálně s protějškem hodně okolo. Buď se věnujete vylepšování bydlení, či dětem, nebo nové práci a společné chvíle jsou vzácností.

Štír
V manželských svazcích čekejte harmonickou atmosféru plnou lásky a vzájemného porozumění. Jste na skvělé cestě ukázat svým ratolestem tu správnou cestu, jakou by měli v lásce jít.


Střelec
Někdo z vašich přátel se projeví pěkně zlomyslně. Závidí vám váš krásný vztah a nemůže uvěřit, že vy jste tak spokojení. Možná i díky tomu dá do pohybu jisté nekalé záležitosti.

Kozoroh
Někdo z okolí vás strašlivě naštve svým arogantním a nepřizpůsobivým chováním. Máte za to, že si potřebujete urovnat své názory na osobní vztahy a potřebujete být momentálně sami.

Vodnář
Přitahuje vás někdo, kdo je pro vás naprosto zakázaným ovocem. Na daného člověka byste snad ani neměli pohlédnout. Nejhorší je, že zájem cítíte i z té druhé strany.

Ryby
Poslední dobou se seznamujete skutečně jen se samými tragédy. Máte pocit, že divné individua doslova přitahujete, jinak to už není možné. Váš nejnovější úlovek to jenom završil.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.