Home - Články - Láskohled 28. prosince - 3. ledna

Láskohled 28. prosince - 3. ledna

vloženo 26. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. prosince - 3. ledna

Nákupní šílenství je za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou a darujte úsměv na potkání. Pokud jste nezadaní, třeba vám hezký úsměv přičaruje lásku.
sdílet článek na facebooku

Beran
Máte kolem sebe spousta jedinců, kteří vám dávají otevřeně najevo své city. Vy se ale na žádné vážné vztahy necítíte a naopak toužíte po zábavě a flirtu. Máte ještě spoustu času.

Býk
Jste poslední dobou tolik zaneprázdněni různými povinnostmi, chystáním slavnostní večeře, či zábavného večeru s přáteli, že jste si ani nevšimli, jak moc se s protějškem odcizujete.

Blíženci
S naději vzhlížíte k Novému roku a toužíte po lásce. Věříte, že rok 2021 bude v lásce naprosto přelomový. Nejste zas až tak daleko od pravdy. Venuše vám bude skutečně nakloněna.

Rak
Svému novému idolu dáváte velmi aktivně najevo svůj zájem. Jeho reakce jsou ale buď žádné, nebo velmi vlažné. To vás zklame, protože jste čekali daleko větší romantiku a vášeň.


Lev
V oblasti lásky jste občas poněkud ukvapení. Od nové známosti vás momentálně hodně lidí odrazuje, ale vy se do nového vztahu vrhnete s razantností vám vlastní a nic vás nepřesvědčí.

Panna
Vedle vás se objeví někdo, kdo je sice velmi pozorný a zábavný, ale trochu vám přijde, že v jistých věcech mlží. Prostě mu nevěříte všechno, co vám vykládá a jste z něj na vážkách.

Váhy
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Váš protějšek vás naštval, protože velice často jedná bez domluvy s vámi a nejedná se o drobnosti. Sám rozhoduje o důležitých věcech.

Štír
Silvestr strávíte v kruhu svých dobrých přátel a budete si ho užívat plnými doušky. Poznáte i další sympatické osoby, s kterými si budete notovat a zůstanete s nimi v kontaktu.


Střelec
K protějšku se nyní chováte dost odtažitě. Nemyslíte to nijak zle, ale prostě nemáte na něžnosti a intimity náladu. To ho ale může nepříjemně ranit. Vy s tím ale nic neuděláte.

Kozoroh
Cítíte se nyní skvěle a uvolněně. To má na opačné pohlaví skvělý vliv a vy začnete okamžitě dostávat různé nabídky na rande. Ne o všechny ale stojíte a někdo umí být dost vtíravý.

Vodnář
Střídají se ve vás pocity lásky a smutku. Vaše nová láska vám do života přináší dosud nepoznané krásné pocity, ale zároveň máte dojem, že vám občas něco tají a vzdaluje se vám.

Ryby
K jisté osobě vás vážou hluboké city. Chcete, aby si toho tento jedinec konečně všimnul. On má ale úplně jiný objekt zájmu, a tak to vypadá, že láska jako hrom z toho nikdy nebude.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.