Home - Články - Láskohled 28. listopadu - 4. prosince

Láskohled 28. listopadu - 4. prosince

vloženo 25. 11. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 28. listopadu - 4. prosince

I začátek prosince nabídne mnohým z vás příjemná milostná dobrodružství. Zejména Váhy se mohou těšit velkou lásku i flirt. A to jak zadaní, tak i nezadaní. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká v tomto adventním týdnu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden budete mít spoustu příležitostí k seznámení. Vedete poslední dobou velmi společenský život plný aktivit a navíc si musíte přiznat, že se opačnému pohlaví moc líbíte.

Býk
Váš protějšek se hodně změnil a není to člověk, jakým byl dříve. Tato změna je pro vás nevyhovující a máte za to, že vám nikdy vztah s tímto jedincem nebude klapat. A máte recht.

Blíženci
Jste plni elánu, pozitivní energie a sršíte vtipem. Není divu, že opačné pohlaví na vás může oči nechat. Jste doslova magnetem a o pozvání na rande a obdivné pohledy nebude nouze.

Rak
Dlouhodobé svazky nečeká tento týden nic pěkného. Stojíte před velmi důležitým rozhodnutím, které v mnohém může ovlivnit váš život, ale rozhodně nemáte na danou věc stejný názor.


Lev
Váš nový vztah už vás dávno přestal bavit. Jste každý jiný, nemáte společné zájmy a vadí vám na protějšku celkem dost závažných vlastností. K ukončení ale ani jeden nemá odvahu.

Panna
I když jste potkali někoho zajímavého, kdo vás ihned zaujal, tak nakonec jste si prostě nesedli. Nepřeskočila pověstná jiskra a vy nejste člověk, co by něco lámal přes koleno.

Váhy
Mějte oči na šťopkách, milé Váhy. Je zde velká šance, že tento týden potkáte někoho pro váš život velice zásadního. Ale kde ho potkáte, tak to již hvězdy osudu prozradit nechtějí.

Štír
Už byste konečně měli rozlousknout váš milostný život. Přijde vám, že v něm už delší dobu tápete a nemáte ze vztahů žádnou radost. Nebo si možná myslíte na někoho úplně jiného.


Střelec
Tento týden vás potká hodně událostí a jak to tak bývá, tak některé budou příjemné a jiné nikoliv. Na přetřes se dostane zejména váš milostný život, který je teď trochu divoký.

Kozoroh
Potkali jste se se svou dávnou láskou. Rozhovor ze začátku trochu vázl, ale nakonec jste spolu strávili poměrně příjemné odpoledne. Večer na toto setkání nemůžete přestat myslet.

Vodnář
Mysleli jste si, že jistý člověk je k vám upřímný, ale opak je pravdou. Nyní jste se dozvěděli takové věci, že s daným člověkem nechcete už mít nic společného, natož s ním mluvit.

Ryby
Tento týden se vám bude dařit zejména na poli milostném. Idol, který se vám již delší dobu líbí, si vás konečně všiml a zaujali jste ho. Navázání jistého kontaktu nyní bude hračkou.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.