Home - Články - Láskohled 26. dubna - 2. května

Láskohled 26. dubna - 2. května

vloženo 23. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. dubna - 2. května

První máj! Lásky čas! Dočkáte se ho už na konci tohoto týdne, a proto se včas nachystejte na to, jak tento láskyplný den prožijete. Vy zadaní, buďte na sebe hodní a myslete na to, proč jste se dali dohromady. Nebojte se otevřít svá srdce. A vy nezadaní, pokud vám to na letošní první máj nevyšlo, neznamená to přece, že příště budete sami. S Láskohledem svou lásku určitě najdete!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích očekávejte nepříjemnosti. Pomalu už se těšíte, až tohle období plné neshod se svým protějškem konečně skončí, protože vás ani trochu nebaví žít v chaosu.

Býk
V lásce se stále točíte v bludném kruhu. Společnost divných protějšků a nepodařené rande jsou na denním pořádku a vás to už nebaví. Jen hledání lásky a žádné světlo na konci tunelu.

Blíženci
Záležitosti lásky se konečně dávají do pohybu. Hvězdy jsou vám příznivě nakloněny zejména v milostných situacích. Rozhodně zažijete spoustu romantiky, ale i pěkně vášnivé chvilky.

Rak
Dost na sobě teď pracujete a není divu, že se vám zvedne sebevědomí. Dokonce seberete všechnu odvahu a oslovíte svého idola. Již dlouho jste danou osobu chtěli pozvat na schůzku.


Lev
Vaše milostné záležitosti jsou momentálně úžasné a taky pěkně dobrodružné. Velký milostný příběh se zrovna začíná vpisovat do vašeho života a vy budete mít jednou na co vzpomínat.

Panna
V milostných záležitostech neprožíváte moc šťastné chvilky. Vypadá to, že váš nový idol ztratil zájem a hned se poohlíží jinde. Vy byste taky měli! Takový člověk za nic nestojí.

Váhy
Tento týden budete naprosto okouzlující a nebude vám dělat žádný problém zaujmout někoho, kdo se vám líbí. Vaše charisma pracuje na plné obrátky a opačné pohlaví je z vás uneseno.

Štír
Konečně se vám podařilo zaujmout někoho, na koho si již delší dobu myslíte. Daný jedinec vám přesto jen tak nevěří - působíte na ni moc suverénně, ale ještě může změnit názor!


Střelec
Tento týden bude v milostných záležitostech naprosto zlomový. Uvědomíte si, že vedle sebe zřejmě nemáte úplně ideální protějšek a raději se poohlédnete někde jinde. Bylo načase.

Kozoroh
Samým štěstím a láskou jen kvetete. Máte vedle sebe někoho, kdo je vaší spřízněnou duší a velmi si vás váží. Možná to neumí dát tolik najevo, ale jste pro danou osobu moc důležití.

Vodnář
Z chování nového protějšku jste celkem zklamaní. Ze začátku to vypadalo na velkou lásku, pak ale váš idol začal být nevrlý a chová se dost nepředvídatelně. Vůbec se vám to nelíbí.

Ryby
Mysleli jste si, že jste zaláskovaní do té pravé osoby, ale daný jedinec se nakonec ukáže jako pěkně falešný. Dáte nakonec velmi rádi přednost někomu, kdo je upřímný a zodpovědný.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.