Home - Články - Čínský horoskop na týden 12. - 18. dubna

Čínský horoskop na týden 12. - 18. dubna

vloženo 11. 4. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 12. - 18. dubna

Na rodinné štěstí se mohou těšit všichni Bůvoli, mezi svými se budete cítit dobře a postaráte se o vyřešení dlouholetého problému. Nezadaní Koně mohou očekávat příležitost k seznámení, ti zadaní ale neshody ve vztahu. Co připravil nový týden pro vás? Čínský horoskop zná odpověď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším dubnovém týdnu hvězdy zaměřují pozornost na mezilidské vztahy. Měsíční paprsky jsou k vám vlídné a zesilují vaši intuici. Díky tomu se dokážete vyhnat v chování svých blízkých a rozeznáte, když… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Polovina dubna připomene nedořešené závazky z minulosti. Před problémy se není možné nadále skrývat, vesmír požaduje, abyste je dovedli do zdárného konce. Pokuste se zakopat válečnou sekeru s jistým blízkým člověkem. Odpuštění… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Získat pověst nespolehlivého člověka je v nadcházejících dnech snazší, než si dokážete představit. Mějte se na pozoru před různými sliby, protože se ocitnete v situaci, kdy je nedokážete splnit. Přátelé i příbuzní se vás pokusí… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nezadaní Zajíci budou muset vysvětlit svému okolí, že o žádné seznamovací party nemáte zájem. Až vám někdo padne do oka, sami se pokusíte dotyčného sbalit. Na dohazování si nepřipadáte tak zoufalí. Zkuste to blízkým… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Pokud se něco v tomto týdnu nedostaví, pak je to nuda. Podaří se vám totiž najít volnočasovou aktivitu, ze které máte upřímnou radost. Hvězdy dokonce prozrazují, že se za nějakou dobu může stát vaší profesí! Na milostném… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, do pracovních i soukromých povinností se pusťte hned zkraje týdne. Veškeré termíny si zapisujte, abyste na nic důležitého nezapomněli. Od středy se můžete ocitnout v časovém skluzu. Pokud tedy nějaké úkoly… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Do života Koní vstupuje planeta lásky, aby přinesla svěží vítr v milostném životě. Nezadaným slibuje spřízněnou duši, kterou poznáte shodou šťastných událostí. Nebuďte smutní, když se vám nevydaří plánované rande, protože… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Klíčovým tématem nadcházejícího týdne se stává zaměstnání. Zrozenci Kozy by se měly obrnit trpělivostí, protože většina věcí nepůjde podle plánu. Murphyho zákony fungují spolehlivě, plánujte své úkoly s rozvahou a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadané Opice vyzkouší polovina dubna z tolerance a schopnosti přistoupit na kompromis. Ve vztahu se často dostáváte do úzkých kvůli tomu, že s miláčkem nedostatečně komunikujete. Rozhodujete se bez ohledu na jeho… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Dřívější podpora prosperujícího Jupitera se bohužel vytratí, což se odrazí na rodinném rozpočtu. Snažte se omezit zbytečné výdaje a raději šetřete na horší časy. Pokud vás čeká podpis smlouvy nebo uvažujete o úvěru, zvažte, nakolik… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, další dubnový týden zaměřuje pozornost na finance. Snadno podlehnete slevovým akcím a nakoupíte věci, které nepotřebujete nebo jsou nevalné kvality. Rodina vás za takové utrácení nepochválí. Zkuste místo toho… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jarní vítr je svěží a přináší spoustu novinek, kterým se musíte přizpůsobovat. S psychickými i fyzickými silami se snažte šetřit. Pokud vám dochází dech, nestyďte se požádat o pomoc blízkého člověka. Překvapí vás, jaký kolotoč… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.