Home - Články - Týdenní horoskop 12. - 18. dubna

Týdenní horoskop 12. - 18. dubna

vloženo 10. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 12. - 18. dubna

Beranům nový týden ukáže, že ne všechny jejich jídla přijímá tělo bez výhrad. Lvům hvězdy slibují nový přísun jarní energie a mnoho ostatních znamení čekají i pořádně hektické dny. Co přesně se bude dít? To se dozvíte v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nov vstupuje do vašeho znamení hned v pondělí a je třeba dávat pozor si zejména na své zdraví. Doporučuje se v pondělí nepřetěžovat žlučník, některé citlivější jedince může dokonce potrápit i migréna. Nebojte se sáhnout po léčivé síle přírodních bylinek.

Býk
Máte před sebou plodné a úspěšné období. Venuše tento týden vstupuje do vašeho znamení a přeje zejména milostným vztahům. Pokud je ve vašem okolí někdo, po kom již delší dobu toužíte, tak konečně budete mít úspěch a rande na sebe nenechá dlouho čekat.

Blíženci
Dávejte si nyní pozor zejména na velké a hlavně neuvážené výdaje. Finanční sféra bije na poplach. Máte za sebou poměrně náročný rok a museli jste se hodně ohánět, aby vaše rodina nepocítila žádnou změnu. Tak si to nyní nepokazte zbytečným utrácením.

Rak
Poslední dobou máte pocit, že jste velice unavení a něco vám v životě schází. Nevzdáte se a hlavně se nepoddáte své únavě, ale naopak se tomu postavíte čelem. Začnete si dávat pozor na to, co jíte a dáte se na nějaký sport. Výsledky budou hned znát.


Lev
Vesmírná energie se tento týden výrazně proměňuje. Novoluní v ohnivém Beranu i vládnoucí Venuše umí náš život nasměrovat jiným směrem a úspěch vás tedy nemine. Začíná se totiž blýskat na lepší časy a jaro a sluneční paprsky vám vlily novou mízu do žil.

Panna
Máte toho tak akorát dost. Nadřízený vás pořád komanduje a jeho přehnaný perfekcionismus vám popravdě už dávno leze krkem. Děláte svou práci pořádně a rozhodně se nikde nezašíváte a přesto je vám stále v patách. Tohle vám za ty peníze určitě nestojí.

Váhy
Novoluní v ohnivém Beranu má občas pořádně svádivé tendence. Přeje hlavně kdejakému porušování pravidel a životu prožitém skutečně naplno. To vám nebude dělat vůbec žádný problém, protože občas toužíte hodit všechno za hlavu a jen se dobře bavit.

Štír
Nevíte, co s časem, protože jste nedávno ukončili dlouhodobý vztah. Nejen, že na to nejste zvyklí, ale musíte se spoustu věcí učit. Nejvíc vám dělá problém trávit čas jen sami se sebou. Ale vše se nakonec poddá a vy nakonec podlehnete kouzlu samostatnosti.


Střelec
Snažíte se o to, aby váš život byl plnohodnotný a úplný. Máte za to, že ve svém životě nechcete jen přežívat a zejména je tu obrovská snaha o nějaké vzdělání. Chcete rozvinout nějaké své schopnosti a dovednosti a vskutku se v tomto roce hodně snažíte.

Kozoroh
Bylo by fajn zvládnout tento týden všechny své energie a to jak ty pozitivní, tak i ty negativní. Pokud se vám to podaří, tak si můžete být jistí, že se dostaví úspěch. Novoluní v Beranu totiž přinášení silnou vůli prosadit se a nové příležitosti.

Vodnář
Neshody očekávejte zejména v práci mezi kolegy. Do práce vám přišel nový zaměstnanec, který si ze začátku všechny omotal kolem krku a jeho vystupování bylo velmi sympatické. Postupem času ale všichni zjistíte, co je daná osoba ve skutečnosti zač.

Ryby
Uvědomujete si, že nyní není vhodná doba na utrácení, ale přesto potřebujete jisté věci nakoupit. Už se vám to kupí a doteď jste si vlastně nic pořádně nenakoupili a domácnost si žádá výrazné doplnění. Budete prostě muset penízky tak trochu oželit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.