Home - Články - Láskohled 12. - 18. dubna

Láskohled 12. - 18. dubna

vloženo 9. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. dubna

Ačkoliv je sobota, čas odpočinku, připravte se už nyní na milostné události nadcházejícího týdne! Zjistěte včas, co vás čeká! Štěstí přeje připraveným, tak se nenechte zaskočit!
sdílet článek na facebooku

Beran
I když to v lásce poslední dobou nevypadá zrovna moc růžově, tak přesto zůstáváte stále optimističtí a věříte, že tam někde na vás váš ideální protějšek rovněž netrpělivě čeká.

Býk
Stále častěji máte pochybnosti ohledně vašeho idolu. Ten se vám totiž v mnohých věcech zprotivil. Zjistili jste, že má váš protějšek vlastnosti, které nejste schopni akceptovat.

Blíženci
K záležitostem lásky budete mít tento týden velice jednoduchý a přímý přístup. To je pro mnohé jedince velmi přitažlivé. Je totiž lepší hned vědět na čem s danou osobou přece jste.

Rak
Máte vedle sebe jedince, kterého byste si měli vážit a vy také přicházíte na to, jaký poklad vedle sebe máte. Oproti tomu, co slýcháte od svých kamarádů, máte skutečně štěstí.


Lev
Tento týden se mohou stát naprosto radikální věci. Je zde velká pravděpodobnost, že se zamilujete do někoho, u koho to úplně nejmíň čekáte. Daná osoba vás překvapí svým vyznáním.

Panna
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Ve vztahu ke svému protějšku máte pocit, že máte komunikační blok, který se vám moc nedaří odstranit. Možná potřebujete pomoc zvenčí.

Váhy
Venuše v Býku přeje osobním vztahům a milostným záležitostem obecně. Jste v záležitostech lásky opravdu velmi upřímní a planeta lásky, krásy a znovuzrození vám v tom jen napomáhá.

Štír
Možná si to ani neuvědomujete, ale na lidi v okolí působíte velice mile a příjemně. Jste sympatická osoba a seznamování vám nedělá vůbec žádné problémy. V lásce vám to vždy vychází.


Střelec
Trochu se vám zdá, že jste poslední dobou měli moc dobrodružných nočních výprav a nezávazných flirtů. Když se nad tím ale zamyslíte, zjistíte, že vám to taky hodně dalo a naučilo.

Kozoroh
Pohoršuje vás jednání vašeho nového protějšku. Stále vám něco vyčítá, i když se jedná o úplné hlouposti. Nemáte vůbec zapotřebí setrvávat ve vztahu, kde panuje taková atmosféra.

Vodnář
Zájem opačného pohlaví vás tento týden mile překvapí. Máte pocit, že jste prostě v kurzu a budete se cítit skutečně velmi sexy. Nejedna osoba vám dává najevo svůj očividný zájem.

Ryby
Novoluní v Beranu s sebou přináší do milostného života spoustu impulzů. Nemusí se však jednat o pozitivní vzruchy. Naopak je možné, že se spíše bude jednat o negativní energii.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.