Home - Články - Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

vloženo 6. 4. 2021
čas čtení: 6 minut

Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

Všichni jsme si jistě všimli, že ve dnešní době se rozmnožilo reiki učení celkem jako mor a kde kdo za peníze se stane mistrem reiki. Nepřijde vám to divné, že za něco nedotknutelného a výjimečného stačí jen zaplatit slušnou sumu a díky tomu je z člověka hned mistr a znalec?
sdílet článek na facebooku

Neznalý člověk toužící po pravdě a spiritistických zážitcích se pouští do všeho možného jako povolná ovečka. Systém či řetězec pyramidy se rozšířil nejen v obchodování s hmotnými věcmi, ale dnes již i mezi duchovními technikami. To platí jak pro reiki, tak i pro různé energetické systémy šambaly atp.

Dříve se mágem stál ten, co měl dar od narození, nebo ten, který celý život hledal a zkoumal. Dneska se mistrem stane ten, kdo má hodně peněz a jednoduše si titul mistra, se všemi vymoženostmi, koupí. Jak nenápadné, ale zároveň velmi funkční a jednoduché. Kolik lidí naletí lže-vůdcům a vlastníkům duchovního tajemství. Leč je již odedávna jasné, že skutečný mistr své umění předá zcela zadarmo a jen pár vyvoleným, kteří k tomu mají jisté předpoklady. U kterého mistra byste chtěli skončit vy? U toho, který vám upřímně, řekne, že nejste hoden, nebo u toho který vám řekne, ať mu odevzdáte svůj dům a šat, nebo ať zaplatíte tolik a tolik a stanete se jeho pravoplatným žákem a určitě budete mistr nejlepší?


Jak to celé s reiki začalo

Jeden japonský mnich, pán Usui, učitel křesťanství se dostal do dilematu, jak ten Ježíš Kristus dokázal léčit lidi rukama? A tak se rozhodl na to přijít. Prostudoval všechno možné a nakonec skončil na svaté hoře v meditaci, ta trvalá 21 dnů, když už to chtěl vzdát, tak se nebe smilovalo a vyslalo, prahnoucímu po poznání, starému člověku, jak se patří, světelný paprsek se symboly, které ho zasvětily do tajů léčení vesmírnou energií. Jeho touha a přání bylo vyslyšeno. Začal léčit a ke skonu svých dnů své poznání předal dvěma osobám. Ty osoby do toho přidali něco svého a poslali to dál a zřejmě do těch nesprávných rukou. A teď bábo raď, kdy se to celé zvrtlo, již na začátku, nebo až v dnešní době?

Reiki systém

Je to systém založený na třech stupních zasvěcení, základní, druhé a mistrovské. Na začátku však pán mistr dostal zasvěcení z nebe celé, ale z nějakého důvodu žáci dostávají po částech, které jsou dnes individuálně zpoplatněné. Pro šarlatány a lže-mistry je to zcela normální a spousta ovcí se chytí do pasti a za dary z vesmíru platí. Dokonce je dnešní rekiki systém tak rozvrácený a dokonale postavený, že v každém stupni vzniklo, bůh ví odkud, dalších x pod-stupňů a další hromada symbolů, však převzatých z buddhismu a to vše je zvlášť zpoplatněné. Je to velmi chytře zamaskované pod tvrzením, že mistrův čas je velmi drahý, že se platí za studijní materiály atd. Avšak přihlásit se může každý, i ten, který nikdy neucítí energií ve svých rukách, ani neuvidí v meditaci reiki symboly a v podstatě ani nevyléčí žádného pacienta. I z takového se stane mistr.


Rozdíl mezi reiki mistry

Není mistr jako mistr. Věděli jste, že v reiki systému jsou dva druhy mistrů? Je to tak, jeden druh mistra je ten, který je mistrem, má aktivované všechny symboly, ale nezaplatil si certifikát, který mu umožňuje z ostatních dělat mistry reiki a zasvěcovat do tohoto systému. Druhý druh mistra je odborně certifikovaný mistr, který získal všechny symboly a oprávnění zasvěcovat ostatní do reiki systému, vystavovat certifikáty různých stupňů reiki a dělat ze svých žáků mistry reiki, jak s certifikáty, tak i bez nich. Ke kterému z těchto mistrů jít, posuďte však sami.

Skutečné léčení a pomáhání druhým

Skutečnou sílu někoho uzdravit a předat svoje znalosti, má málokdo, jsou to většinou nadělené osoby od přírody, které zvolil osud, anebo jsou to osoby, které celý život bádali, zkoušeli a zkoumali a své schopnosti si u vesmíru zasloužili a byli jimi obdařeni. Veškeré skutečné léčitelství je z vesmíru a od přírody, nelze ho získat za peníze. Následovníci reiki systému však tvrdí, že jejích způsob léčení čerpá síly z vesmíru a jejich vlastní jim není vzatá, jak to bývá u obyčejných léčitelů. Není to však zcela pravda, je to jen falešná záminka, neboť všechno existující je z vesmíru a funguje v souladu s ním. Ze zkušeností mnoha lidí však vyplývá jeden poznatek, reiki dává léčiteli ochranu a energii při léčení, ale pak ji bere zpátky, neboť dnešní super mistři jsou stále nemocní a řeší svoje osobní psychické problémy a berou za svoje schopnosti veliké sumy peněz. Je jim vzat jiný druh energie a v jinou dobu, jen si to nedokážou a ani nechtějí uvědomit. Ten, kdo skutečně pomáhá a něčemu učí, neodmítne osobu, která nemá finance, neboť skutečnému mistrovi o finance nikdy nejde.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.