Home - Články - Jarní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

Jarní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

vloženo 5. 4. 2021
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop rodiny a domova 2021

Jak se vám bude letos na jaře dařit u vás doma? Tarotové karty vědí, co vás čeká v rodinných vztazích podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Ďábel
symbolizuje pokušení pustit se do něčeho lákavého, ale zrádného. Zeptejte se sami sebe, jestli náhodou něco z toho, co se ve vašem životě nyní děje, nepoškozuje vaši rodinu a domov. Možná už sami tušíte, o co by se mohlo jednat, nebo možná se to má teprve objevit v blízké budoucnosti. Extrémní případ může být dokonce pokušení k nevěře, které by vám narušilo váš spořádaný život. I s tím se budou muset někteří Berani vypořádat, ale nikdy není pozdě zapojit do hry pevnou vůli a říct si stop. Pokušením z jiného soudku jsou zas vaše zlozvyky, jako třeba sklenička či cigarety. Ruku na srdce, jak na tom jste? Nezapomínejte, že některými věcmi škodíte nejen svému vlastnímu zdraví, ale taky vaším nejbližším, a jaro je ideální doba udělat tomu konec! Poselstvím Ďábla je nenechat se spoutat vášněmi, ale zapojit sílu vůle a odolat jim!

Býk
Karta Blázen
má pro vás hodně zajímavou věštbu! Je to karta bezstarostnosti, radosti a odvahy zkoušet nové věci, aniž byste museli uvažovat, jestli je to rozumné nebo nikoliv. Jako odpovědní Býci si uvědomujete, že na vás leží tíha povinností v péči o domácnost a vaše blízké, takže pro vás není vůbec snadné se odvázat, žít podle toho, co si zrovna přejete, a hodit starosti za hlavu. Ale přesně to byste teď měli udělat! Karty říkají, že se nemáte čeho obávat, protože ten, kdo si troufne dát průchod svému bláznivého já, bývá většinou pod ochranou Štěstěny a nic se mu nestane! Vašemu rodinnému životu nejvíc pomůže, když si zkrátka řekněte, co byste měli chuť udělat, a společně se do toho prostě pustíte, aniž byste si dělali hlavu s riziky. Experimentovat se vyplatí a čekají vás zajímavé zážitky a nové podněty. Jaro si zkrátka užijete, jen to chce se ničeho nebát a splnit si své sny!

Blíženci
Karta Spravedlnost
naznačuje, že vaše kvality budou u vás doma konečně doceněny – to je něco, na co zřejmě již dlouho čekáte! Ale pozor, protože pod drobnohledem budou nejen vaše pozitiva, ale také nedostatky, a za všechno se vám dostane náležitá odměna nebo trest. Osud k vám bude zkrátka férový a dostanete to, co si zasloužíte! A to v tom nejlepším smyslu! Pokud máte ovšem při čtení těchto vět divný pocit a obavy, znamená to, že nemáte zas tak úplně čisté svědomí. Možná jste své blízké zanedbávali, využívali jejich pomoc a více brali, než dávali, kdo ví. Třeba jste se vykašlali na investice do oprav domu či bytu a některé věci vám již málem padají na hlavu. Tak v tom případě je za pět minut dvanáct a pořád to všechno ještě můžete snadno napravit, ale neměli byste s tím už otálet. I když se to občas nezdá, život je nakonec spravedlivý, a teď na jaře se to u vás doma projeví po všech stránkách!


Rak
Karta Sedm mečů
říká – ruku na srdce, milí Raci, nemyslíte občas příliš jen sami na sebe na úkor vašich blízkých? I když rodina je pro vás velmi důležitá, přece jen jste v situaci, kdy se snažíte v první řadě si zajistit své vlastní zájmy a možná trošku vychytrale naklonit osud na svoji stranu, i na úkor některých příbuzných. Dočasně vám to může přinášet výhody a úspěchy, ale dlouhodobě byste měli trošku přehodnotit svůj přístup. Přece jen je hezčí jednat férově, než se rozhodovat v první řadě jen za sebe a teprve pak to nějak předestřít své rodině. Takový sklon taktizovat a spekulovat ovšem prozrazuje jednu velmi důležitou věc. V některých rodinných vztazích, nebo případně vztazích s domácími či spolubydlícími vám zásadně chybí důvěra. A když si lidé nedůvěřují, pak je logicky i spolupráce mnohem těžší. Zkuste udělat alespoň nějaký vstřícný krok a uvidíte, možná se to změní. Ale samozřejmě, všechno raději postupně!

Lev
Karta Čtyři hole
vám věští příjemné a poklidné období, kdy si budete doma užívat harmonickou a veselou atmosféru, která vás vždy nabije energií. Bude se vám skvěle dařit, a tak si můžete dovolit malinko slavit a dopřát si některé věci, po kterých toužíte, i když jste je neměli ve svém rodinném rozpočtu zas tak úplně v plánu. Ale když si dopřejete něco, co vám udělá radost a dodá energií, pak se bude i pracovat mnohem lépe, a vůbec, dělat cokoliv, co je potřeba! Další skvělá zpráva je, že si konečně můžete na své blízké udělat více času! Jasně, jsou zde ještě i vaši přátelé a vaše koníčky, ale často pro vás bude mnohem příjemnější jít raději z práce rovnou domů a tam si užívat krásnou atmosféru, klid a pohodu. Díky tomu se budete ve svém životě cítit skvělé, a bude poznat, že stabilní domácí zázemí vás nabíjí novou sílou, a pak se budete snáz vypořádávat se stresem, náročnými pracovními úkoly, novými projekty a vůbec se všemi výzvami v životě!

Panna
Kartu Šest holí
lze popsat jen jediným slovem – úspěch! A to je pro vás, milé Panny, skvělá zpráva! Ve všem do čeho se u vás doma teď na jaře pustíte, se vám bude skvěle dařit, ať už jsou to nějaké předělávky a rekonstrukce, nebo společné plány, co podniknete se svojí rodinou. Pokud máte děti, budou vám dělat jen radost, a můžete být hrdými rodiči a mít dobrý pocit, že vaše výchovní metody se osvědčují. Vaše úspěchy na domácím poli neuniknou pozornosti vašich přátel ani příbuzných, a možná dokonce i kolegové si všimnou, že se u vás určitě něco změnilo k lepšímu – a je to vaše zásluha! Jako pečlivé Panny z toho budete mít moc dobrý pocit, protože věnovat se domácnosti vás baví a je skvělé vidět, že vás konečně ocení i ostatní – a nejen vlastní dobrý pocit z odvedené práce, i když to je taky fajn! Zkrátka a dobře, tyto jarní měsíce si doma užijete naplno a můžete se směle pustit do úplně čehokoliv, všechno vám půjde snadno!


Váhy
Karta Císařovna
je pro rodinu a domácí hnízdečko extrémně příznivá – a to platí jak pro muže ve Váhách, ale ještě více pro ženy! Je to totiž silná karta ženskosti a mateřského principu, takže je dosti dobře možné, že dokonce i ty z vás, které dosud nebyly příliš domácné a rodinné typy, teď najednou zatouží po miminku nebo dají práci trochu stranou a uvědomí se, že mnohem důležitější je najít si vždy spoustu času a energie na své děti. Pro pány v tomto znamení bude teď extrémně důležitý vztah s vaší životní partnerkou a matkou vašich dětí, nebo pokud jste ji ještě nenašli, tak právě teď je čas zapojit radar a porozhlédnout se po té pravé. Důležité je sdílet společné názory na rodinný život a výchovu. Jak muže, tak i ženy Váhy bude domácí život nyní hodně naplňovat a uděláte si na něj vždy čas, protože víte, že to je něco velmi cenné a pokud mají vztahy fungovat, vyžadují si laskavou péči a dát tomu celé své srdce!

Štír
Karta Král mečů
ukazuje, že už vás nebaví se přetvařovat a hrát role, které se od vás v rodině očekávají. Chcete být zkrátka sami sebou, a dobrá zpráva je, že máte dostatek odvahy na to se projevit! Chce to totiž sebejistotu, abyste se postavili za své vlastní zájmy a hájili si to, na co máte právo, i když se to liší od představ těch ostatních. Ale pozor, to neznamená jen tak si postavit hlavu a začít si prostě dělat své, ať se děje kolem cokoliv. Nejdůležitější ze všeho je totiž komunikace, a vyplatí se dát si čas zamyslet se nad tím, jak věci svým nejbližším co nejlépe a nejvýstižněji podat, aby pochopili, o co vám jde a neměli z toho nepříjemné pocity. Upřímnost, otevřenost a pevná vůle vám pomohou uskutečnit vaše plány a sny a prosadit si vaše priority. Výsledek bude stát za to, spousta věcí se energeticky vyčistí a všechno bude mnohem jasnější a příjemnější. Být sami sebou je zkrátka to nejlepší, co můžete udělat, a věřte tomu, že ostatní to taky pochopí!

Střelec
Karta Tři poháry
vám věští krásné a spokojené jaro v kruhu lidí, se kterými jste na jedné vlně a skvěle si rozumíte. Ať už jsou to vaši nejbližší příbuzní, nebo třeba spolubydlící, v pohodlí svého domova se budete vždy cítit skvěle a rádi si občas uděláte nějaký ten příjemný večírek nebo uvaříte nějakou specialitu. Ale to neznamená, že vám bude sezení mezi čtyřmi stěnami stačit, vždyť jako Střelci jste hodně neposedné znamení a určitě rádi vezmete své blízké někam ven, kdykoliv k tomu bude příležitost. Jaro bude bohaté na krásné a příjemné zážitky, a chudé na starosti, a to je skvělé. Praktické záležitosti půjdou jako po másle a problémy se snadno vyřeší i bez vašeho většího přičinění. Takže se, milí Střelci, máte rozhodně na co těšit, a teď už vám jen zbývá vymyslet, jakým způsobem si toto krásné jaro zajímavě, a zároveň klidně a pohodově užijete!


Kozoroh
Karta Král mincí
ukazuje, že pro své nejbližší budete pevným opěrným bodem, na který se mohou vždy spolehnout, a bude vám to dělat radost. Jako obvykle vás totiž velmi těší, když můžete dát najevo, že jste solidní a seriózní a ukázat všem svoje kvality a schopnosti. Zkrátka, je to pro vás věc cti, a taky vás baví přemýšlet nad tím, co a jak nejlépe prakticky zorganizovat. Stojíte nohama na pevné zemi a nic nenecháváte náhodě, ale zároveň se nebojíte mít velké plány ani v této nelehké době, i když víte, že samozřejmě za vším musíte jít postupně po dobře naplánovaných krocích. Jaro má pro vás v rodinné sféře samé dobré zprávy a všechno vám bude hezky vycházet, budete se těšit ze stability a spolehlivého zázemí, i když samozřejmě nic není zadarmo, a bez práce to nepůjde. Vaším cílem bude hlavně materiální a finanční zajištění, které vidíte jako nejvyšší prioritu.

Vodnář
Karta Devět mincí
pro vás má krásnou věštbu, protože jejím poselstvím je hojnost, pohodlí a bezpečí! A co víc byste si ještě mohli od šťastného domova v této době přát! I když vaše znamení Vodnáře patří mezi svobodomyslné a rozlétané povahy, navzdory tomu si uvědomíte, že bez spolehlivého rodinného a domácího zázemí zkrátka nemáte dobrý pocit a je to něco, co ke svému spokojenému živou potřebujete. A to i za cenu, že budete přece jen trávit více času doma a najdete zálibu i v nudných debatách se staršími příbuznými nebo v uklízení a vaření. Po materiální stránce bude Štěstěna stát na vaší straně a věci kolem bydlení vám budou vycházet hezky podle plánu, možná dokonce ještě i s nějakým přebytkem v rozpočtu, který pak můžete nějak příjemně využít a užít si! Na toto jaro se rozhodně můžete těšit, pokud vám tedy nedělá problém chvíli příliš neroztahovat křídla a sedět hezky v hnízdě!

Ryby
Karta Mírnost
vám připomíná starou dobrou pravdu, že pomalu člověk zajde nejdál a není vůbec za čím se honit. Jak se říká, méně je někdy více, a tak zapomeňte na různé nápady ve velkém stylu a nechejte zkrátka věci u vás doma plynout svým vlastním tempem. Má to spoustu výhod – nejen že si ušetříte nervy, zbytečné spory, finance a tak dále, ale taky se díky tomu dočkáte krásných jarních zážitků ve znamení relaxace, které byste si jinak asi neměli čas dopřát. Ať už je to krásná rodinná procházka v rozkvetlém parku, západ Slunce na blízkém kopci nebo veselý výlet s dětmi, na to všechno získáte čas právě díky tomu, že nebudete nic příliš řešit a počkáte si, jak se důležité věci vyvinou samy. Pokud se náhodou objeví nějaké spory, platí netlačit na pilu, čas bude hrát ve váš prospěch. Ale to konec konců jako Ryby nejspíš dávno dobře víte, jde jen o to naslouchat své intuici a do ničeho se netlačit!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.