Home - Články - Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

vloženo 6. 4. 2021
čas čtení: 6 minut

Reiki šarlatánství vs skutečné léčení

Všichni jsme si jistě všimli, že ve dnešní době se rozmnožilo reiki učení celkem jako mor a kde kdo za peníze se stane mistrem reiki. Nepřijde vám to divné, že za něco nedotknutelného a výjimečného stačí jen zaplatit slušnou sumu a díky tomu je z člověka hned mistr a znalec?
sdílet článek na facebooku

Neznalý člověk toužící po pravdě a spiritistických zážitcích se pouští do všeho možného jako povolná ovečka. Systém či řetězec pyramidy se rozšířil nejen v obchodování s hmotnými věcmi, ale dnes již i mezi duchovními technikami. To platí jak pro reiki, tak i pro různé energetické systémy šambaly atp.

Dříve se mágem stál ten, co měl dar od narození, nebo ten, který celý život hledal a zkoumal. Dneska se mistrem stane ten, kdo má hodně peněz a jednoduše si titul mistra, se všemi vymoženostmi, koupí. Jak nenápadné, ale zároveň velmi funkční a jednoduché. Kolik lidí naletí lže-vůdcům a vlastníkům duchovního tajemství. Leč je již odedávna jasné, že skutečný mistr své umění předá zcela zadarmo a jen pár vyvoleným, kteří k tomu mají jisté předpoklady. U kterého mistra byste chtěli skončit vy? U toho, který vám upřímně, řekne, že nejste hoden, nebo u toho který vám řekne, ať mu odevzdáte svůj dům a šat, nebo ať zaplatíte tolik a tolik a stanete se jeho pravoplatným žákem a určitě budete mistr nejlepší?


Jak to celé s reiki začalo

Jeden japonský mnich, pán Usui, učitel křesťanství se dostal do dilematu, jak ten Ježíš Kristus dokázal léčit lidi rukama? A tak se rozhodl na to přijít. Prostudoval všechno možné a nakonec skončil na svaté hoře v meditaci, ta trvalá 21 dnů, když už to chtěl vzdát, tak se nebe smilovalo a vyslalo, prahnoucímu po poznání, starému člověku, jak se patří, světelný paprsek se symboly, které ho zasvětily do tajů léčení vesmírnou energií. Jeho touha a přání bylo vyslyšeno. Začal léčit a ke skonu svých dnů své poznání předal dvěma osobám. Ty osoby do toho přidali něco svého a poslali to dál a zřejmě do těch nesprávných rukou. A teď bábo raď, kdy se to celé zvrtlo, již na začátku, nebo až v dnešní době?

Reiki systém

Je to systém založený na třech stupních zasvěcení, základní, druhé a mistrovské. Na začátku však pán mistr dostal zasvěcení z nebe celé, ale z nějakého důvodu žáci dostávají po částech, které jsou dnes individuálně zpoplatněné. Pro šarlatány a lže-mistry je to zcela normální a spousta ovcí se chytí do pasti a za dary z vesmíru platí. Dokonce je dnešní rekiki systém tak rozvrácený a dokonale postavený, že v každém stupni vzniklo, bůh ví odkud, dalších x pod-stupňů a další hromada symbolů, však převzatých z buddhismu a to vše je zvlášť zpoplatněné. Je to velmi chytře zamaskované pod tvrzením, že mistrův čas je velmi drahý, že se platí za studijní materiály atd. Avšak přihlásit se může každý, i ten, který nikdy neucítí energií ve svých rukách, ani neuvidí v meditaci reiki symboly a v podstatě ani nevyléčí žádného pacienta. I z takového se stane mistr.


Rozdíl mezi reiki mistry

Není mistr jako mistr. Věděli jste, že v reiki systému jsou dva druhy mistrů? Je to tak, jeden druh mistra je ten, který je mistrem, má aktivované všechny symboly, ale nezaplatil si certifikát, který mu umožňuje z ostatních dělat mistry reiki a zasvěcovat do tohoto systému. Druhý druh mistra je odborně certifikovaný mistr, který získal všechny symboly a oprávnění zasvěcovat ostatní do reiki systému, vystavovat certifikáty různých stupňů reiki a dělat ze svých žáků mistry reiki, jak s certifikáty, tak i bez nich. Ke kterému z těchto mistrů jít, posuďte však sami.

Skutečné léčení a pomáhání druhým

Skutečnou sílu někoho uzdravit a předat svoje znalosti, má málokdo, jsou to většinou nadělené osoby od přírody, které zvolil osud, anebo jsou to osoby, které celý život bádali, zkoušeli a zkoumali a své schopnosti si u vesmíru zasloužili a byli jimi obdařeni. Veškeré skutečné léčitelství je z vesmíru a od přírody, nelze ho získat za peníze. Následovníci reiki systému však tvrdí, že jejích způsob léčení čerpá síly z vesmíru a jejich vlastní jim není vzatá, jak to bývá u obyčejných léčitelů. Není to však zcela pravda, je to jen falešná záminka, neboť všechno existující je z vesmíru a funguje v souladu s ním. Ze zkušeností mnoha lidí však vyplývá jeden poznatek, reiki dává léčiteli ochranu a energii při léčení, ale pak ji bere zpátky, neboť dnešní super mistři jsou stále nemocní a řeší svoje osobní psychické problémy a berou za svoje schopnosti veliké sumy peněz. Je jim vzat jiný druh energie a v jinou dobu, jen si to nedokážou a ani nechtějí uvědomit. Ten, kdo skutečně pomáhá a něčemu učí, neodmítne osobu, která nemá finance, neboť skutečnému mistrovi o finance nikdy nejde.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.