Home - Články - Láskohled 25.-31.12.2017

Láskohled 25.-31.12.2017

vloženo 24. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 25.-31.12.2017

Nákupní šílenství je za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou a darujte úsměv na potkání. Pokud jste nezadaní, třeba vám hezký úsměv přičaruje lásku.

sdílet článek na facebooku

Beran
V manželských vztazích se může trochu více projevit napětí a jsou možné i projevy žárlivosti. Zadané jedince jinak čeká celkem pohoda a nezadané i možnost zajímavého seznámení.

Býk
Nezadaní by měli využít vlivu planet a snažit se najít partnera pro trvalejší vztah. Může se jim zadařit! Pokud zadaní udrží emoce pod kontrolou, mohou prožít docela klidný týden.

Blíženci

Bude to chtít notnou dávku tolerance a diplomacie, ale mohlo by jít o docela pohodový týden. Snažte se raději nic moc neřešit. A nezadaní se mohou dočkat nečekaného vyznání lásky.

Rak

Připravte se na spoustu romantiky i klidného souznění. Na hádky vlastně nebude ani místo. Pokud jste nezadaní, možná byste měli zkusit vyslovit své city tomu, o koho stojíte.



Lev

Važte si svého partnera a nepodléhejte pocitům, že máte na víc. Naopak mu dejte najevo svou lásku. Důvěřujte mu! Nezadaní se mohou dočkat pozvání na schůzku od někoho přitažlivého.

Panna

Každé vánoční svátky přináší nápor na psychiku. Pokud to pochopíte a budete k partnerovi shovívaví, vše bude v pořádku. Svobodní mají teď velké šance navázat dlouhodobý vztah.

Váhy

V tomto týdnu budete hodně sázet na budování harmonie ve vašem vztahu. Budete také hýčkat partnera. Nezadaní by neměli podceňovat přirozené kouzlo své osobnosti a být sami sebou.

Štír

Nezadaní budou mít skvělý týden, kdy by mohli najít spřízněnou duši. Zadaní prožijí celkem klidné období, ve kterém mohou řešit také zásadnější otázky. A zvládnou to i bez hádek!



Střelec
Planety vám dodávají notný kus sexappealu a stáváte se středem pozornosti. To vám zákonitě také hodně zvedá sebevědomí. Nezadaní by se neměli bát vyjádřit bez ostychu své city.

Kozoroh

Budete si cílevědomě budovat vztah s partnerem a vaší snahou bude dokázat mu, že se o vás může směle opřít. Svobodní mohou pokoušet své štěstí, mají totiž zvýšené šance na úspěch.

Vodnář
Čekají vás dny, kdy se budete zabývat tím, jaký váš vztah opravdu je. Také si budete užívat partnerské pohody. A svobodní budou obletováni a budou si moct vybírat. Volte dobře!

Ryby

Budete v těchto dnech zářit a naplno si to vychutnáte. V partnerovi najdete oporu a sami mu ji rádi poskytnete. U nezadaných se může objevit tajný ctitel, který je dost překvapí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.