Home - Články - Láskohled 22. - 28. května

Láskohled 22. - 28. května

vloženo 19. 5. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 22. - 28. května

Všichni potřebujeme lásku! Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený a harmonický? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost a nepřehlížet ho? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou velice láskyplné období plné něžností a užívání si společně strávených chvilek. Už dlouho jste se necítili být takto spokojení, a zejména zamilovaní. Jen tak dál!

Býk
Milí Býci, pro opačné pohlaví jste opravdu velice zajímaví. Umíte být středem pozornosti, ale zároveň umíte i tiše naslouchat. A to je na vás atraktivní a nemáte o rande nouzi.

Blíženci
Blížence čekají tento týden v oblasti osobních vztahů velké změny. Už jste nečekali, že k něčemu dojde, a tak vás to překvapí. Bude vám samozřejmě dlouho trvat, než se s tím sžijete.

Rak
Potkali jste jedince, u kterého si umíte představit, že by z vašeho dosud přátelského vztahu mohlo být něco víc. Pořád se ale nikdo z vás nevyjádřil, tak čekáte, jak to dopadne.


Lev
Milí Lvi, je dost pravděpodobné, že jste unavení, jak nyní váš vztah vypadá. Upadli jste do stereotypu a je možné, že už jste alergičtí na to, co říká ten druhý a točíte se v kruhu.

Panna
V dlouhodobých svazcích vás čekají změny - některé jsou dobré a některé méně. Je jen na vás, jak se k některým věcem postavíte a co vy sám budete chtít změnit. Nebude toho málo.

Váhy
Nečekáte na zázrak a berete osud do svých rukou. Když se vám někdo líbí, tak ho pozvete na rande. Je to velice atraktivní vlastnost a málokdy se vám stane, že protějšek odmítne.

Štír
Momentálně nejste vůbec nastavení na jakýkoliv typ vztahu. Ale přitažlivost si nevybírá a ve vaší blízkosti se objeví někdo, kdo by stál za hřích. A vy ani nebudete protestovat.


Střelec
Čekají vás změny a vy jste s nimi částečně počítali. Proto pro vás nejsou některé věci ve vašem životě tak stresující, jak se vašemu okolí může zdát. Prostě to zvládáte skvěle.

Kozoroh
Jste velmi zamilovaní a tento týden pro vás bude naprosto kouzelný. Navíc se oba rozhodnete, že byste ve vašem vztahu zase popošli kousek dále, a to vám oběma vaši lásku jen potvrdí.

Vodnář
Váš nový vztah jenom vzkvétá, a to je dobře. Lásku si moc zasloužíte a vaše čekání na toho pravého/pravou se skutečně vyplatilo. Nyní si užíváte skvělých chvilek a nových zážitků.

Ryby
Váš milostný život momentálně není zrovna nejrůžovější. Potýkáte se s hádkami, nepříjemnými výměnami názorů, ale také naschvály. V tom vy žít nechcete a raději uděláte velký krok!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.