Home - Články - Co o vás prozrazuje Keltská astrologie?

Co o vás prozrazuje Keltská astrologie?

vloženo 18. 5. 2023
čas čtení: 10 minut

Co o vás prozrazuje Keltská astrologie?

Keltští druidové nevěštili osud z hvězd ale z magie stromů. Staré keltské horoskopy (Stromoskopy) přidělují podle data narození každému člověku vlastní strom. Ten předurčuje jeho vlastnosti, charakter i osud!

sdílet článek na facebooku

Stromy popisuje Stromová abeceda keltského písma Ogam ze 4. stol. n. l. Keltové měli obdivuhodné vědomosti o energii stromů, proto se v jejich astrologii odráží duchovní vztah k přírodě a moudra těžící z jejího koloběhu.

Keltský horoskop začíná listopadem, stejně jako keltský rok svátkem Samhaim. Celkem dvacet jedna různých stromů se střídá po desetidenních obdobích a během celého roku se jejich vláda opakuje. Buk, Bříza, Dub a Olše připadají na dny slunovratů a rovnodenností a vyskytují se pouze v jeden tento den.

Zjistěte, jaké jste keltské znamení v jednoduché aplikaci. A váš strom vám prozradí, jací jste! Zde...

Ale pozor!

Keltský kalendář nepočítal s přestupnými roky, je proto nutno počítat s posunem až o tři dny, tedy lidé narození ve dnech začátku daného stromu mají také vlastnosti stromu předcházejícího. Navíc některé dávné zdroje uvádějí, že Keltové posvátný vztah člověka se stromem určovali podle data početí, namísto data narození, proto si odečtete devět měsíců s přihlédnutím na počet dnů, o které jste se narodili mimo plánované datum porodu.

Váš strom = vaše povaha = váš stromový horoskop starých Keltů:

Topol
Zrozenec bývá pěkný, mladistvého vzhledu a učenlivý. Není domýšlivý a obětavě pomáhá druhým. Často zůstává díky náladové povaze nepochopený. Mívá silné city, ale buď miluje, nebo nenávidí. V lásce cítí majetnicky, bere všechno osobně a nechává se ovlivnit drby. Místo snahy řešit problémy se stahuje do samoty. Pak trpí opuštěností, neboť vzhledem k morálním nárokům nemívá mnoho opravdových přátel. Obecně je mu blízká příroda. Je zakořeněný ve svém prostředí a nerad ho mění. Bývá oblíben mezi kolegy, neboť si zachovává životní nadhled. V mezilidských vztazích je šikovný diplomat. V práci nemá rád příkazy, přesto je skvělý organizátor v kanceláři, nebo skladu. Může být i pracovník charity. V kritických situacích se objeví jeho odvaha a pak s jistotou hájí předem prohrané stanovisko.

Pozitivní vlastnosti: čestný, ušlechtilý, ochranářský, nezávislý, inteligentní
Negativní vlastnosti: osamělý, zahořklý, neústupný


Kaštan
Zrozenec je spravedlivý a hájí práva svá, i bližních. Je oddaný, společenský, ale i klidný. Někdy propadne klevetám a jízlivosti. Občas se projevuje jako beznadějný chaotik. Pochybnosti narušují jeho mysl. V lásce touží po rodinném klidu a štěstí. Často si však něco vyčítá. Stále se musí podřizovat a do vztahu mu pořád někdo mluví. S partnerem je třeba si vyjasnit situaci včas. Má hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a je schopný bojovat, pokud považuje věc za správnou. Na pracovišti často zažívá zákazy. Situace je pak neúnosná a má pocit, že se mu vymyká z rukou. Je rozvážný, sebekritický a nechce se dát strhnout k ukvapeným rozhodnutím. Je třeba zapojit logickou mysl a zvídavost, když ho lidé s jejich problémy zajímají. Setkáváním s nimi se stává lepším. S tolerancí a soucitem směřuje k moudrosti.

Pozitivní vlastnosti: ochranářský, spolehlivý, vytrvalý, spravedlivý, společenský
Negativní vlastnosti: umíněný, klevetník, náročný

Jasan
Zrozenec má dobrou intuici. Je spolehlivý a cílevědomý, i milující, pohodový a usměvavý. Je dynamický a ochotný obdarovávat okolí. Je tvořivý a nadšený pro věc. Do svého okolí vyzařuje teplo a lásku. Vztahy má většinou vyrovnané a plné pochopení. Lásku prožívá naplno a plodně. V milostném ohledu nebývá bouřlivým milencem, je však spolehlivý, věrný a ideální partner pro manželství. Občas bývá dost náročný. Pak nechce jen dávat, ale hledí na to, co může od druhého čekat. Někdy se to vyvine do neskrývaného sobectví. V pracovní oblasti se mu skýtá dobrý zdroj financí. Svůj majetek dovede dobře chránit a obhospodařovat. Komunikace se mu většinou daří, je totiž schopný a ctižádostivý. Při práci se dokáže vydávat naplno. Vnímá i nevšední inovace, protože v něm umělecká inspirace vzbuzuje kreativitu.

Pozitivní vlastnosti: stratég, pracovitý, učenlivý, nezávislý, organizátor
Negativní vlastnosti: náročný, sobecký, diktátor

Habr
Zrozenec je pracovitý a zodpovědný moralista. Umí milovat a rád pečuje o své okolí. Bývá trpělivý, na druhé straně i chladný a nemilosrdný, pokud chce dostat to, po čem touží. Potom citově vydírá své okolí. V lásce dokáže být otevřený a uvolněný. S druhým člověkem je mu hezky, jen se někdy bojí důvěřovat, že to tak bude napořád. Je milující partner, co pečuje o city svého protějšku a často se dokáže obětovat. Je starostlivý a dbá na čisté mravy. Rád vytváří klidné rodinné zázemí a pečuje o děti. Práce je pro něj posláním. Trpělivost a starostlivost jsou jeho pracovní přednosti. Citlivě dohlíží na všechny úkoly a pečuje o podřízené. Má vynikající harmonizující vliv na přátele, kteří k němu často chodí pro radu. Dokáže obnovit jejich síly a důvěru, proto je kvalitní au-pair, lékař a ošetřovatelka.

Pozitivní vlastnosti: pořádný, čestný, disciplinovaný, věrný, zásadový
Negativní vlastnosti: nesamostatný, závistivý, nerozhodný, zmanipulovatelný

Fíkovník (osika)
Tento zrozenec má mimořádnou fantazii. Je citlivý, ale i smyslný a intuitivní. Zranitelnost ho uvádí do problémů. Láska je pak hluboká jako žal. Tvrdě pracuje a hledá odvahu k překonání životních obtíží. V partnerství se blokuje a má strach projevit se naplno. Zmocňuje se ho pak únava a stres proto, že si nevěří, ale život ho neustále povzbuzuje k činům. Je rozený erotický svůdce, ale něžný charakter ho přivádí do emocionálních problémů. Nálady zažívají časté kolísání, a to vztahu nepomáhá. Není pro něj jednoduché prosazovat se na pracovišti, v obchodě či ve škole. Zbytečného váhání by mohl později litovat. Když si důvěřuje, je dost silný. Máš dobrou intuici a dokážeš vnímat změny citů u druhých. Vždy ochotně dává to, po čem sám touží: teplo, bezpečí domova, kulturní a smyslové požitky.

Pozitivní vlastnosti: oddaný, všestranný, zábavný, věrný, zajímavý
Negativní vlastnosti: líný, nesoustředěný, sebestředný

Buk
Zrozenec dosahuje plné síly a rozkvětu až v pozdějším věku, kdy nashromáždil dostatečné množství životních zkušeností. Pak teprve začíná pořádně žít. Je úspěšný v práci a má-li pevné rodinné zázemí, tak i v osobním životě. Muži i ženy prožívají ve zralém věku jaro, kvetou a překypují vitalitou, šarmem a elegancí. Ovšem v mládí mívají problémy sami se sebou, a proto ve své blízkosti potřebují člověka, který jim bude oporou a zbaví je nejistoty a úzkosti. Teprve ve středním věku se této závislosti zbaví a naopak se stávají poměrně neústupnými. Jsou dobrými diplomaty, neomylně dokážou vystihnout okamžik, kdy je zapotřebí stáhnout se do pozadí a kdy naopak vytáhnout do boje.

Pozitivní vlastnosti: houževnatý, pracovitý, cílevědomý, uvědomělý
ambiciózní Negativní vlastnosti: nekompromisní, neústupný, přísný


Bříza
Zrozenec je příjemný, milý, i duchovně založený. Skromnost a laskavost jsou pro něj přirozené. Má rád útulný domov a přítomnost spřízněné duše. V životě se setkává s úspěchem. Bývá plný emocí a vzrušení, proto je nutné najít vhodný způsob, jak tuto energii ventilovat. Může být plný sebejistoty a optimismu. Raduje se ze zvýšené pozornosti druhého pohlaví. Protějšek ho většinou oceňuje a vztah je vybudován na pevném základě. Poměr k partnerovi je založen na sexualitě, fyzická přitažlivost je důležitá. V práci ho chválí. Na svou odbornost se může spolehnout, patří k dobře ohodnoceným profesionálům. Zaměstnání, nebo studium mu poskytuje naplnění. Je pak neobyčejně houževnatý a pracovitý. Má nadání přirozené inteligence a přebytek fantazie, co umožňuje překonávat mnohé překážky.

Pozitivní vlastnosti: skromná, věrná, vkusná, podporující, empatická, elegantní
Negativní vlastnosti: úzkostlivá, zranitelná, moralizující, odevzdaná

Jabloň
Tento zrozenec se může těšit na naději, že bude mít pestrý život, plný výzev a dobrodružství. Je vnímavý a přátelský, zároveň dostatečně cílevědomý. Má rád romantiku a domáckou pohodu, vyzařuje z něj i silné kouzlo osobnosti. Povaha může být i konfliktní a svéhlavá, plná energie. Občas se totiž zdá být sobcem, bez pochopení pro druhé, sám jde totiž jen za svým cílem. Důležité pro něj je jednat vůči sobě upřímně. Dokáže vytvořit atmosféru lásky, co prohřívá celý vztah s protějškem. Když spolu naleznou schopnost respektu, užívají si i jejich děti. V zaměstnání bývá mnohdy nespokojený a často je mění. Nesnáší jednotvárnou práci. Je však schopný dále studovat a učit se novému. Je si však vědomý svých pracovních schopností, oblíbenosti i důvěry blízkých a toho dokáže využít k ziskům.

Pozitivní vlastnosti: kreativní, dobrodruh, vášnivá, obrazotvorná, odvážná
Negativní vlastnosti: nestálá, nepraktická, nerealistická

Jedle
Zrozenec je elegantní a originální. Taky nedůvěřivý a osamělý. Občas se dobrovolně rozhodne pro život v zámezí. Zodpovědně však pomáhá kamarádům. V lásce to nemívá snadné. Nesnadno si hledá partnera, co by splňoval jeho nároky. Je složitý pro sebe i druhé. Zamiluje-li se však, láska nemá hranic. Když se do vztahu nebojí zajít hlouběji, pocítí štěstí. Bývá pracovitý a nadaný. Dokáže se pustit do jakéhokoliv problému a své úsilí dovede do úspěšného konce. Je schopný rychle se učit a získávat poznatky. Mívá ambice v životě něčeho dosáhnout. Často se stává, že se ocitá v zaměstnání, co neodpovídá jeho schopnostem, ale představám okolí. Pracuje na doraz, i když už dál nemůže. Když si však ve svém dni dopřeje pauzu, udělá pro sebe víc. Pokud je živnostníkem, dokáže víc vydělat a realizovat se.

Pozitivní vlastnosti: nadaná, pracovitá, pečlivá, důstojná, cílevědomá, obětavá
Negativní vlastnosti: nedůvěřivá, náladová, hádavá, náročná

Jilm
Zrozenec je rozhodný, šikovný a má smysl pro humor. Před druhými skrývá své problémy. Díky náročnosti, co má k sobě, i vůči druhým není jednoduchým partnerem pro život. Lidé okolo ho neumí pochopit, přitom je pro ně přitažlivý a pohodový. Zároveň i ctižádostivý, tvořivý, se životní silou a sexuální chutí. V partnerství učí jednat druhé s rozvahou, stanovit si vyšší cíle, přitom ale nemířit do jednotvárnosti. Nebojí se projevit, jako partner se vymaní ze zábran a bude osvobozovat svou osobnost. Předvídavost a rozvaha ho předurčuje do vedoucí funkce. Je zvyklý klást na sebe vysoké nároky a stává se náročným šéfem. U podřízených nestrpí chyby. Díky výběru spolupracovníků bývá úspěšný. V práci, nebo škole nasadí veškerou sílu. Překonává překážky a zdárně dokončí to, co je pro něj prospěšné.

Pozitivní vlastnosti: vyrovnaný, předvídavý, oblíbený, charismatický, optimistický
Negativní vlastnosti: sebestředný, arogantní, pomstychtivý


Cypřiš
Zrozenec je zdravý a šťastný člověk, co se těší ze života. Má rád pohodu rodiny. Občas se projeví i jeho lenost. Ve vztahu k protějšku se mění k lepšímu. Oba mají možnost být sami sebou a tím je vytvořeno partnerství. Každá láska je pro něj osudová. Cypřiš je obětavý, věrný, i přátelský a tolerantní. Odhadne správnou příležitost a pozná naplněný vztah. Nejraději má povolání, vyžadující kontakt s lidmi. Může pracovat sám, hlavně když nikdo neomezuje jeho nadšení. Výborně se uplatní jako průvodce, řidič i pilot. Jeho kariéra nebývá závratná, protože se nesnaží o společenský vzestup. Vyhýbá se potížím. Největší překážka v cestě za štěstím je však právě jeho touha nebýt ve stresu. Potřebuje pochopit, že je nutné si stát na svém a riskovat, jinak se nehne kupředu. Věří v nový začátek a štěstí.

Pozitivní vlastnosti: šťastný, společenský, milující, přátelský, svobodný
Negativní vlastnosti: líný, egocentrický, nerozhodný

Cedr (modřín)
Zrozenec je dobrým znalcem umění života, taky zajímavý, sebejistý a rozhodný. Vyniká tvůrčími schopnostmi. Ovládá umění komunikace a rozezná vnitřní bohatství u druhých. Je pracovitý a uvážlivý. Někdy však propadá panice a zbrklosti. V lásce projevuje dobrodružnou povahu, i když jeho podstatou je nesmělost a citlivost. Bývá vybíravý, takže celý život vlastně čeká na tu pravou lásku. Je upřímný a někdy až příliš otevřený. Partnera vnímá jako poklad. Rodina znamená stabilitu. Rád žije v prostředí plném silných citů. V práci umí využít svých zkušeností, takže často může začínat znovu. Má však rád jistotu a zná svou cenu. Je dobrý obchodník a pracovník reklamy, i učitel a umělec, uplatňuje svoji tvořivost. Má dobrý vkus, i smysl pro ladné tvary. Silnou osobností bezpečně vycítí, co si život žádá.

Pozitivní vlastnosti: pracovitý, kreativní, originální, pravdomluvný, přísný, skromný
Negativní vlastnosti: náročný, dominantní, netaktní, zbrklý, neopatrný

Borovice
Zrozenec se chce svobodně vyjádřit a nezdráhá se dělat to, co považuje za správné. Je tvrdý a odhodlaný jít svojí cestou. Projevuje dynamickou sílu, odhodlanost a vůli zvítězit. Mívá strach ze své intenzity, která by ho mohla spojovat s agresí a ztrátou kontroly. V partnerství by se měl více přizpůsobovat, protože jeho rozkazy se nemusí líbit. To nahrazuje výraznou srdečností a skoro dětským přístupem k partnerovi. V zaměstnání je rozený vůdce. Je bystrý, odvážný a umí riskovat. Má organizační schopnosti. Je schopný pomocí intuice úspěšně velet kolektivu. Vzbuzuje respekt a autoritu. Bývá kvalitním manažerem a podnikatelem, stejně jako samostatným řemeslníkem a vojákem. Dokáže být i hysterický, když věci nejdou tak, jak chce. Překážky z cesty zvládá odstranit, potřebuje jen upevnit sebedůvěru.

Pozitivní vlastnosti: inteligentní, houževnatá, dobrosrdečná, cílevědomá, učenlivá
Negativní vlastnosti: impulzivní, náročná, idealistická

Vrba
Zrozenec se učí otevřít životu, dávat lásku, kterou v sobě cítí a někdy si s ní neví rady. S partnerem je připraven na projevy něhy. Projevuje citlivost, snivost, neklid i plačtivé deprese. Poctivý přístup se střídá s rozmarností. Není jednoduché ho pochopit. Život ho však touží obdarovat. Lidé čekají na to, aby s ním rozvinuli přátelství, je přirozeně sympatický. Fantazií se dokáže vcítit do situace druhého člověka. Ne vždy dostane to, co si představuje, přesto má vše, co potřebuje, i materiálně. I přes nepříznivé okolnosti vnímá radost, problémy se nenechá zastavit. V jakémkoliv povolání je dobrý psycholog a někdy využívá slabosti druhých. Může se těšit z příležitostí, provází ho růst. Často se mu nabízejí další možnosti. Fyzické síly se bojí. Věří, že se mu pozitivní přístup k okolí vyplatí.

Pozitivní vlastnosti: vnímavá, citlivá, cílevědomá, nápaditá, empatická
Negativní vlastnosti: nestálá, manipulátorka, nespokojená, neklidná

Lípa
Zrozenec má schopnost rozlišovat. Touží po klidu, štěstí a obává se životních strastí. Lidé si oblíbí kouzlo jeho osobnosti a vtip. Je silný a dokáže se přizpůsobit. Jeho chování se v očích druhých ale často jeví jako provokativní a vyvolává obranu. Na základě bolestných zkušeností se chrání za maskou. Projevovat otevřeně se jen učí. V partnerství se cítí svázán povinnostmi a vlastními předsudky. Neví, co je to skutečná láska, do vztahu zasahuje rozum. Prohry v citové oblasti ho vedou k sebelítosti. Je třeba začít si vážit sebe sama. Jindy projeví vypočítavost až bezcitnost. Umí být nestálý, nebo se projevit žárlivě. Tuto vlastnost neumí odstranit, pouze skrývat. Vždy ale vítězí bystrost a rychlé myšlení. Často pracuje ve správní a finanční oblasti, rád řídí svůj osud a nenechá si nic líbit.

Pozitivní vlastnosti: šťastná, věrná, nenáročná, přizpůsobivá, vstřícná
Negativní vlastnosti: pohodlná, žárlivá, nepraktická


Dub
Zrozenec si umí život vychutnat. Je vitální, silný tělesně i myšlenková. Nechybí mu trpělivost a píle, to se mu v životě vyplatí i finančně. Nemá rád malichernosti a pomluvy, hledá jistotu a stálost. Má radost z těla a užívá si smyslnosti. Věří, že život funguje, pokud jej v jeho přirozenosti vděčně přijme. V povolání je vytrvalý a pilný, ať je manuální, kancelářské, nebo se týká dopravy. Přestože má sílu, je zranitelný. Jako zamilovaný se chová citlivě, neopírá se o rozum a věří, že ho potkala životní láska. V partnerství se stává pevným přístavem. Je přímý a má pochopení, vztah je plný důvěry a vzájemného uznání. Pokud se v partnerství projeví brzda, drží se zpátky. Je lepší neposlouchat své okolí. I když se snaží jednat čestně a zásadově, opouští jeden vztah pro druhý. A znovu hledá svobodu.

Pozitivní vlastnosti: přátelský, ctižádostivý, pracovitý, zásadový, společenský
Negativní vlastnosti: tvrdohlavý, nestálý, výbušný, hádavý

Oliva (olše)
Zrozenec narozený v tomto znamení je plný zdraví a je velice moudrý. Mají plno pochopení a dar rozdávat lásku kolem sebe. Mají snad ze všech znamení nejvíce vyrovnanou povahu. Jednají uvážlivě a vyznačují se velkou dávkou trpělivosti a laskavosti. Jsou rozenými optimisty. Bývají vzdělaní, snad i proto se rádi pohybují ve společnosti moudrých lidí. Sami na sebe neupozorňují, jsou totiž poměrně nesmělí. Občas dokonce cítí nutkavou potřebu stáhnout se do ústraní, meditovat a přemýšlet o sobě i okolním světě. Mají vrozený cit pro spravedlnost a je jim cizí každá forma násilí. Patří k těm lidem, kteří kolem sebe šíří klid, štěstí a radost.

Pozitivní vlastnosti: obětavá, milující, vstřícná, tolerantní, sečtělá
Negativní vlastnosti: vyčerpaná, idealistka

Líska
Tento zrozenec je přívětivý, spolehlivý a nenáročný. Žije nenápadně, ale společensky, vnímavost mu pomáhá k nenásilnému jednání. Má osobitý půvab, co pomáhá k dosažení cílů. Učí se chápat, že si neustále něco volí. V partnerství si často vybírá mezi dvěma odlišnými osobnostmi. Ve vztahu potřebuje spíš jen lásku. Pak vytvoří domov i ze zcela nehostinného prostředí. V povolání se snaží o spojení protikladů, nechybí mu schopnost komunikovat s lidmi. Na profesní dráze potkává kvalitní kolegy, nebo společníky. V práci se mu vyplatí být upřímný a pružný. Nosí v sobě talent taktika. Svojí intuicí vnímá, kdy jít do boje nebo raději ustoupit. Je třeba dát si pozor na paličatost a netrpělivost, i sklon k sobectví. V životě potřebuje vidět konkrétní výsledek, ke kterému směřuje a najít smysl života.

Pozitivní vlastnosti: inteligentní, nekonfliktní, bojovná, nadaná, podporující
Negativní vlastnosti: náladová, hamižná, nevyrovnaná

Jeřáb
Zrozenec má vkus a umělecké nadání. Umí se bránit osudu, takže ho provází úspěch, dostatek a výhody života. Je vytrvalý a silný. Stačí si uvědomit, co chce a pocítí ve vztahu uspokojení, díky čemuž se přidá i sebedůvěra. Může získat protějšek, se kterým bude šťastný. V partnerství si uvědomuje smyslové potěšení a hmotné zajištění. Jsou to jistoty, jichž se drží. Miluje vášnivě. Jeho city jsou plné, i když nestálé, z chybějící důvěry v druhého člověka. S vyvinutým smyslem pro odpovědnost se stává ideálním zaměstnancem, i kolegou. Má manuální zručnost a kreativní nadání. Když tohoto využije, může očekávat příjemnou práci i finanční zisk. Přestože dokáže jednat samostatně a uplatňuje fantazii, někdy bývá snadno ovladatelný. Pak se projeví pocit méněcennosti. O to více si zakládá na vlastní důstojnosti.

Pozitivní vlastnosti: vytrvalý, vášnivý, kreativní, přátelský, zodpovědný
Negativní vlastnosti: nedůvěřivý, nevěrný, egocentrický

Javor
Tento zrozenec je nesmělý, vážný, až cynický. Na druhou stranu originální, inteligentní, s výbornou pamětí. Díky své nespokojenosti se častěji trápí. Jeho hrdost mu však zaručuje přirozenou autoritu u druhých. Občas se chce zalíbit a projeví se rozmarně. Neschopnost milovat vychází z minulých prožitků. Něco neodpustil bývalému partnerovi a stále to ovlivňuje jeho chování. Otevírá staré rány a nenaplněnou lásku, ze které vyplývají problematické vztahy. Pracovní výsledky neodpovídají jeho přáním. Dobře se ale cítí ve vedoucím postavení, neboť v sobě má přirozenou autoritu, ambice a jistou osobní hrdost. Snadno se dokáže nadchnout pro nové věci a pro záležitost lehce získá i druhé, jenom sám většinou nedokáže dotáhnout své nápady do konce. Ale samota pro ně bývá plodná a přináší zisky.

Pozitivní vlastnosti: společenský, štědrý, inteligentní, přímý, vtipný, originální
Negativní vlastnosti: nepřizpůsobivý, manipulátor, nestálý, náladový, rozmarný

Ořešák
Zrozenec má šarm a je zvyklý spoléhat se na sebe. Je nepřehlédnutelný, osobitý a sebevědomý. Jedná samostatně a dostává se mu přirozené autority. Má strach z nedostatku a z nepřekonatelných překážek. Otevřené srdce pro druhé mu dává důvěru v lásku, díky tomu přichází do jeho života radost, spontánnost a odvaha. Ve vztahu neustále zraje a učí se trpělivosti. Potřebuje delší časové období, než překoná překážky. O partnera mívá intenzivní zájem a tím ho může odradit. Neměl by se druhým vměšovat do života, vyvolává to napětí a hádky. Během času ho čeká více cestování a stěhování. V povolání jeho projekty potřebují vykrystalizovat a netrpělivost nepřináší úspěch. Pokud správně odstartuje, jde si stále za svým. Nebojí se zdravě riskovat. Očekávají ho mnohé pracovní úspěchy, i na cestách a mimo domov.

Pozitivní vlastnosti: ochranář, vytrvalý, zásadový, cílevědomý, pracovitý
Negativní vlastnosti: hádavý, nepřizpůsobivý, egocentrický, konzervativní

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.