Home - Články - Láskohled 22. - 28. května

Láskohled 22. - 28. května

vloženo 19. 5. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 22. - 28. května

Všichni potřebujeme lásku! Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený a harmonický? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost a nepřehlížet ho? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou velice láskyplné období plné něžností a užívání si společně strávených chvilek. Už dlouho jste se necítili být takto spokojení, a zejména zamilovaní. Jen tak dál!

Býk
Milí Býci, pro opačné pohlaví jste opravdu velice zajímaví. Umíte být středem pozornosti, ale zároveň umíte i tiše naslouchat. A to je na vás atraktivní a nemáte o rande nouzi.

Blíženci
Blížence čekají tento týden v oblasti osobních vztahů velké změny. Už jste nečekali, že k něčemu dojde, a tak vás to překvapí. Bude vám samozřejmě dlouho trvat, než se s tím sžijete.

Rak
Potkali jste jedince, u kterého si umíte představit, že by z vašeho dosud přátelského vztahu mohlo být něco víc. Pořád se ale nikdo z vás nevyjádřil, tak čekáte, jak to dopadne.


Lev
Milí Lvi, je dost pravděpodobné, že jste unavení, jak nyní váš vztah vypadá. Upadli jste do stereotypu a je možné, že už jste alergičtí na to, co říká ten druhý a točíte se v kruhu.

Panna
V dlouhodobých svazcích vás čekají změny - některé jsou dobré a některé méně. Je jen na vás, jak se k některým věcem postavíte a co vy sám budete chtít změnit. Nebude toho málo.

Váhy
Nečekáte na zázrak a berete osud do svých rukou. Když se vám někdo líbí, tak ho pozvete na rande. Je to velice atraktivní vlastnost a málokdy se vám stane, že protějšek odmítne.

Štír
Momentálně nejste vůbec nastavení na jakýkoliv typ vztahu. Ale přitažlivost si nevybírá a ve vaší blízkosti se objeví někdo, kdo by stál za hřích. A vy ani nebudete protestovat.


Střelec
Čekají vás změny a vy jste s nimi částečně počítali. Proto pro vás nejsou některé věci ve vašem životě tak stresující, jak se vašemu okolí může zdát. Prostě to zvládáte skvěle.

Kozoroh
Jste velmi zamilovaní a tento týden pro vás bude naprosto kouzelný. Navíc se oba rozhodnete, že byste ve vašem vztahu zase popošli kousek dále, a to vám oběma vaši lásku jen potvrdí.

Vodnář
Váš nový vztah jenom vzkvétá, a to je dobře. Lásku si moc zasloužíte a vaše čekání na toho pravého/pravou se skutečně vyplatilo. Nyní si užíváte skvělých chvilek a nových zážitků.

Ryby
Váš milostný život momentálně není zrovna nejrůžovější. Potýkáte se s hádkami, nepříjemnými výměnami názorů, ale také naschvály. V tom vy žít nechcete a raději uděláte velký krok!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.