Home - Články - Láskohled 22. - 28. března

Láskohled 22. - 28. března

vloženo 20. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. března

Je tu další láskyplný týden, který bude velmi silně ovlivněn nedělním úplňkem! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! Váhy se mohou těšit na posílení svého šarmu, zatímco Býci budou muset čelit nepříjemným starostem A co čeká právě vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden je o vás opravdový zájem a nevíte, kam dřív skočit. Každý vás zve na nějaké úžasné dobrodružství a o zábavu nebudete mít nouzi. Takhle akční jste již dlouho nebyli.

Býk
Manželství Býčků momentálně může procházet velkou krizí, která bude zdlouhavá a hlavně psychicky hodně náročná. Vyčítat si budete i dávné a zapomenuté záležitosti z minulosti.

Blíženci
Máte tento týden velkou šanci se zamilovat a poznat skvělého člověka. Hvězdy jsou vám příznivě nakloněny a přináší vám do života zamilovanost, a s tím i spojené pocity štěstí.

Rak
Potkáte osobu, s kterou toho máte hodně společného. Je osvobozující se seznámit s jedincem, který vás umí inspirovat a zároveň si toho máte tolik co říct. Máte opravdu štěstí.


Lev
Díky velice příjemné náhodě se potkáte s někým z dávné minulosti. Kdysi se vaše cesty nečekaně rozešly a nyní možná máte jedinečnou šanci navázat tam, kde jste kdysi skončili.

Panna
Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením a jak už je známo, tak tato planeta umí zejména v osobních a milostných vztazích nadělat pěknou paseku. Nesmíte tomu podlehnout.

Váhy
Nečekaně se zamilujete a budete si to užívat. Už dlouho jste nebyli takhle zaláskovaní a zapomněli jste, jak moc je to úžasné. Máte ale občas růžové brýle nasazené příliš dlouho.

Štír
Máte opravdu obětavého protějška, který by vám snesl modré z nebe. Samozřejmě, že v každém vztahu se občas přeženou mráčky, ale oproti vašim kamarádům jsou vaše problémy mizivé.


Střelec
Nemáte štěstí na toho pravého. Už byste rádi poznali nějakou úžasnou osobu, která by byla vaší spřízněnou duší. Na schůzky však přicházejí samí tragédi a rande vždy dopadne špatně.

Kozoroh
S opačným pohlavím to teď nemáte příliš jednoduché. Nemůžete najít společnou řeč a tak konverzace značně vázne. To je zrovna věc, kterou na prvním rande opravdu nechcete zažít.

Vodnář
Prošli jste si v dlouhodobém svazku obrovskou krizí a rozchod byl na spadnutí. Nyní se snažíte zase skládat střípky vašeho vztahu dohromady, ale je to těžké a jste na začátku cesty.

Ryby
S protějškem se nemůžete shodnout na spoustě věcí. Obzvlášť když se jedná o otázku bydlení a zařizování společného hnízdečka. Tam, kde byste rádi ušetřili, tam partner rozhazuje.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.