Home - Články - Láskohled 20. - 26. dubna

Láskohled 20. - 26. dubna

vloženo 17. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. dubna

Jarní úklid nepotřebuje jen váš šatník, ale také vaše vztahy! Všechno nepotřebné, všechno, co překáží, musí pryč! Neužírejte se kvůli věcem z minulosti, ale hleďte do budoucnosti. Dovolte si myslet i jednat spontánně, dovolte radosti, aby vstoupila do vašeho života!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden máte na lásku rozhodně méně energie než je tomu jindy. Jste totiž zaneprázdnění úplně jinými věcmi a romantiku i vášeň si momentálně necháváte na nějakou vhodnější dobu.

Býk
Máte neskutečné štěstí, že máte vedle sebe osobu, která je vaší oporou a snesla by vám modré z nebe. Pokud máte jakékoliv přání, tak si můžete být jisti, že vám bude hned splněno.

Blíženci
S vaší novou láskou vás spojuje velké množství věcí. Například máte podobný způsob myšlení a také stejné koníčky. Ne každý se může těšit z toho, že vedle něj stojí spřízněná duše.

Rak
Milí Ráčci, stále si zoufáte, že ve vašem okolí není nikdo, kdo by stál za hřích. Možná se ale jen špatně díváte, protože velice blízko vás je osoba pro vás snad nejvhodnější.


Lev
Tento týden není lásce příliš příznivě nakloněn. Stavíte se s každým do opozice a navíc nemáte na romantiku ani pomyšlení. Raději strávíte víkend o samotě než se s někým zlobit.

Panna
Nenecháte sebou jen tak lehce manipulovat a to ani v případě, že se jedná o vaši lásku. Prostě máte svou hlavu a myslíte si, že láska by měla být zejména o rovnocenném partnerství.

Váhy
Lásce jste na dosah. Máte totiž před sebou úžasné období plné romantiky a něhy. Užíváte si tyto chvíle a vůbec nelitujete toho, že jste si na lásku museli nějakou dobu počkat.

Štír
Ve vašem životě je opravdu spousta lásky. Svou náklonnost vám dává najevo hodně lidí, ale i vy máte své favority, které milujete z celého srdce. Musíte být velmi šťastný jedinec.


Střelec
Nesouhlasíte s jednáním blízké osoby. Je vám velice nepříjemné, že navíc toto jednání probírá s kdekým a vám přijde, že se mu za zády všichni smějí. Neradi se za někoho stydíte.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích očekávejte nyní ohromnou bouři, při které budou lítat hromy a blesky. Po každé bouři přichází zpravidla sluníčko a jinak tomu nebude ani ve vašem případě.

Vodnář
Láska stále nepřichází a vy si už začínáte zoufat, zda si vůbec ještě někoho najdete. Hvězdy vám však radí, abyste byli trpěliví, že váš vysněný človíček na vás již někde čeká.

Ryby
Ve svém partnerovi máte úžasnou oporu. V každé situaci má pro vás nějakou výbornou radu a můžete si být jisti, že by vás nikdy nenechal na holičkách. Máte opravdu velké štěstí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.