Home - Články - Čínský horoskop na týden 13. - 19. dubna

Čínský horoskop na týden 13. - 19. dubna

vloženo 13. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 13. - 19. dubna

Magické chvilky na vás čekají i ve druhé polovině dubna. Svěží jarní energie provětrá vaše vztahy, očekávejte změny na pracovišti a také zajímavé obraty ve vztazích milostný. Běžte svému štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Střed dubna bude plný překvapivých okamžiků a situací, se kterými jste nepočítali. Jistá událost, v níž hodně věříte, se vyvíjí neurčitě, z čehož nemáte právě nejlepší pocit. Věřte, že trpělivost růže přináší! Závěr týdne… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Od úterý zaměstnávají vaše myšlení pracovní plány. Je třeba počítat s tím, že se události neodvíjí tak, jak byste si přáli. To nemusí být nutně špatné. Některá překvapení vás mile zaskočí a zahřejí na těle i… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První polovina týdne slibuje v zaměstnání četná setkání se zajímavými lidmi, které považujete za klíčové pro svou budoucnost. Nedokážete sice vidět konkrétní věci, v nichž dotyční zasáhnou, ale intuice vám … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zdá se, že v tomto týdnu pocítíte úbytek energie, který svádíte na jarní únavu. Pracovní povinnosti tlačíte před sebou a neustále je kupíte. Nejraději byste si po Velikonocích naplánovali další dovolenou a utekli od… ČTĚTE VÍCE!


Drak
První polovina týdne sice nepřinese nic zásadního, ale zase budete mít prostor se v práci v klidu rozkoukat. Velká část novinek pak zaťuká na vaše dveře ve středu. Bude to jako lavina, kterou odstartuje jedna nečekaná událost. Změny… ČTĚTE VÍCE!

Had
Uprostřed měsíce si vzpomenete na událost, kterou jste vytěsnili z paměti. V dubnu se však připomene a oklikou se dostane do centra pozornosti. Zprvu jste sice z takového překvapení zaskočeni, ale těší vás, že se věci… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Nadcházející týden bude klíčový v problematice vztahů - a to jak milostných, rodinných i profesionálních. V soukromí se těšte na mnohá překvapení, která potěší tělo i duši. Mnohé milostné zážitky ve vás však probudí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Třináctý den měsíce, Velikonoční pondělí, vám přinese zvláštní pocit na duši, dost možná výčitky svědomí kvůli jistému životnímu kroku. Když se však nad celou věcí lépe zamyslíte, uvědomíte si, že nemáte žádný důvod… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Stojíte před náročným týdnem, který vás sice zavalí spoustou povinností, ale vy si ani tak nestěžujete. Jako správné Opice berete všechny těžkosti jako životní výzvu, jíž je třeba čelit. Více úkolů v zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do centra vaší pozornosti se dostanou nedokončené pracovní povinnosti. Připomínek, kterými vás častují nadřízení i zákazníci, máte sice plné zuby, ale nakonec si uvědomíte, že měly něco do sebe. Díky nim jste ze sebe totiž… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ať si tento týden plánujete jakkoliv, je třeba počítat s tím, že většinu času strávíte ve svém zaměstnání. Povinnosti se vám nebezpečně kupí a hvězdy radí nenechávat nic na poslední chvíli. Pokuste se stihnout… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V novém týdnu vás překvapí jeden nezvaný návštěvník - a totiž zvláštní pocit na duši, jehož se nedokážete zbavit. Srdce se staví do opozice rozumu a vám nezbyde, než počkat, až se situace sama uklidní. Ještě v tomto týdnu najdete… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.