Home - Články - Láskohled 13. - 19. dubna

Láskohled 13. - 19. dubna

vloženo 10. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. dubna

Teprve se vám zapalují lýtka, nebo už dávno hoří? Ať tak nebo tak, s novým Láskohledem se dozvíte, jestli požár pro tentokrát raději uhasit, nebo na něj ještě přiložit. Láska může být vrtkavá jako štěstěna, ale vždycky se jí dá alespoň trochu pomoci. Jak na to? Nový Láskohled vám poradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nečekaně najdete porozumění u kamaráda. Ani jste vlastně nevěděli, že toho máte tolik společného. Podobný osud vás tak nějak spojí dohromady. Kdo ví, jak se to nakonec celé vyvine.

Býk
Tento týden získáte daleko větší nadhled a uvědomíte si, co od vztahu očekáváte a co všechno vlastně nechcete tolerovat. Možná bude hledání těžší, ale výsledek bude stát za to.

Blíženci
Poznáte tento týden spoustu úžasných lidí a budete mít tedy nepřeberné možnosti, co se týče flirtu, ale i nezávazných lásek na jednu noc. Cítíte se naprosto senzačně a užíváte si.

Rak
Nejste vůbec promiskuitní typ, ale občas vás nějaká nečekaná známost na jednu noc potká. Hvězdy ale hlásí, abyste si tento týden dávali velký pozor na pohlavně přenosné choroby.


Lev
Váš poslední rozchod vám zanechal jizvu na srdci, ale i na duši. Tento týden ale potkáte úžasného jedince, který vás přesvědčí o tom, že nemůžete všechny házet do jednoho pytle.

Panna
Před kolegou se chcete ukázat ve skvělém světle. Každé ráno se do práce pečlivě připravujete a v práci se snažíte být co nejvíce v jeho blízkosti. Láska vám asi už klepe na dveře.

Váhy
Milostné hrátky vám poslední dobou nic neříkají. Raději byste si povídali a podnikali nějaké výlety. Partner z toho nebude nadšený, ale vaše potřeby pochopí. Však vy mu to vrátíte.

Štír
Krátký románek z poslední doby bude mít ještě nějakou dohru. Někdo se vám ozve s jistými informacemi a vás to značně překvapí. Jste nakonec velmi rádi, že to mělo tak krátké trvání.


Střelec
S partnerem jste skvěle sehraní. Máte spoustu společných zájmů, ale i kamarádů a zkušeností. Vaše láska je pevná jako skála a kdekdo vám ji závidí. Samozřejmě jen v dobrém smyslu.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích očekávejte pořádnou bouři. Hádka, která vyplyne z úplné maličkosti, doroste do obřích rozměrů. Nebude to moc příjemné, ale aspoň se na čas vyčistí vzduch.

Vodnář
Kolem sebe máte spoustu fajn lidí, kteří by vám snesli modré z nebe. Tak si užívejte jejich přítomnosti a nechte lásce volný průběh. Ona přijde sama, nemusíte ji někde nahánět.

Ryby
Někdy máte pocit, že váš partner prostě pro vás není ten pravý. Pak vás tato osůbka ale něčím tak úžasně překvapí, že vás zase přesvědčí o opaku. Jste proto stále jako na vážkách.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.