Home - Články - Budoucnost je skryta ve hvězdách

Budoucnost je skryta ve hvězdách

vloženo 15. 4. 2020
čas čtení: 7 minut

Budoucnost je skryta ve hvězdách

Rok 2020 je v plném proudu a jaro je tu! Některé předpovědi se již stihly vyplnit, některé na své uskutečnění stále čekají. Podívejte se, co vám hvězdy přichystaly na následující měsíce.

sdílet článek na facebooku

Beranům (21.3.-20.4.) je doporučeno letos neběhat hlavou proti zdi, ale naopak se zastavit a rozhlédnout se. Máte příležitost prosadit svou originální výjimečnost. Nejlépe se zhostíte svých šancí v roce 2020 skromností beze spěchu a se zaměřením na svůj vnitřní posun. V červnu máte vysoké šance na seznámení či oživení vztahu. V zaměstnání vás čekají překvapivé nabídky a nutnost zbavit se přebytečných činností. Pozor na zvýšenou úrazovost u vašich adrenalinových aktivit!

Býkům (21.4.-21.5.) nabízí rok 2020 znatelně lepší podmínky k životu plné úspěchů. Váš přátelský úsměv překoná všechny bariéry. Bude vás naplňovat tvorba a společenský život. Uprostřed léta nepochybujte o svých schopnostech a zaberte! Pluto vám dává sílu nalézt sami sebe a dokázat i nemožné! Květen je pro vás měsíc láskyplných jiskření, stáváte se neodolatelnými, ale nenechte se omámit lichotkami a dejte na svou intuici!

Blížencům (22.5.- 21.6.) se otevře cesta, která byla loni zablokovaná. Buďte architekti svého intelektu a využijte svého umění komunikace! Budete kypět energií, ale nenaložte si na bedra víc, než unesete. Obzvlášť v srpnu si dejte pozor na nedorozumění s úřady. Ve vztazích se vyvarujte uspěchanosti a pokuste se naslouchat tomu druhému. Nebojte se v nových plánech využít svou kreativitu!

Raci (22.6.-22.7.), toužíte po svobodě a pokud otevřete své srdce dokořán, objevíte nové krásy života! Vašim úkolem je naučit se správně rozhodovat. Jste schopni nesmírných obětí pro své milované. Kariérní změny jsou pro vás nutné, abyste našli vnitřní klid a bezpečí. Novým seznámením bude fandit léto. Pocit naplnění vám přinese nalezení vlastního zaměření.


Lvy (23.7.-22.8.) čekají překvapení a šance spojené s větší otevřeností, které se mají stát pilíři vašeho života. Patříte mezi vyvolená znamení, na která nebudou kladeny velké nároky, a tak si dosyta užijete úžasných změn! Právní dohody je vhodné uzavírat na přelomu června a července. Podzim ve vás zažehne umělecký talent. Rok 2020 vás předurčuje k nalezení skutečné lásky.

Panny (23.8.-22.9.) by si měli dát pozor na nereálné ideály. Vaším úkolem je nenechat si ujít příležitosti, chtějte všechno nebo nic! Další takové příznivé období budete mít za dalších dvanáct let! Postupujte s rozvahou krok za krokem, zapojte své pracovní schopnosti, máte šanci šťastně dořešit staré problémy. Ve vztazích pozor na nevěru, ale nový rok přeje novým setkáním.

Váhy (23.9.-23.10.) eskapáda změn posune kupředu – počítejte s tím a se svou laskavostí dobývejte svět! Letos všem vytřete zrak neodolatelností, radostí, štěstím a úspěchem, zejména v září. Může se změnit váš základní pohled na život. Po pracovní stránce budete velmi plodní, pokud si velmi opatrně vyberete dobrého spojence. Těšte se na nejeden zážitek lásky!

Štíři (24.10.-22.11.), zapomeňte na pesimismus! S vaší pevnou vůlí vás čeká nadšení a šťastná rozhodnutí ke splnění vašich snů. V roce 2020 budete patřit mezi vyvolené, které nebudou zlobit nepříznivé vlivy, a budete nabiti mysteriózní silou. Nové zázraky vám určí směr vašeho dalšího života!


Střelce (23.11.-21.12.) bohaté události naplní touhou po svobodě a nezávislosti. V roce 2020 se nebojte roztáhnout svá křídla, je ta nejvhodnější příležitost zkusit něco nového! Jako největší optimisti nezkazíte žádnou legraci a máte šanci zabodovat ve společenských kruzích, díky čemuž si můžete splnit jeden ze svých velkých snů.

Kozorohům (22.12.-20.1.) se v roce 2020 bude dařit vše, na co sáhnou. Vaše síla úspěchu bude v umění se zklidnit a najít hloubku v problému, ve kterém si hned neumíte poradit. Tento rok vás povede ke štěstí a úspěchu hlavně v oblasti vzdělávání a rozvoje osobnosti. Už koncem dubna a v květnu můžete čekat osudová rozhodnutí! V říjnu mohou přijít problémy s rodinným zázemím.

Vodnářům (21.1.-20.2.) rok 2020 slibuje cestu ke svobodě a životním změnám. Nejexcelentnější je pro vás druhá polovina roku – je třeba využít všech vašich schopností a tvůrčího potenciálu! Lehkost bytí je vaše krédo. Od začátku roku budete okouzlovat komunikací a myšlenkovými pochody. Ve druhé polovině roku potkáte lidi, kteří vám pomohou s realizací vašich snů!

Ryby (21.2.-20.3.) mohou zažít krásnou odměnu v podobě duševního uvolnění, pokud se vrhnou do plného nasazení v pracovních a partnerských vztazích! První polovina roku je pro vás zkoušková – využijte své mystické teplo a nepodléhejte pasivitě. Můžete počítat s pomocí významných vesmírných ochránců! Odbourejte nezdravou přecitlivělost a splňte si veškerá přání! Vaši blízcí vám dodají sebedůvěru a pomohou se dívat na svět jinýma očima.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.