Home - Články - Láskohled 20. - 26. červen

Láskohled 20. - 26. červen

vloženo 17. 6. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 20. - 26. červen

Než začnou prázdniny, zameťte si před vlastním prahem. Vyřešte staré spory, odpusťte dávné křivdy, jděte vstříc budoucnosti s čistým štítem. Bude to totiž potřeba, ať už jste ve vztahu, nebo toužíte do nového vztahu vstoupit. Léto se blíží a s ním i pořádná záplava emocí. Připravte se na ně s Láskohledem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste úžasného človíčka s jedinečným smyslem pro humor, který vás dokáže vždy rozesmát. Dnes je nouze najít osobu, s kterou se můžete od srdce zasmát. Máte velké štěstí.

Býk
Konečně se vám začalo v milostném životě dařit. Vedete společenštější život, než tomu bylo dříve a na nových známostech i pozvánkách na rande je to samozřejmě znát. Jen tak dál!

Blíženci
Dlouhodobé svazky se potýkají s problémy, které už nemají řešení pokud se neodhodláte k nějakému razantnímu kroku. Měli byste začít přemýšlet nad párovou terapií nebo rozchodem.

Rak
Poslední dobou je o vás opravdu zájem, vy si ale z toho příliš hlavu neděláte, protože se věnujete úplně jiným věcem. Jednoduše nemáte moc náladu na jakékoliv milostné pletky.


Lev
Těší vás zájem vašeho idolu, ale celkem záhy přijdete na to, že si spolu moc nerozumíte a máte úplně jiný smysl pro humor. Vaše vtípky se ho mnohdy dotknou, což vy moc nechápete.

Panna
Milostný život si momentálně hodně užíváte. Vaše nová láska vás zahrnuje pozornostmi a romantickými gesty, což vám pokaždé zlepší náladu a dokonce i celý den. Jste moc spokojení.

Váhy
Vždy jste byli toho názoru, že milostný trojúhelník není nic pro vás. Momentálně ale v jednom takovém jste a máte z toho hodně špatný pocit, ale prostě se nemůžete rozhodnout.

Štír
S někým z vašeho okolí se seznámíte trochu blíže a zjistíte, že si skvěle rozumíte a máte toho hodně společného. Už začínáte přemýšlet, jak by vám to společně mohlo pěkně klapat.


Střelec
Poslední dobou se cítíte dost osamoceně. Chybí vám nějaká blízká osoba, s kterou byste sdíleli své nejniternější pocity, ale i trávili volné chvíle. Je načase zajít do společnosti.

Kozoroh
Váš nový idol se ze začátku zdál naprosto senzační, ale postupem času se ukázalo, že v životě zřejmě už každý směřujete úplně někam jinam. Vůbec by vám to v budoucnu neklapalo.

Vodnář
Máte nyní člověka, s kterým se občas sejdete nebo zaflirtujete, ale je to velice povrchní vztah. Vy byste raději už zažívali něco vážnějšího a rozhodnete se to druhé straně oznámit.

Ryby
Velice často podléháte mylným iluzím ohledně vašeho osobního života, proto si možná špatně vyložíte některé signály od opačného pohlaví. Pak budete zklamaní, když to třeba nevyjde.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.