Home - Články - Láskohled 2. - 8. listopadu

Láskohled 2. - 8. listopadu

vloženo 30. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. listopadu

Podzimní flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho v prvním listopadovém týdnu? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi, rozchody a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že i v covidové době přeje štěstí připraveným!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska a rodina je u vás na prvním místě a věnujete jí veškerý svůj volný čas, finance i osobní nasazení. Někdy se však zamyslete, jestli byste neměli taky trochu myslet i na sebe.

Býk
S vaší láskou vám to momentálně klape na jedničku. Jste rovnocennými partnery, čehož vy si na vztahu ceníte zřejmě úplně nejvíc a právě kvůli této skutečnosti jen kvetete do krásy.

Blíženci
Nezadaní Blíženci se tento týden mohou těšit na nečekané seznámení. Velice milá osůbka vás uhrane svým charismatem, ale i příjemným zevnějškem. Vypadá to, jako by přišla z jiného světa.

Rak
Jste vždy mírní a pasivní jedinci, a pokud vedle sebe máte někoho s romantickou duší, tak váš milostný život bude jen kvést. S dominantní sadistickou osobou to bude právě naopak.


Lev
Váš protějšek je k vám stále velice kritický a neustále vám předhazuje nějaké své námitky na vaší osobu. Buď jste podle něj líní, nebo že byste měli něco udělat se svým vzhledem.

Panna
Nečekaně na sociálních sítích potkáte svou dávnou lásku, se kterou vám to nějak nevyšlo. Strávíte spolu na chatu velice příjemné chvíle plné smíchu a vzpomínek. Možná přeskočí i pověstná jiskra?

Váhy
Kolem vás v práci krouží někdo, kdo o vás velice stojí. Nyní se však odhodlal k nějakému dalšímu kroku. Což vás ale nijak moc nepotěšilo, neboť o daného jedince nemáte vůbec žádný zájem.

Štír
Příliš často se zaobíráte tím, co by mohlo být, ale není. Připravujete se tím o svůj cenný čas, ale také zapomínáte žít přítomným okamžikem. To milostnému životu moc nepřispívá.


Střelec
Láska vám tento týden nic neříká. Jste jak jezevec ve své noře a nemáte náladu ani na žádné procházky. I když vás kamarádi lákají projít se, tak vy raději strávíte čas jen sami se sebou.

Kozoroh
Nebojte se riskovat, když vás osloví neznámý jedinec. Jindy byste možná odmítli jeho pozvání, nyní chcete však vyzkoušet něco nového a uděláte dobře! Zažijete totiž nevšední jízdu.

Vodnář
Chcete si užívat a nemáte náladu na romantické vztahy. Single život vám vcelku vyhovuje a vy se sice rádi poznáváte s novými lidmi, ale nic vážného nehledáte. Jste takhle spokojení.

Ryby
Popravdě už vás trochu unavuje a obtěžuje uhánění od jistého člověka. Daný jedinec se jen tak lehce nevzdává a NE pro něj není odpověď. Musíte své odmítnutí zřejmě více zdůraznit.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.