Home - Články - Láskohled 13.-19.11.2017

Láskohled 13.-19.11.2017

vloženo 13. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 13.-19.11.2017

Našli už jste svou lásku, nebo pořád ještě hledáte? Čekají vás ve vztahu zásadní zvraty nebo si budete užívat společné pohody? Jestli chcete znát odpovědi na tyto otázky, přečtěte si zbrusu nový Láskohled a dozvíte se, jak to vidí hvězdy!
sdílet článek na facebooku

Beran
Nebudete v tomto týdnu právě příjemnými partnery a nebudete ani příliš objektivní. Měli byste však s kritikou začít nejdříve u sebe. Pro nezadané se rýsuje možnost žhavého flirtu.

Býk
Pocitům osamělosti se nevyhnou svobodní ani zadaní. Ti by měli řešit především možnost nápravy ve stávajícím vztahu, ne hledat nový. K nezadaným se zvolna blíží nový partner.

Blíženci
Nezadaným může v tomto týdnu vstoupit do života osoba, se kterou mají vyhlídky na pěkný a hlavně dlouhodobý vztah. Zadané čeká poměrně klidné období, tak si ho pořádně vychutnejte.

Rak
Budete řešit svůj současný partnerský vztah a možnosti, jak si na sebe zajistit více času a rovněž jak prohloubit vaše porozumění. U nezadaných se rýsuje zajímavá příležitost.



Lev

Planety vybízí k tomu, aby nezadaní neseděli doma se založenýma rukama a šli svému štěstí naproti. Zadaní budou řešit nejednu důležitou otázku a předvedou, že jsou spolehliví.

Panna
Snahy o zlepšení porozumění s vaším partnerem a hledání bodů, ve kterých se setkáváte, jsou na pořadu tohoto týdne. Pro nezadané se objeví šance na příjemnou komunikaci i setkání.

Váhy

Planety podněcují vášeň a slibují vám žhavé momenty. Zadaní si mohou oddechnout, žádné problémy řešit nyní nebudou. A nezadaní budou středem pozornosti, což zvýší jejich šance.

Štír
Budete si chtít naplno užívat úplně všeho. Obdivu, lásky, dobrodružství i pokusů o seznámení. U zadaných tentokrát bude vše naopak klidné a nemusíte se bát žádné větší bouřky.



Střelec
Zadaní budou hodně řešit svůj vztah. Atmosféra v něm nebude příliš příjemná a budete se snažit vše změnit. U nezadaných se toho v tomto týdnu příliš nerýsuje, musíte být trpěliví.

Kozoroh
Budete zřejmě muset přesvědčit partnera o tom, že upřednostňujete vztah před prací. Zaměřte se na to, je to důležité. U nezadaných budou šance přicházet postupně. Výběr je na nich.

Vodnář
Nezadaní budou mít vcelku dobrý týden, co se týká seznamování. Možná najdou vysněnou lásku! Zadaní budou krotit dusno ve vztahu a vynasnaží se projevit jako tolerantní partneři.

Ryby

U zadaných to ve vztahu občas zabouří, navíc se vyskytne podezření a pocity, že je partner chladný. U single osob se blýská na lepší časy. Musí si však dát pozor na správný výběr.

Autor článku

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.