Home - Články - Láskohled 13. - 19. prosinec

Láskohled 13. - 19. prosinec

vloženo 10. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 13. - 19. prosinec

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást! Novou lásku můžete potkat třeba na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás už potká každou chvíli, jen nesmíte být moc nedočkaví. Občas jste příliš horliví a pro mnohé osoby je to značně nepříjemné. Zkuste zvolnit a okamžitě uvidíte výsledky.

Býk
V oblasti milostných vztahů máte před sebou perný advent. Dlouhodobé svazky mohou očekávat prohloubení partnerské krize. Single jedinci zase potkají někoho velmi nepříjemného.

Blíženci
Potkáte vášnivého jedince, se kterým budou večery stát za to. Bohužel se ale tato osoba nechce ani trochu vázat a častější schůzky velice rychle odmítne. Má prostě jiný styl života.

Rak
Konečně jste potkali tu pravou osobu pro vás. Možná jste čekali o trochu déle, než vám bylo příjemné, ale výsledek opravdu stojí za to. Váš nový objev je pro vás jako stvořený.


Lev
Jste příliš zaneprázdněni prací a dalšími povinnosti ohledně vánočních svátků, že na lásku nemáte ani to nejmenší pomyšlení. Věnujete se jiným věcem a váš protějšek vám to vyčítá.

Panna
V oblasti lásky vás čekají výrazné adventní otřesy, které vám v mnohém můžou naprosto obrátit váš dosavadní život vzhůru nohama. Nebude to pro vás jednoduché, ale nakonec vás to posílí.

Váhy
Dejte si tento týden pozor na to, co svému protějšku před Vánoci vůbec řeknete. Máte totiž vedle sebe poměrně vztahovačného jedince, který se může urazit i kvůli naprosté prkotině.

Štír
Nic v životě není zadarmo a vy se toho poměrně držíte. Proto vám dělá problém, že vaše nová známost je podle vašich měřítek hodně zhýčkaná a zvyklá na plný servis. A to ve všem.


Střelec
O svůj vztah pečujete ze všech sil a snažíte se, aby to ve všech oblastech dokonale klapalo. Máte ale pocit, že snažení probíhá jen jednostranně a vaše drahá polovička to má na háku.

Kozoroh
Máte kolem sebe fajn lidičky, kteří vám ve všem a za každé situace rádi podají pomocnou ruku. Svou pravou lásku sice stále nenacházíte, ale neztrácejte naději, je vám nablízku.

Vodnář
Usmálo se na vás obrovské předvánoční štěstí. Potkali jste velice výraznou osobu s osobitým smyslem pro humor. Už dlouho jste se takhle skvěle nebavili a neužívali si přítomnost druhé osoby.

Ryby
Jste plni elánu a pozitivní energie. Váš protějšek se nestačí divit, co vše dokážete za den stihnout a jak jste veselí a zábavní. Moc vás za to obdivuje, i když to nedává moc najevo.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.