Home - Články - Rok 2022 a minerály podle znamení!

Rok 2022 a minerály podle znamení!

vloženo 8. 12. 2021
čas čtení: 6 minut

Rok 2022 a minerály podle znamení!

Načerpejte sílu vzácných minerálů, noste je při sobě nebo je darujte!

sdílet článek na facebooku

Všichni víme o síle minerálů a jejich léčivých účincích. Sestavili jsme pro vás sáčky tromlovaných kamenů dle jednotlivých znamení zvěrokruhu, jejichž správná kombinace bude pomocníkem vám i vašim nejbližším pro rok 2022.

Berani si mohou pořídit pět kamenů, které je budou chránit před důsledky jejich ohnivé unáhlenosti. Ametyst ho očistí od každodenní psychické zátěže, červený aventurín vyfiltruje elektromagnetický smog z digitálních zařízení, s nimiž komunikativní Berani hodně pracují. Zelený aventurín pomáhá Beranovi dosáhnout jeho cílů a nenechat se odvést z cesty. Červený jaspis povzbuzuje radost z žití a zejména ze sexuálního prožívání vztahů. Carneol působí spolu s předchozím kamenem jako erotický stimulátor, ale dodává také harmonii a sjednocuje osobnost.

Býci ocení sáček, kde základním kamenem je růženín, dodávající klid i v těch situacích, kdy se by Býk mohl utrhnout ze řetězu. Je to kámen hýčkající lidské srdce a něžným Býkům poskytne citovou péči. Achát dodá Býkovi pocit jistoty a bezpečí, o něž toto zemské ukotvené znamení nadmíru stojí a potřebuje je. Červený aventurín odfiltruje elektromagnetický smog z digitálních zařízení, které denně používáme. Carneol dodá odvahu a sníží nervové napětí, harmonizuje osobnost, a hlavně povzbudí erotické a romantické nadání, jehož se Býkovi dostalo nadmíru. Šedý achát pak odbourá stres, aby se mohl své lásce plně věnovat.


Blížence, kteří jsou ze všech znamení nejvíc rozevlátí, bude sbírka jejich kamenů hodně stabilizovat. Přesně to potřebují. Laskavý růženín jim poskytne pocit něhy a klidu, který většinu svého života marně hledají. Musejí jej vzbudit v sobě a růženín jim k tomu pomůže. Zesílí také blíženeckou pozitivní energii a zeslabí negativní vlivy jiných lidí. Zelený aventurín odvrací nehody a přitahuje pozitivní řešení problémů. Carneol dodá odvahu a utiší duševní bouře, které rozpolcení Blíženci mívají. Tygří oko pomůže vládnout stabilnějšímu dvojčeti, jež nepropadá chmurám. Tyrkys pomáhá uvolnění mysli a meditaci, a tím také prožít a ocenit přítomný okamžik, aby Blížencova mysl jen neletěla světem, ale také opravdu žila.

Rakům dodá sbírka jejich kamenů pocit jistoty ohledně pro ně tak důležitého zázemí. Červený aventurín pomůže chránit domov a majetek, ale také vytvoří ochranný kruh kolem místa, které Rak miluje. Stromový achát pomůže spojit se se zemí a zvelebovat ji, bude se mu dařit vše kolem rostlin a zahrady. Tygří oko ochrání zrozence před fyzickým i psychickým nebezpečím. Pokud se Rak s překážkou setká, mnohem lépe ji zvládne. Carneol dodá odvahy při životních změnách, které Rak špatně snáší. Sardonyx povzbudí pocity štěstí, stability a radosti ze sexu a vztahů.


Lvům dodá sáček přesně to, co budou v novém roce potřebovat. Modrý křemen pomáhá užít si pocit královské výlučnosti, dostatek sebevědomí, které Lev nutně potřebuje, ale nedovolí mu, aby se nechal unést pýchou. To je živné prostředí pro lví duši. Fosilní dřevo ukotvuje jeho rychlou povahu, dává pocit kořenů a domova, odkud může vládnout svému okolí. Král bez domova by nebyl králem. Křišťál čistí vlivy všech lidí kolem, s nimiž se společenský Lev hojně stýká, předchází konfliktům a harmonizuje jeho vztahy. Odebírá také negativní vlivy, které vnikají v jeho nitru. Tygří oko ochrání zrozence před fyzickým i psychickým nebezpečím. Pokud se Lev s překážkou setká, mnohem lépe ji zvládne. Růženín mu připomene mazlivé lvíče, které v sobě má, takže bude po celý rok něžným a skvělým milencem.

Panny jsou nejspolehlivější a velmi pracovité znamení. Potřebují ochránit před vyhořením a vyčerpáním. Ametyst je ochrání před stresem. Zelený aventurín pomáhá pozitivně řešit problémy. Červený jaspis pomáhá intuici člověka najít nejlepší cestu k úspěchu. Stromový achát ji propojí více se zemí, odkud může čerpat síly. Dá jí také radost při relaxaci v přírodě, protože bude vše lépe vnímat. A mimo jiné pomůže pannám relaxovat při sexu, kdy se budou cítit jako součást divoké přírody. Tygří oko pomůže nastolí vnitřní klid a bude ji ochraňovat před nebezpečím.

Darujte svým blízkým astrosáček dle znamení zvěrokruhu! Koupit zde

Váhy najdou v sáčku soubor harmonizujících kamenů šitý na míru. Rok 2022 jim přinese dost změn, kterých se Váhy bojí. Klid jim navrátí pečující něžný růženín, s ním budou žít s pocitem, že vše dobře dopadne, a tak zachovají klid. Červený jaspis dodává radost a sexuální energii. S ním bude láskyplný kontakt zázrakem. Achát dodá Vahám odvahu a sebedůvěru, a to velmi dobře doplní obsidián, který slouží k sebepoznání a nalezení odvahy a všech rezerv. Akvamarín pomůže vše vidět v průzračně jasných barvách a dodává radost a pohodu.

Štír hledá vždy něco vyššího, co přesahuje člověka, v co se dá věřit a zač bojovat. Je to mystik. K nalezení nových duchovních cest mu pomůže ametyst s vysokou duchovní energií. Červený jaspis dodá radost a sjednotí všechny dílky štírovy roztříštěné duše, aby se mohl cítit harmonicky a na chvíli vypnout usilovně pracující mysl. Kromě toho má tento kámen velmi pozitivní přínos v aktu tělesné lásky. Akvamarín dodá klid, radost a štěstí jako koupel v moři, a to je dar, který Štír, jenž neustále sám sebe trápí, moc potřebuje. Šedý achát s obsidiánem navracejí nejen duševní, ale i tělesnou energii a inspirují Štíra, aby hledal nové cesty pro svůj relax.


Střelec je sprintér a ztrácí bez rozmyslu hodně sil. Potřebuje pomoci najít způsob, jak síly průběžně doplnit. To tajemství je v sáčku s kameny. Ametyst ho zklidní a očistí od každodenní psychické zátěže. Achát ho ukotví v realitě, jako by se díval dalekohledem vpřed a nemusel na to místo tolik utíkat. Obsidián pomáhá vidět pravdu – zaostří střelcův dalekohled. Zelený aventurín přitahuje šťastné náhody. A protože štěstí přeje připraveným, a Střelec je vždy připravený, bude jich hodně.

Kozoroh má obrovský tah na bránu a sebekázeň. Má-li cíl, nepolevuje v úsilí. Proto potřebuje ohlídat doplňování sil. Carneol mu dodá odvahu, sníží stres a jeho příjemná energie dá každému dni radost. Pozor, radost dává i jeho nocím. Křišťál je léčivý, velmi čistí a můžete se mu svěřit s každým problémem, protože je, na rozdíl od ostatních kamenů, velmi univerzální. Pomůže vyčistit i vztahy mezi lidmi. Hematit je důležitý v noci, odbourá negativní energie, detoxikuje a pomůže se zdravým spánkem. Tyrkys odbourává sevření ve spáncích a bolest hlavy a přivodí meditaci, která napoví, kudy dál. Akvamarín dodává radostný náboj při čemkoliv, co děláte, pomáhá pracovat, milovat i relaxovat.

Chcete najít lásku nebo mít úspěch v práci? Pořiďte si tématický astrosáček se vzácnými minerály ZDE

Vodnář je vizionář, na jehož myšlenky dojde, ale okolí může připadat jako šílenec. Docení ho až později. Pro vše se nadchne a rád zkouší nové cesty. Přitom spaluje spoustu své zdánlivě nekonečné energie. Ametyst mu pomůže vybrat ze svých nápadů takové, co mají opravdu budoucnost. Křišťál odbourává jeho bloky a pomáhá mu zářit. Na rozdíl od ostatních kamenů je křišťál univerzální. Důvěřujte mu a pomůže. Hematit spolu s tyrkysem vytahují z těla nasbírané negativní energie a Vodnáře chrání. Akvamarín dodává pocit klidu, radosti a štěstí, dokonce noční sny a také sex jsou s ním lepší.

Ryby se svou věčnou touhou po svobodě, nikoli po movitých statcích, potřebují v této touze směrovat a podpořit. Ametyst je kámen duchovní síly, který jim pomůže hledat a nacházet svobodu ducha. Zelený avanturín je kamenem štěstí, bude odvracet zlé náhody, aby Rybku při jejím hledání pod hladinou reality neulovila nějaká zlá štika. Červený jaspis dodá sílu, radost ze života a jiskrný sex. Tyrkys léčí nachlazení, ke kterému mají Ryby sklon. Pomáhá také při meditaci nebo jen při ocenění krásného okamžiku, aby blažený pocit setrval co nejdéle. Akvamarín je kámen vodní bohyně a představuje přirozený živel pro zrozence ryb. S ním je rybám lehko a vše jasně čitelné a srozumitelné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.