Home - Články - Čínský horoskop na týden 6.- 12. prosinec

Čínský horoskop na týden 6.- 12. prosinec

vloženo 5. 12. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 6.- 12. prosinec

Máme pro vás další čínský horoskop na celý týden! Buďte o krok napřed a přečtěte si, jaké budou nadcházející dny. Možná pro vás život připravil pár nástrah, ale vždycky se najde něco, nač se můžete těšit a z čeho se radovat. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, na začátku prosince se nebojte otevřít vyšším sférám. Vesmír má spoustu dárků, se kterými nebude otálet až do Štědrého dne. Cesta za štěstím může odstartovat. Stačí se nebát změn a věřit, že… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Změny v milostném životě nemusí být příjemné, ale pro budoucnost jsou nevyhnutelné. Docházíte do bodu, kdy se přestáváte snažit udržet vztah při životě jen kvůli tomu, abyste nebyli sami. Mnozí Buvolové… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Závěr roku přiměje Tygry rekapitulovat uplynulé týdny a měsíce. Kromě rozjímání o životě jste otevření změnám. Konstelace je příznivá a můžete se těšit na mnohé proměny, které přijdou z vyšších … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vánoční atmosféra má na Zajíce spíše stresující dopad. Příliš podléháte marketingovému nátlaku a říkáte si, zda je všechno perfektně nachystané. Není třeba závodit s kolegy o to, kdo má krásnější… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, můžete se těšit na klidný týden, kdy hodíte povinnosti za hlavu a vychutnáte si sladké nicnedělání. Naladíte se na zimní pohodu a nebudete své tělo nutit do žádných fyzicky náročných… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadané zrozence Hada čeká náročný týden, během kterého si s miláčkem vyjasňují pozice. Partner má na spoustu věcí odlišný pohled. Pokud si nechcete kazit adventní pohodu, nesnažte se ho přemlouvat. Na tohle… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Od přírody patříte mezi ty, kteří potřebují být neustále v čele. Na začátku prosince však vesmír vybízí ke zpomalení. Není důležité pořád vyhrávat. Zpomalte, užívejte si chvíle tady a teď. Nebojte se požádat… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení Venuše není přívětivé k milostnému životu. Vztahy navázané na začátku prosince jsou ve skutečnosti jiné, než myslíte. Nenabízí žádnou perspektivu. Využijte svůj singles status, abyste si užili… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Do poloviny měsíce si užíváte zklidnění mezilidských vztahů a utišení mnoha problémů. Psychika je ale stále rozkolísaná. Pokuste se neobalovat nervy cukrovím ani alkoholem. Místo toho vyrazte na dlouhou… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nastává ideální doba ke generálnímu úklidu - v přeneseném i skutečném slova smyslu. Záležitosti, na které nezbýval dlouhou dobu prostor, dovedete zamést ze stolu. Vylepší se i pošramocené vztahy v rodině, zaměstnání i… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, vyznat se v nadcházejícím týdnu není moc jednoduché. Zatímco jedna strana známých vás vynáší do nebes, s dalšími jen těžko najdete společnou řeč. Nehledejte chybu automaticky na druhých, ale snažte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Přes překážky ke hvězdám! Přesně takový týden čeká zrozence Vepře. Ačkoliv se vyskytne hned několik náročných zkoušek, všechny budou mít pro váš život pozitivní efekt. Zvládnete je a získáte pro sebe… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.