Home - Články - Láskohled 6. - 12. prosinec

Láskohled 6. - 12. prosinec

vloženo 3. 12. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. prosinec

Budou se vaše vztahy ochlazovat jako zimní počasí? Nebo vám v lásce hvězdy přejí? Zjistěte pravdu o vašich vztazích v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Názory jistého extravagantního jedince v práci vás uráží. Přijde vám, že si daná osoba nikoho neváží. Takže když o vás tento jedinec projeví zájem, tak vás to ani trochu netěší.

Býk
Jste plni elánu, vitality a dobré nálady. Šíříte kolem sebe skvělou atmosféru a pozitivní energii, čehož si nejde nevšimnout. Nejeden jedinec na ulici se po vás se zájmem ohlédne.

Blíženci
Potkali jste dost zajímavého jedince. Skvěle se vám spolu povídá a přijde vám, že přesně někoho takového jste hledali. Nakonec ale zjistíte, že chemie mezi vámi je naprosto nulová.

Rak
Zadaní to tento týden nebudou mít zrovna jednoduché. S protějškem se neustále hádáte a dokonce přijdou na přetřes i finanční záležitosti. Takové debaty přímo k smrti nesnášíte.


Lev
Momentálně se s někým vídáte, ale nechcete, aby se o vás dověděli vaši kamarádi. Ne že byste se za protějšek styděli, ale jejich dobromyslné rýpání je vám nyní dost proti srsti.

Panna
Romantické období blížících se Vánoc ve vás vzbuzuje touhu po někom, kdo by vám do života vstoupil a už neodešel. Na lásku si ještě budete muset nějaký čas počkat, ale nezoufejte.

Váhy
Dlouhodobé svazky jsou teď jako na trní a nic vám nemůže spravit náladu. S protějškem se neustále hádáte a řešíte dávno zapomenuté věci. Takhle jste si tedy advent nepředstavovali.

Štír
Máte spoustu záležitostí, které musíte vyřešit. Není divu, že na lásku a milostné záležitosti nemáte ani to nejmenší pomyšlení. Jste pozitivní a věříte, že si vás láska i tak najde.


Střelec
Pomalu ale jistě se blížíte do stadia, kdy vás dosavadní vztah hodně nudí. Máte jen dvě možnosti, buď s tím oba dva něco radikálně udělat, nebo to raději ukončit. Je to jen na vás.

Kozoroh
Konečně potkáte někoho, kdo se vám velice líbí a stojí za pozornost, ale nakonec se ukáže, že je daná osoba zadaná. Máte ale za to, že to daný jedinec mohl taky zmínit daleko dříve.

Vodnář
Na plané sliby svého protějšku už vůbec neslyšíte. Mrzí vás, že si neumí uspořádat svůj život, ale vy už jste rozhodnutí. Nechcete trávit čas s někým, kdo si pořád jen vymýšlí.

Ryby
Dlouhodobá svoboda vám naprosto vyhovuje. Jste páni svého času a volno trávíte přesně podle svého gusta. Jen občas máte někdy večer splín, že byste se rádi k někomu přitulili.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.