Home - Články - Láskohled 13. - 19. března

Láskohled 13. - 19. března

vloženo 10. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 13. - 19. března

Bude tento týden krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se dočkáte nepříjemných dramat a budete trucovat? V následujících řádcích nového Láskohledu to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Do vztahu se vám pomalu, ale jistě vkrade žárlivost. Možná, že je i podnícená nějakým očividným skutkem. Pravdou tak ale zůstává, že důvěra se bude nazpět vracet velice těžce.

Býk
Nejste nadšení z toho, že se kolem vás pohybuje jistá osoba a snaží se na vás udělat dojem. Její snažení vám už přijde trapné a vadí vám, že i po konfrontaci daný člověk neustupuje.

Blíženci
Považujete se za člověka, který si ví rady v každé situaci. Poslední dobou vám ale přijde, že váš milostný život skomírá. Jste v koncích s nápady na zlepšení a protějšek moc nepomáhá.

Rak
Láska vás momentálně netrápí tolik, jako ostatní sféry vašeho života. Dokonce se vám zdá, že i protějšek si na to trochu zvykl a dává vám nyní více prostoru pro sebe a své realizace.


Lev
Trápíte se tím, jak vaše partnerství nyní vypadá. Věřte tomu, že ještě máte šanci to zlepšit, ale nyní oba musíte dát jasně najevo, že vám na vztahu a společné budoucnosti záleží.

Panna
Váš protějšek už vás štve! Má stále jízlivé poznámky, a tak hádky u vás doma neberou konce. Měli byste se sebrat a jet každý někam na výlet po vlastní ose, ať si od sebe odpočinete.

Váhy
Oživte trochu váš vztah a vyrazte si spolu za romantikou. Podnikněte například dobrodružný výlet, zajděte si na večeři při svíčkách, nebo se prostě spolu koukněte na oblíbený film.

Štír
Poznáte někoho, kdo má skutečně srdce na dlani. Sice vás tento jedinec hned nepřitahoval, ale tak nějak tušíte, že by vám to možná mohlo klapat, protože se k sobě dokonale hodíte.


Střelec
Snažíte se na lidech vidět jen to pozitivní, ale u vašeho protějšku už vám to bohužel moc nejde. Jste zacyklení ve stereotypu a máte na svou drahou polovičku averzi. To není dobré.

Kozoroh
V milostné sféře se konečně vše obrací k lepšímu. Dlouhodobé svazky naleznou harmonii a lásku, která tam dlouho chyběla. Možná jste si našli společný koníček, který vás sblížil.

Vodnář
Jste zaměstnáni svou prací a mnohými dalšími záležitostmi, že na milostný život vám už nezbývá čas, ale ani nálada. Raději se věnujete jiným věcem a čekáte na lepší příležitost.

Ryby
Vašemu zájmu by neměla ujít osoba, která se nachází v okolí. Stále na sebe narážíte a možná už za sebou máte i společně strávené chvíle, ale dosud nedošlo k bližšímu kontaktu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.