Home - Články - Jarní tarotový horoskop rodiny 2023

Jarní tarotový horoskop rodiny 2023

vloženo 7. 3. 2023
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop rodiny 2023

Jaké bude letošní jaro u vás doma? Budete si rozumět? Vylepšíte si bydlení? Nebo vám hrozí hádky? Tarot vám řekne odpověď podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři poháry
vám Beranům věští spokojenost a říká, že budete mít spoustu důvodů k oslavám! V rodinném kruhu bude vládnout optimismus a dobrá nálada, budete si rozumět a vaše plány vám budou krásně vycházet. Taky si dopřejete dostatek zábavy a radosti, vždyť na jaře ve volném čase by byla škoda se nudit. Můžete se těšit na setkání s rodinnými přáteli a společně si užijete krásné zážitky a spoustu veselosti. Možná vás taky čekají nějaké významné události, jako je třeba oslava nějakého výročí nebo životního jubilea. To bude další dobrý důvod setkat se v širším rodinném kruhu a možná taky seznámit vaši rodinu a vaše přátelé. Možná taky budete mít možnost je pozvat do nového nebo vylepšeného bydlení a hezky to společně zkolaudovat. Starosti teď snadno hodíte za hlavu a budete se soustředit jen na to hezké a pozitivní ve vašem rodinném životě. A díky tomu vám pak všechno půjde ještě lépe! Budete se vézt na vlně spokojenosti a každodenních malých úspěchů!

Býk
Karta Osm pohárů
ukazuje, že s něčím u vás doma nejste tak docela spokojeni a přemýšlíte, jestli má smysl v dané záležitosti dále pokračovat, nebo to raději vzdát a zkusit se zařídit jinak. Jedná se o něco, co se vleče už delší dobu a máte pocit, že pouze vy se zde o něco snažíte, zatímco ostatní, koho se to týká, nemají chuť se na ničem konstruktivním podílet. Může se jednat o nějakou společnou práci nebo plán, ale taky o vztahovou oblast. Možná se pořád snažíte s někým z rodiny vylepšit vztahy a hledáte, kde by mohl být problém a co ještě zkusit udělat jinak, ale věci se nehýbou z místa a nejspíš jde o vaši jednostrannou snahu. Teď na jaře budete proto uvažovat o dalších plánech a jste v pokušení nechat staré plány být a posunout se dál. Jako Býci jste však vytrvalí a jen tak snadno se nevzdáváte, takže to bude až poslední možnost. Navíc je vám trošku smutno z některých věcí, ale to chce jen čas a když se před vámi zas objeví něco nového, zjistíte, že jste se rozhodli správně.

Blíženci
Karta Slunce
věští všem Blížencům radostné a spokojené jaro v rodinném kruhu. Je to jedna z nejkrásnějších karet tarotu, takže se máte na co těšit a užijete si nádherné zážitky naplněné dobrou náladou a rodinnou pohodou. Bude vás bavit trávit čas s dětmi, ať už jsou to vaše vlastní ratolesti nebo třeba vnoučata či synovci a neteře. Ve společnosti nejmladších členů rodiny se vždy nabijete novou energií a jejich bezstarostnost a spontánnost pro vás budou přímo nakažlivé. Domov pro vás bude znamenat velmi příjemné místo, kde rádi trávíte, co možno nejvíce času ve společnosti lidí, kteří jsou vašemu srdci blízcí. Zkrátka vás čekají velmi pohodové a krásné jarní měsíce, se spoustou příjemně prožitého času a krásných zážitků. Starosti vám teď nehrozí a všechno půjde jako po másle, takže všechno, co vás dřív trápilo, můžete hodit za hlavu! Je čas bavit se, užívat si život a dopřát si to, co vás baví a dobíjí pozitivní náladu!


Rak
Karta Poslední soud
ukazuje, že se konečně rozuzlí dlouhodobé rodinné problémy a vnese se do nich světlo. Pro všechny Raky to bude znamenat významný posun kupředu, i když vás určitě některé věci překvapí nebo zaskočí. Konečně pochopíte souvislosti v pozadí některých událostí, a taky jste nejspíš nečekali, co se dovíte o některých lidech z vašeho okolí. Celkově se však bude jednat o velmi příznivý vývoj, přestože pro některé osoby s nečistým svědomím to nebude zrovna lichotivé. Pro vás to však bude celé znamenat, že konečně opadne napětí, vyčistí se konflikty a můžete se posunout dál. Rodinné a domácí problémy, které vás tížily, necháte minulosti a budete rádi, že konečně chápete, o čem to celé bylo. Možná však budete mít zpočátku problém některé věci přijmout a smířit se s tím, že všechno je jinak, než jste mysleli a očekávali. Tak to ovšem má být, a nakonec budete rádi, protože budete vědět, že jsou všichni spokojeni a nic nepříjemného už víc nebude viset ve vzduchu.

Lev
Karta Král mečů naznačuje, že bez rozhodnosti a jasných úmyslů se teď doma neobejdete, milí Lvi. Štěstěna bude přát těm z vás, kteří si umíte jít za tím, co považujete za správné, a nebojíte se komunikovat jasně a otevřeně. To je velmi důležité, nesnažit se zbytečně držet zpátky nebo chodit kolem horké kaše, ale zkrátka říkat na rovinu o co vám jde. Ale pak taky počítejte s tím, že budete muset zapojit pevnou vůli, a to co jste si vymysleli si taky zorganizovat nebo sami udělat. Tak jak je to pro vaše znamení typické, budete ve vaší rodině přirozenou autoritou a snadno zlákáte pro své nápady i ostatní členy domácnosti. Nebojíte se pustit se do věcí, které si to vyžadují, klidně na vlastní pěst, ať už se to týká třeba bydlení nebo čehokoliv jiného. Samozřejmě, musíte respektovat přání ostatních, ale vždy jde mnohem lépe komunikovat, když si člověk na nic nehraje a vyloží jasně a bez okolků své karty na stůl. Pak se samy nabídnou vhodné kompromisy a řešení, jež budou vyhovovat všem.

Panna
Karta Deset pohárů
vám přináší šťastné a naplněné rodinné vztahy, milé Panny, takže toto jaro si u vás doma užijete naplno. Nebude vám nic chybět a všechny vztahy budou mimořádně krásné a harmonické. Budete moc rádi, že můžete trávit spoustu času v kruhu svých nejbližších a sdílet s nimi nádherné zážitky, věnovat se tomu, co vás baví, zkrátka si užívat život. Můžete se těšit na to, že se konečně vyřeší neshody nebo konflikty z minula a všechno špatné upadne v zapomnění. Tato karta je obzvláště příznivá, pokud máte malé děti, jejich výchova a péče půjdou snadno a budou vám dělat spoustu radosti. Vylepší se taky partnerské a manželské vztahy a navzdory času s dětmi si pořád budete umět najít chvíli i jeden pro druhého, popovídat si nebo jen tak relaxovat. V oblasti bydlení vám taky bude všechno krásně vycházet a povede se vám to, po čem toužíte. Zkrátka vás čeká velmi příjemné a příznivé období, které bude vaší rodině po všech stránkách přát!

Váhy
Karta Síla
naznačuje, že máte dostatek energie zvládat všechno, co si doma naplánujete, a jde jen o to, jestli najdete dostatečnou sílu vůle, abyste to opravdu udělali. Na jaře vás totiž bude spíš lákat jít se někam ven bavit než nějaké práce v domácnosti nebo cokoliv podobného. To neznamená, že se musíte vzdávat potěšení a příjemných zážitků, milé Váhy, ale zkrátka najít rovnováhu a dostatek sebekontroly, abyste taky něco užitečného udělali. Něco podobného se bude týkat i rodinných vztahů, zvláště se širší rodinou. Bude to chtít trochu sebezapření jít na některé návštěvy nebo sešlosti, ale z dlouhodobého hlediska je určitě důležité, abyste tyto vztahy nepřestali rozvíjet. A tarot vám navíc prozrazuje, že máte možnost uskutečnit své velké plány, třeba na vylepšení bydlení nebo rekonstrukci či dokonce získání svého vlastního. Je ovšem naprosto nezbytné, abyste svoji tvořivou energii cílevědomě zamířili na to, co chcete, a nenechali ji jen tak zahálet. To by přece byla škoda!


Štír
Karta Velekněz
vám Štírům naznačuje, že rodinné vztahy si budou vyžadovat, abyste respektovali přirozené autority a podle možností se řídili jejich radami. To znamená mít úctu ke starším nejen v tom smyslu, že se jim budete věnovat a navštěvovat babičku nebo dědečka, ale taky že si pozorně vyslechnete jejich životní moudrosti a zkušenosti. Možná se na některé věci díváte jinak a třeba s nimi nesouhlasíte, ale raději se nehádejte a spíš si zachovejte otevřenou mysl. Vaši prarodiče, rodiče nebo tetička či strýc totiž zažili spoustu věcí, které i vám mohou přinést mnohem užitečnější poznání, než byste si mohli myslet. Zkuste to srovnat s vašimi vlastními zážitky a zkušenostmi a třeba se vám otevře úplně nové poznání a hlubší porozumění některým věcem. A taky není na škodu občas se řídit tradicemi, i když se vám do toho nechce. Možná až časem zjistíte, ž to vlastně všechno mělo hlubší smysl, a i kdyby ne, tak minimálně bude v rodině klid!

Střelec
Karta Mírnost
znamená, že nejlépe se vám bude v rodinných vztazích dařit tehdy, když nebudete do ničeho spěchat a na nic tlačit. Jak ohniví Střelci se tedy budete muset možná trošku krotit, ale raději si dělejte své třeba i sami, než byste se měli snažit někoho do něčeho přemlouvat. Všechno má svůj čas, a to vám tato karta jasně sděluje. Mírným tempem a jak se říká pomalu totiž zajdete nejdál. A to nyní platí ve všem, co se týká ať už vztahů s vašimi nejbližšími nebo bydlení a domácnosti. Když se vám některé věci hned nepovedou nebo se zpočátku setkáte s vlažnými reakcemi, nemusíte nad tím hned lámat hůl. Všechno je otázka času a víte, že tichá voda břehy mele. Tak se tedy obrňte trpělivostí, budete ji potřebovat. Nebo možná ještě lépe se pokuste vypěstovat si vnitřní klid a berte věci tak jak přicházejí, protože všechno se děje tak jak má. Jaro je dlouhé a není kam spěchat, už vůbec ne honit se za něčím za každou cenu. Byl by to jen zbytečný stres, raději zvolněte a relaxujte!


Kozoroh
Karta Čtyři hole
vám přináší do vašeho domova příjemný pocit stability a věci se vám budou zkrátka dařit. To bude pro vás, ambiciózní Kozorohy, velmi příjemné a povzbuzující. S radostí budete sledovat úspěchy na domácím poli, ať už se to jedná vašeho bydlení, výchovy dětí nebo třeba rodinných financí a ekonomiky. Taky si zároveň můžete začít dělat další plány, možnosti k tomu máte teď otevřené. Uvědomíte si, že jste si vybudovali pevné základy, na kterých můžete dál stavět. A to je taky dobrý důvod k oslavě, nemyslíte? Nyní na jaře si můžete dovolit trošku zvolnit tempo, protože už jste si odpracovali některé důležité záležitosti, takže máte nárok si taky užívat život a dopřát si volný čas a krásné zážitky. Ať už vyrazíte na rodinný výlet, uspořádáte večírek pro příbuzné a přátele, nebo budete jen tak doma lenošit s partnerem a dětmi. Nemusíte se za ničím honit, protože budete vědět, že máte stabilní zázemí a konečně taky jistoty, na které se můžete spolehnout!

Vodnář
Karta Dva meče
vám, milí Vodnáři, ukazuje nějaké vaše dilema. Existuje záležitost, ve které se rozhodujete mezi dvěma různými možnými cestami, a souvisí to nějako s rodinou. Zřejmě máte sklon o těchto věcech hodně přemýšlet a zaměstnává vám to mysl téměř každodenně, ale přesto nemůžete přijít na to, co byste měli dělat. Každá možnost má totiž své plusy i mínusy, takže je opravdu těžké říct, že by jedna byla správná a druhá nesprávná. A rozhodnout se musíte vy. Nejlépe uděláte, když se spolehnete na hlas svého srdce, který vychází z hlubin vašeho podvědomí. Ten vám totiž prozradí, po čem vaše duše touží a jak celou záležitost vyřešit, a to mnohem lépe než rozum. Tak už se netrapte se zbytečným přemýšlením, dejte situaci volný průběh a dovolte svým pocitům, aby se dostaly ke slovu. Díky tomu se konečně posunete kupředu a dostanete se ven ze složité situace, ve které vás drží nerozhodnost. Sice s to týká rodiny, ale stejně nakonec jde hlavně o váš život, takže zkrátka si dopřejte dělat to, o čem vnitřně cítíte, že je to správné!

Ryby
Karta Čtyři mince
prozrazuje, že si v této době velmi ceníte stabilitu a jistoty, zvláště ty materiální. Přesně z tohoto úhlu pohledu se díváte na svůj domov a všechno, co souvisí s rodinným zázemím. To vám ovšem brání dělat jakékoliv změny, zkrátka vás to vůbec neláká a máte z nich obavy, i kdyby byly příznivé. Nikdo vás teď jen tak snadno nepřemluví měnit cokoliv co se týká bydlení a vaší domácnosti! Kdyby to někdo náhodou zkusil, zarputile se budete držet svého, a přitom možná nemáte žádné skutečné argumenty, pouze strach z nejistoty. To je však trošku škoda, milé Ryby! Jakkoliv je pevné zázemí skvělá věc, když na něm budete příliš lpět, připravujete se o spoustu jiných možností a příležitostí. Možná to může být i mnohem lepší, ale jak to zjistit, když neseberete odvahu! Nemusíte přece dělat hned razantní změny, ale vpustit do vaší domácnosti trochu svěžího vánku by nebylo vůbec na škodu! A něco podobného platí i pro staré a zkostnatělé rodinné zvyklosti. Tak co, dáte tomu šanci?

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.