Home - Články - Láskohled 12. - 18. září

Láskohled 12. - 18. září

vloženo 9. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. září

Podařilo se vám už najít tu pravou lásku? Nebo jste si v létě jen nezávazně užívali? Klidně to můžete dohnat na podzim, kdy vás amor rozhodně nemine! Čtěte dál náš horoskop lásky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve svém dosavadním vztahu již nevidíte žádný smysl nějak dál pokračovat. Komunikace je doma nulová, zájem o toho druhého rovněž opadá a teď jen si to oba konečně musíte přiznat.

Býk
Téměř okamžitě po seznámení s jistou osobou mezi vámi přeskočí jiskra. Daný jedinec vám připadá extrémně atraktivní a navíc si stále máte co říct. Spojuje vás toho ale mnohem víc.

Blíženci
Není divu, že se poslední dobou necítíte po psychické stránce úplně nejlépe. Váš vztah má na tom zásadní vliv. Stále se doma nyní o něčem dohadujete a jste permanentně ve stresu.

Rak
Váš osobní život je momentálně na vzestupu a vy si užíváte své nové známosti, která vám život obrátila doslova naruby. Máte konečně pocit, že se máte o koho opřít a jste šťastní.


Lev
Jistý kolega z vás poslední dobou nemůže vůbec spustit oči. Již delší dobu jste měli pocit, že si vás všímá možná víc než je zdrávo a tento týden se vaše domněnky jenom potvrdí.

Panna
Dejte si pozor na zlé pomluvy, které se šíří ve vašem okolí. Zejména vám to může narušit váš vztah, kdy se o sobě navzájem dozvíte pár nepravdivých informací. Nesmíte věřit všemu.

Váhy
S vaším novým protějškem si užíváte milostného života. Vášeň je mezi vámi opravdu velká a po erotické stránce vám to skutečně klape. Doufáte, že vám toto jiskření vydrží dlouho.

Štír
S novým idolem máte opravdu každý den krásné zážitky, na které budete jednou s láskou a vděkem vzpomínat. Užíváte si nyní svět kolem sebe plnými doušky a jste velice spokojení.


Střelec
Čeká vás velice zábavný týden. Seznámíte se s někým novým, užíváte si vzájemné chvíle, nezávazné flirtování, ale i poznávání nového pohledu na svět. Přesně tohle vám už chybělo.

Kozoroh
Venuše je v osobitém trigonu s vaším znamením a to se odrazí zejména ve vašem osobním životě. Pokud jste single, tak je zde velká pravděpodobnost, že se s někým skvělým seznámíte.

Vodnář
V milostném vztahu je nyní nastolen klid a harmonie, kterou jste již dlouho nezažili. Máte pocit, že vaše štěstí je nedozírné a vaši známí vám vaše partnerství doslova někdy závidí.

Ryby
Potkali jste zajímavého jedince, který vás oslnil nejen svým charismatickým projevem, ale i atraktivitou. Hodně to mezi vámi jiskří a vy si tyto nezávazné chvíle znamenitě užíváte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.