Home - Články - Láskohled 12. - 18. června

Láskohled 12. - 18. června

vloženo 9. 6. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 12. - 18. června

Každý den se může stát zázrak, tak se nestyďte a jděte mu naproti! Otevřete své srdce a podejte lásce pomocnou ruku, ať ví, že je u vás vítaná! S láskou je hned život hezčí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud jste single, můžete být překvapeni, když potkáte někoho nového, kdo vás osloví zajímavým způsobem. Budete mít příležitost prozkoumat nové možnosti a zjistit, co vás přitahuje.

Býk
Buďte opatrní, abyste nebyli příliš kritický nebo náročný na sebe nebo na svého partnera. Snažte se být trpěliví a vnímaví ke svým vztahovým potřebám i potřebám svého partnera.

Blíženci
V případě, že tento týden přinese nějaké nedorozumění, můžete je vyřešit otevřenou a upřímnou komunikací. Protějšek vaši novou iniciativu vskutku ocení a daleko více se sblížíte.

Rak
Celkově buďte otevření novým zážitkům. Naučíte-li se být vnímaví a ohleduplní ke svým vztahovým potřebám, může to vést k pozitivním změnám a upevnění vašeho romantického života.


Lev
Vaše nové zážitky na milostném poli jsou momentálně velmi intenzivní a vášnivé. Potkáte někoho nového, kdo vám vnese nový vítr do vašeho života a přesně to momentálně potřebujete.

Panna
Konečně jste potkali někoho, s kým vám to báječně klape. Už jste ani nedoufali, že se někdo takový ve vašem okolí objeví. Jste momentálně v milostném životě zase velice spokojení.

Váhy
V tomto týdnu závratným způsobem přehodnotíte svůj postoj k milostnému životu. V mnoha ohledech jste se dívali špatným směrem a nyní si uvědomíte, co je pro vás správná cesta.

Štír
Dejte si pozor, abyste nebyli zbytečně podezíraví a nedůvěřiví. Otevřete se novým zážitkům a nebojte se ukázat svou autenticitu a zejména svou pravou tvář, kterou často skrýváte.


Střelec
Pokud jste v partnerském vztahu, můžete se cítit blíže ke svému partnerovi než obvykle. Budete mít silnější pocit intimity a společenství. Také bude prostor prozkoumat své emoce.

Kozoroh
Zamrzelo vás, když jste se doslechli, jak o vás mluví člověk, o kterém jste si mysleli, že k sobě máte blízko. Daná osoba vlastně řekla, že mezi vámi nic není a nejste kamarádi.

Vodnář
Potkali jste se s osobou, která vám v jednu chvíli byla velice blízká. Sice jste si popovídali, ale nakonec jste zjistili, že si vlastně nemáte co říct a vše bylo jen tak povrchové.

Ryby
O svém protějšku se dozvěděli ne zrovna hezké věci. Sáhněte si ale do svého nitra, zda vás vůbec některé informace šokovaly, nebo jste o nich měli jisté tušení už delší dobu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.