Home - Články - Láskohled 11. – 17. 9. 2017

Láskohled 11. – 17. 9. 2017

vloženo 10. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. – 17. 9. 2017

Láska umí zacloumat i těmi největšími kliďasy! Mezi racionální a klidné povahy patří Panny, které se tento týden mohou těšit na spoustu žhavých a sexy momentů. Možná to s vámi, milé Panny, pořádně zamává. Samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. Ryby se ocitnou v mořské bouři citů a pocítí vášeň, vztek i láskyplné usmiřování. Nepodceňujte sílu lásky a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zaznamenáte plno možností, jak se seznámit s tím pravým protějškem. Vztahy zadaných budou ve znamení jejich upevňování a získávání stability. Je také skvělý čas na svatební plány!

Býk
Okouzlíte své okolí a budete se vyžívat ve svádění. Čeká vás i vážnější rozmluva s partnerem, která mezi vámi pročistí vzduch a upevní pouto. Celkově půjde o dost vyrovnaný týden.

Blíženci

Tento týden budete hledat oporu především ve svém partnerovi a vašem vztahu. Bude to pro vás útočiště před vnějším světem. Přesto se mohou vyskytnout neshody, připravte se na ně.

Rak
Nezadané čeká řada příležitostí, jak se seznámit s atraktivním protějškem. Roli přitom může sehrát rodina nebo přátelé. Zadaní budou prožívat harmonické a zároveň vášnivé období.



Lev
Využijete naplno svou skoro až magickou osobní přitažlivost. Lámání srdce na potkání vám nebude dělat problémy. Manželské a dlouhodobé páry si také nebudou mít na co stěžovat.

Panna
V tomto týdnu zažijete opravdu hodně žhavých a vášnivých okamžiků. Zdaleka se to netýká jen nezadaných, vášeň vzplane i v dlouhodobých vztazích. Jste teď totiž vážně neodolatelní.

Váhy
Budete se muset vyrovnat s velkou dávkou pozornosti, které se vám bude dostávat. Ne vždy vám však bude takový zájem příjemný. V dlouhodobých vztazích zavládne porozumění a pohoda.

Štír
Váš půvab a osobní magnetismus z vás dělá žádanou a obdivovanou bytost. Budete skoro muset vytvořit pořadník pro své ctitele. U zadaných jedinců se mohou objevit lehké pochybnosti.



Střelec
Neobyčejné množství šancí přinese tento týden těm, kteří by rádi zakotvili v láskyplné náruči nového protějšku a hledají harmonický vztah. Příležitostí se zamilovat bude dostatek.

Kozoroh
Stanete se středem pozornosti a možná tím trochu podráždíte svého partnera. Vaše láska tím však poznamenaná nebude. Svobodní se v tomto týdnu budou moci velmi snadno seznámit.

Vodnář
Budete se snažit soustředit na svůj současný vztah, je co řešit i napravovat. Kultivace vašich vazeb je důležitá. Nezadaní mohou hledat, dařit se jim bude hlavně ke konci týdne.

Ryby
Těchto sedm dní chystá směsici všeho možného. Rezervovanosti, lásky, citu, flirtování, konfliktů ï vášnivého usmiřování. Nepřenášejte však do vztahu stres z vaší současné práce.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.