Home - Články - Láskohled 10. - 16.12.2018

Láskohled 10. - 16.12.2018

vloženo 7. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16.12.2018

Předvánoční atmosféra téměř vybízí k romantickým procházkám ruku v ruce s vaším milovaným protějškem. Zamilované pocity ve vás probouzí už jen přítomnost vánoční výzdoby. Ani nezadaní nemusí smutnit. Třeba má pro vás první týden prosince připravenou novou lásku.

sdílet článek na facebooku

Beran
Kolem vaší osoby se zejména v oblasti lásky začínají stahovat bouřlivá mračna. Z velké části jste v tom nevinně, jen jste ve špatné chvíli na špatném místě a problém je na světě.

Býk
Váš protějšek vám tento týden plní, co vám na očích vidí. Vy se cítíte spokojeně a to se projeví nejen v milostném životě. Získáte sebevědomí, které využijete ve všech odvětvích.

Blíženci

Natrefíte na starého známého. Ani nebudete vědět kdy, ale přeskočí malá jiskra. Daný jedinec pro vás bude mít neodolatelné kouzlo a vy se budete ve flirtování doslova překonávat.

Rak

Máte vedle sebe osobu, která myslí jen sama na sebe. Dříve jste to moc neviděli, nyní to však vnímáte více než jindy a začíná vám natolik vadit, že budete přemýšlet o rozchodu.



Lev
Tento týden budete vynikat zejména v inteligenci a přezíravosti. Na lásku a flirt myšlenky mít nebudete, ale na opačné pohlaví bude mít vaše chladná inteligence magnetické účinky.

Panna
Buďte tento týden velmi opatrní v oblasti platonických lásek, drobných poblouznění a nezávazného flirtu. Jistá osoba vaše laškování může pochopit vážněji, než byste skutečně chtěli.

Váhy

Tento týden se vám neoplatí být příliš spontánní. Mohli byste se díky tomu dostat do bouřlivého konfliktu se svým protějškem. Zbytečně byste si pak řekli mnoho nehezkých věcí.

Štír
Hvězdy hlásí, že v oblasti lásky může dojít k několika nemilým komplikacím. Vyhýbejte se proto neurčitým odpovědím a hádkám. Bude to lepší pro vás oba a můžete se těšit na klid.



Střelec

Dokážete velmi rafinovaně dosáhnout ve vztahu svého. Nenápadnými krůčky si dláždíte cestu k cíli a váš partner nic netuší a je spokojený. Jen tak dál, našli jste recept na štěstí.

Kozoroh
Vaše svůdnost nezná mezí a dokážete k sobě přitáhnout každého jedince. Již delší dobu si děláte na někoho zálusk. Nyní je ten nejideálnější čas k tomu vyrazit tak říkajíc do akce.

Vodnář
Máte doslova flirtovací náladu a vaše charisma bude jen gradovat. Nemusíte se tedy bát, na Silvestra rozhodně sami nebudete a dokonce si budete moct vybrat hned z několika nabídek.

Ryby
Pro nezadané jedince bude tento týden časem velké lásky. Předvánoční atmosféra doslova vybízí k romantickým chvílím a vy prožijete nádherný románek jako z filmu. Jen tak dál!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.