Home - Články - Láska čeká v parku

Láska čeká v parku

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 5. 2016

Láska čeká v parku

Už dlouho po někom pokukujete, ale stále jste se neodvážili ho oslovit? Teď je ta pravá chvíle! Začíná máj, lásky čas, a všechny trumfy máte v hrsti. Nejúčinnější a nejromantičtější místo je v tomto čase park.



1. krok: potkejte se v parku


Chce to trochu té špionážní akce, metoda náhodného setkání ale funguje více než dobře. Tedy pouze v případě, že už se znáte, například z práce. Tehdy totiž zahrajete na romantickou strunu náhody.

Pokud se vám někdo líbí, nejspíš už znáte jeho koníčky. Jestliže stále ne, zaveďte na ně řeč. Společné zájmy vás mohou sblížit kdykoli během roku, i když tehdy je samozřejmě o něco těžší se seznámit vážně. Na jaře spousta lidí využívá sluníčka a znovu začíná chodit do parku. Oba běháte? Nejlepší způsob jak se, jako by náhodou, potkat ve stejném parku.

Vyberte si opravdu krásný slunný den, kdy je vzduch nasycen vůní kvetoucích rostlin. Tehdy funguje jarní magie, která vás dva sblíží cobydup. Narazte na sebe uprostřed šťavnaté zeleně a probouzející se přírody. Zaveďte řeč na společnou činnost a nechte pracovat jaro!



2. krok: líbejte!

Dělali jste všechno správně, a přesto se vám nepodařilo získat lásku vašeho srdce? Nepropadejte splínu. Je krásně a i když dubnové dny byly většinou aprílové, teď už se to může jenom zlepšovat. Vámi obdivovaný protějšek nejspíš nebyl ten pravý. Nevěříte? Když už jste v tom parku, využijte toho.

Najděte nejbližší rozkvetlý strom a nenápadně se potloukejte v okolí. Nemusí se jednat přímo o třešeň, ta už bude nejspíš tak jako tak obsazená. Vyhlédněte si kterýkoli strom obsypaný květy, a jakmile pod ním bude někdo procházet, polibte ho.

3. krok: vraťte se domů

Pobyt v parku máte úspěšně za sebou. Zaujali jste svou vysněnou polovičku, políbili reálně budoucí polovičku a v kapse vás hřeje telefonní číslo jedné nebo druhé. Jestli nejste opuchlí a unavení z alergie, máte ještě spoustu energie. Určitě hned nepište na to nové číslo, den čekání se stále dodržuje!

Naopak si v klidu vystavte natrhané květiny a ošetřete škrábance, utržené od ne tak ochotných líbacích partnerů. Přestože jste splnili všechny výše uvedené kroky, na nikoho číslo zatím nemáte? Nevěšte hlavu. Zamyslete se nad prožitým dnem a podívejte se na sebe očima někoho jiného.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.