Home - Články - Karmická nádoba, danost karmy a dědičný hřích

Karmická nádoba, danost karmy a dědičný hřích

vloženo 1. 10. 2020
čas čtení: 4 minuty

Karmická nádoba, danost karmy a dědičný hřích

Dobře slyšíte, jedná se o slovo "karmická," ne "keramická." Karmická nádoba je totiž zvláštní duševní nadílka, se kterou dle východní filosofie reinkarnace a osudu, člověk rodí na svět do dnešního života.

sdílet článek na facebooku

Všichni materialisté a nevěřící by si raději měli zacpat uši a zavřít oči, protože celé téma jde přísně proti vám. Karmická nádoba je totiž velmi nehmotná schránka nesoucí v sobě paměť všech životů předchozích, je v ní zaznamenáno vše, co jste v životě prožili, vše, co jste kdy slyšeli, viděli a vnímali. Každičký váš čin, buď dobrý, či špatný je do této obdivuhodné nádobky zahrnut. Představte si miliony předchozích životů, kolik jste toho v té nádobce s sebou do tohoto současného života asi dokázali přinést? Dle východní duchovní filosofie jste si přinesli opravdu hodně moc, vše na co si vzpomenete i nevzpomenete, vaše nádobka překypuje bilionem částic vašeho celičkého bytí.

Karmicé potrubí

Karmická nádoba, je opravdu velmi zvláštní věc, filosofové dálného východu tvrdí, že vypadá asi jako měšec s vodou, ze kterého trčí spousty hadiček, jakási pomyslná síť potrubí. Každá jednotlivá hadička je svým způsobem kanálem, kterým proudí karmické hříchy a vaše skutky do vašeho současného života. Tyto hříchy a skutky po vás žádají, abyste je ve svém životě vyřešili a z té nádoby smazali. Zřejmě potřebuje ulehčit, aby po těch bilionech životů jednoduše nepraskla. Trubičky se dělí na pozitivní a negativní. Pozitivní jsou naplněné energií, která vychází vždy z vašeho srdce, tato energie vám pomáhá vaše hříchy mazat. Stačí jen konat dobré skutky a dobře myslet. Jednoduché, že? A ty negativní jsou plné všeho zlého, co jste kdy napáchali, jimi se vám vrací vše zlé v plné míře, abyste se tomu postavili tváři v tvář a zažili vše na vlastní kůži a pochopili, co páchání zla opravdu stojí.


Teď si představte, že vy to nezvládnete, opět propadnete zlu a nádoba se vám naplní a v příštím životě vás bude i nadále otravovat. Docela úmorné, že? Z toho vyplývá, že je lepší nádobce ulevit a vykonávat nějaké to dobro, aby se lépe žilo. Pokud ovšem nejste zrovna milovníkem zla, bez kterého nemůžete žít a běžíte se životem a inkarnacemi maratón na nejhustší karmickou nádobu napříč vesmírem.

Danost karmy

Karma je dána, jak z výše uvedeného vyplývá, vašimi předchozími činy, skutky, myšlenkami a vším, co jste kdy zažili. Za konané dobro vám do života přicházejí jen samé pozitivní, krásné věci a překrásné situace. Avšak za vykonané zlo k vám přichází, jak jste se asi domnívali, jen samé zlé, negativní, destruktivní a velmi nepříjemné. Karma je však velmi zákeřná, nikoho do ničeho nenutí, nechává volbu za jednotlivcem. Takže je na plně na vás, zda vaše nádobka bude temná, nebo plně světlá. Užívejte svých zvolených cílů, vychutnávejte svých rozhodnutí takových, jaká jste utvořili. Karma je sice daná, ale je to svobodná věc. Až bude moc otravná a to v obou polaritách, odpočiňte si mezi volbami dobrého či zlého a prostě ji začněte ignorovat. Třeba se stane zázrak a upřímné „ne“ donutí karmu vzdát se a nechat vás být. Všechno je stejně jen ve vaší mysli, i když východní filosofové se s vámi můžou neústupně o své teorii přít.


Dědičný hřích

A aby toho ještě nebylo málo se všemi vašimi hříchy a dobrými skutky, které si nesete z vlastních předchozích životů, někdo objevil existenci dědičného hříchu, který se dědí po vaší krevní linii od pra-předka, přes všechny ostatní předky a starší členy rodiny vámi. No není to přehnaná a nespravedlivá nadílka? Východní filosofové si troufají tvrdit, že si to opravdu zasloužíte. Ne, že jen odpykáte to, co jste si sami zavařili, ale také to, co třeba včera udělal váš otec, nebo kdysi váš pradědeček. Jen blázen může souhlasit s tímto, nebo člověk, který sebe opravdu nemá moc rád a trpí nutností sebetrýzně a přehnaným pocitem zodpovědnosti za vše, co ho obklopuje. Najdou se i tací odvážlivci, co si vezmou hříchy známých na svá ramena a zděděnou karmu po cizích předcích převezmou na sebe.

Předejte karmu dál

Cítíte tu odvahu, troufalost a neoblomnou víru? Pokud vám vaše vlastní hříchy nestačí a potřebujete to mít v životě ještě těžší. Poproste hříšníka, který už toho má opravdu dost ať se s vámi podělí. Jen dbejte na varování východních filozofů, že si každý své hříchy musí nést sám, což odporuje teorii dědičného hříchu, přivřeme však oči. Kdo honí dva zajíce najednou, nechytí ani jednoho. Stará dobrá rada na povzbuzení.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.