Home - Články - Jedinečné tipy jak začít s tantrou

Jedinečné tipy jak začít s tantrou

vloženo 6. 11. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jedinečné tipy jak začít s tantrou

Tantrický sex dokáže zpříjemnit a prohloubit sexuální život. Jak zažít smyslný a silný prožitek díky milostné energii, kterou lze z tantrického milování získat? Zapomeňte však na zběsilou honbu za orgasmem, tantra totiž učí pravé podstatě smyslného milování.

sdílet článek na facebooku

Změna je život

Kdo zažije tantrický sex, nechce už žádný jiný, tak zní slova mnohých tantriků. Sexuální energie, kterou probudíte, vám může nadobro změnit život. V první chvíli však musíte naprosto změnit přístup k sexu. Zapomeňte na orgasmus a rychlý výbušný sex. Záměrné oddalování velkého finále, nebo jeho úplné vynechání, zpříjemňuje požitek ze sexu. Pokud přijde, tak se bude jednat pouze o vedlejší projev vzájemné blízkosti partnerů a uvolnění. Tantrické milování je o vzájemných prožitcích, hluboké smyslnosti a setrvání v blízkém milostném objetí.

Atraktivní intimní prostor

Pro tantrický sex je důležitá meditace a pohodlí obou partnerů. Udělejte si proto hnízdečko vaší lásky, co nejútulnější, abyste se cítili oba dobře. Zpříjemněte si prostor harmonickou vůní a projevte naplno svou romantiku a kreativní smýšlení. Vybavte si postel pohodlnými polštáři, květinovou výzdobou a nezapomeňte na chtíč podněcující smyslnou hudbu.



Pomalou předehrou k absolutní extázi

Je důležité si užít pomalou a klidnou předehru. Pokud opravdu chcete začít, je dobré si jeden na druhého vymezit klidně celý den a začít s intimní přípravou už od brzkého rána. Nechte proudit sexuální energii naplno a vnímejte svého partnera všemi smysly. Začněte den příjemnou meditací a něžnými dotyky. Pomalu přejděte k pomalému mazlení a zkoušejte vše nové, co vám je příjemné. Postupně stupňujte svou touhu na maximum a užívejte si přítomnost toho druhého. Mnozí tantrikové doporučují spojit sex s jídlem. Zkuste do předehry smyslně zakomponovat chuťové buňky.

Dýchání z úst do úst


Tato technika je vhodná pro úplné začátečníky, kteří nevědí, jak začít se vzájemným intimním sbližováním. Podpoří i správné naladění se na duševní vlnu vašeho milostného partnera. Harmonické dýchání z úst do úst vás naučí synchronizovaně komunikovat s milencem. Sedněte si s partnerem nazí, co nejblíže naproti sobě a přibližte se k sobě ústy jako při polibku. V okamžiku, kdy váš partner vydechne, vy se jeho dechu nadechnete a necháte proudit sexuální energii do celého těla.



Blahodárné účinky zázračného milování

Sexuální energie má opravdu velkou moc. Dokáže podporovat naše zdraví a podněcovat emoční sblížení. Pokud navíc pro vlastní potěchu začnete cvičit vaše PC svaly, můžete se těšit i na oddalování případných problémů s pohlavními orgány. Díky dechovým cvičením do těla dostáváte více kyslíku a snižujete tak krevní tlak. Blahodárné účinky má tantra i na imunitní systém a psychický stav jedince. Snižujete stres a bude se cítit šťastnější a vypadat výrazně mladší. Velice přínosný je tantrický sex i v rámci partnerských vztahů. Zlepšuje komunikaci s partnerem a mnozí příznivci tvrdí, že jim tantra zachránila manželství a zažívají teď perfektní sex. Pokud tedy chcete udělat něco pro své zdraví a sblížit se s partnerem po citové rovině. Neváhejte a vyzkoušejte nekonečné možnosti tantrického milování.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.