Home - Články - Jaro – doba lásky a svádění

Jaro – doba lásky a svádění

vloženo 15. 4. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jaro – doba lásky a svádění

Teplé jarní dny rozproudily nejen život v přírodě, ale i krev našich žilách.

sdílet článek na facebooku

Příchod teplejší poloviny roku není bez nebezpečí, co se se týče milostných dobrodružství – jaro je odedávna dobou lásky a svádění. Prozradíme vám, co můžete od tohoto bouřlivého období čekat podle hvězd a jak se s tím vypořádat!

Zamilovanost, ale i nevěra
Pokud jste nezadaní, máte z jara určitě radost, protože se zde konečně črtá větší množství příležitostí k seznámení se zajímavým protějškem. O něco složitější to mají zadaní – jaro vám může pomoct obnovit vášeň ve vztahu, ale přináší sebou též riziko, že váš protějšek nebo i vy sami začnete chtě-nechtě trochu víc pokukovat po jiných...

Magická moc Venuše
Od 14. dubna až do 8. května by měly být věci relativně v klidu, protože Venuše, planeta lásky, prochází zemským znamením Býka, které se vyznačuje věrností a stálostí – ale také smyslností a zálibou v požitcích. Vliv Býka mohou využít zejména nezadaní při vážném seznamování – můžete klidně vyzkoušet i inzerát, máte šanci najít solidní protějšek pro dlouhodobý vztah. Zadaní by si zas měli vyhradit nějaký ten večer nebo ještě lépe celý den pro svoji polovičku, obnovíte tak pouto, které vás spojuje. Největší přízni hvězd se teď budou v lásce těšit lidé, narozeni v Býku, ale neobvykle dobře se bude dařit i dalším zemským znamením, tedy Pannám a Kozorohům.


Na co se připravit
Následně se nám 9. května Venuše přesune do Blíženců – jak už jméno napovídá, znamení sbližování – a teprve nyní to začne být opravdu zajímavé! Zadaní si asi budou muset trochu víc hlídat své partnery, proto se vám vyplatí investovat čas a energii do vztahu již nyní v předstihu, abyste protějšek neomylně přesvědčili o svých kvalitách a vzbudili v něm lásku a vášeň. Zvláště dobře se bude v lásce dařit lidem, narozeným v Blížencích a také ve Váhách a ve Vodnáři, a velké šance mají zvláště nezadaní. Milostné vztahy, navázané v této době, budou založeny především na podobných názorech a zájmech a mohou dlouho zůstat platonické. To je ovšem dobrá zpráva v případě, že byste se u protějšku obávali nevěry!

Rady hvězd pro svádění
Pokud si chcete u protějšku zvýšit své šance, nechte hvězdy, ať vám poradí! Rozvíjení vztahů nejvíc přeje dorůstající Luna, která podporuje všechno, co chceme, aby vstoupilo do našeho života a dál rostlo. Vášeň v nás zas nejsilněji rozdmýchá Úplněk – ten nejbližší nastane 27. dubna, až do té doby bude Měsíc dorůstat. Tyto informace se mohou hodit při plánování termínu schůzky, zvláště pokud jde o úplně první rande nebo pokud očekáváte fyzické sblížení. A ještě jeden tip pro vás – podle starobylého zvyku je pátek dnem zasvěceným planetě Venuši. Nejlepší výsledky tedy můžete čekat od milostné schůzky, pokud si ji domluvíte právě na pátek!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.