Home - Články - Jarní tarotový horoskop pro peníze a bohatství

Jarní tarotový horoskop pro peníze a bohatství

sdílet článek na facebooku
vloženo 6. 3. 2016

Jarní tarotový horoskop pro peníze a bohatství

Toužíte konečně získat vysněné bohatství? Potřebujete si vylepšit finanční situaci? Tarotové karty vám poradí, jaké příležitosti na vás právě teď čekají – podle vašeho znamení!




Beran

Karta Devět holí vám naznačuje, že se budete muset poprat se silnými konkurenty. Ale nebojte se, máte na to a snadno to zvládnete, jen se nesmíte zaleknout. Zpočátku to bude vypadat, že proti vám stojí celá řada neporazitelných protivníků, kteří by se rádi obohatili i na úkor vaší práce, ale nesmíte se s tím jen tak smířit! Hole jsou symbolem energie, odhodlání a bojovnosti, a právě tyto kvality vám teď budou velmi užitečné na cestě z bohatství! Ať už se jedná o kolegy, kteří si brousí zuby na vaši pozici, nebo o novou agresivní firmu, která vstoupila na trh ve vašem oboru, nesmíte se vzdávat. Vaše plány se uskuteční, jen si musíte stát za svým a nenechat se zastrašit konkurentem, i kdyby byl mnohem větší a silnější než vy. Víte totiž, jaké kvality můžete nabídnout svým zákazníkům nebo nadřízeným a v tom vás nemůže nikdo porazit ani ohrozit. Tak neztrácejte hlavu a zachovejte si optimismus a vyrovnanost!

Býk
Karta Poslední soud
vám prozrazuje, že na dveře klepe čas odměn za vaše zásluhy. A to je skvělá zpráva – vaše dlouhodobá snaha se totiž konečně zúročí a poctivá práce se odrazí i na vašem bankovním účtě – i když jste v tom možná již nedoufali. Pozor však v případě, že jste něco na své práci ošidili nebo vědomě zanedbali. Nelze doufat, že to zůstane bez povšimnutí! Pokud to můžete ještě dohnat a napravit, rozhodně to udělejte, mnohonásobně se vám to vyplatí a vaše peněženka to každopádně pocítí. Poslední soud vám však přináší ještě jednu věštbu, a ta je velice pozitivní! Jak název karty napovídá, budete mít úspěch u soudních sporů, které se budou týkat peněz a majetku! Pokud se tedy soudíte kvůli dědictví, dluhům nebo něčemu podobnému, spravedlnost bude stát na vaší straně a pomůže vám získat právoplatný nárok na to, co vám má podle vší spravedlnosti připadnout. A pozor, může to být i docela značná částka!

Blíženci
Karta Eso holí vám přináší ohromnou tvořivost, energii a vynalézavost, co se týče způsobů, jak získat peníze. Můžete se spolehnout na své dobré nápady a inspiraci, nezklamou vás a pomohou vám přijít si na velmi slušný obnos peněz! A to bez ohledu na to, jestli se jedná o vaše hlavní zaměstnání nebo pouze o vedlejší činnost. Letošní jarní měsíce jsou jako stvořeny pro zahájení nových projektů a uskutečnění vašich odvážných podnikatelských plánů. Mezi spolupracovníky budete mít roli tahouna a vaše nadšení a pozitivní přístup bude přímo nakažlivé. Vaši obchodní partneři si rychle všimnou, že to, co děláte, děláte opravdu s nadšením a maximálním nasazením a že se to odráží za kvalitě vaší práce – odměnou vám za to budou nové kontrakty a příležitosti, které se jen tak často neopakují! Je zkrátka čas pustit se do vydělávání peněz naplno a neponechat nic náhodě, Štěstěna stojí na vaší straně a bude vám nápomocná ve všem, do čeho se pustíte!



Rak

Karta Dva poháry vám prozrazuje, že vaši touhu po hojnosti vám neuspokojí práce, obchod a kariéra – právě naopak, skutečné bohatství hledejte v okruhu své rodiny a blízkých lidí, které máte rádi. Ano, může to znít jako fráze, ale teď je řeč o zcela hmatatelném materiálním bohatství! Nejlepší způsob, jak k němu přijít, je spolupracovat s lidmi, se kterými si dobře rozumíte, s partnerem, příbuznými nebo blízkými přáteli. Díky tomu, že budete společně sdílet své zázemí a pomáhat si navzájem, se vám povede hodně ušetřit a vaše bankovní konto to pocítí! Kromě toho je zde velká šance na cenné materiální nebo finanční dary od blízkých lidí! Vynikající šance má v tomto období také rodinné podnikání, perspektivní bude hlavně spolupráce s manželským partnerem. Nemusíte totiž být „pouze“ životními partnery, kteří sdílí domácnost. Napadlo vás někdy, že vaše polovička by mohla být skvělým kolegou nebo kolegyní? Uskutečněte své společné podnikatelské nápady, přinese vám to ovoce!

Lev
Karta Čtyři meč
e vám věští, že v této době nelze očekávat rychlý postup kupředu. Právě naopak, připravte se na to, že ve finančních záležitostech zřejmě ustrnete v mrtvém bodu. Rádi byste co nejrychleji vyřešili určité obchodní záležitosti nebo konečně posunuli nějaký projekt kupředu, ale komunikace s vašimi partnery bude váznout, a to bude zdržovat vaši cestu k vysněnému bohatství. Ale nesmutněte, protože i tento čas má svůj smysl a je zde spousta užitečných věcí, které můžete udělat. Především se snažte důkladně připravit na věci, které vás v nejbližších měsících čekají. Když se totiž dění kolem vás konečně opět roztočí, už na to nebude zbývat dostatek času. Teď si můžete udělat cenný náskok! Ale pozor, v první řadě se zaměřte na to, co můžete udělat sami, aniž byste museli s kýmkoliv dalším spolupracovat a složitě se domlouvat. Připravte si půdu, abyste pak byli silnější než konkurence a mohli překvapit své protivníky něčím, s čím rozhodně nepočítali!

Panna
Karta Slunce
vám předpovídá velmi příznivé období ve finanční sféře – máte se na co těšit! Letošní jaro vás bohatě odmění a užijete si hojnost a bezstarostnost, jako již dávno ne. Budete si moct žít na vysoké noze a vaše finanční prostředky vám umožní užívat si života plnými doušky. Nejenže na tom bude vaše bankovní konto lépe než snad kdykoliv předtím, navíc ještě budete mít spoustu volného času, takže si budete moct své pohádkové zisky pořádně užít a vychutnat! Peníze k vám přijdou snadno a téměř bez práce – máte velkou šanci na výhru, nečekané odměny, extrémně výhodný obchod nebo vám někdo z blízkých daruje velkou sumu peněz či jiný hodnotný dar. Poselství karty Slunce zní – není potřeba dělat si kvůli penězům starosti, ony už si vás najdou! Nemusíte se tedy zatěžovat dlouhým přemýšlením, jak nejlépe investovat nebo obchodovat. Otevřete se darům Štěstěny a příležitost se objeví sama dřív než byste kdy čekali!



Váhy

Karta Osm pohárů
poukazuje, že máte sklon se vzdávat a nejraději byste odešli od nějaké rozdělané práce, protože se to už vleče dlouho a pořád nikde nevidíte zasloužené plody své práce. Ale pozor, nenechejte se tak snadno zviklat a nevzdávejte se, protože dřív nebo později ten zásadní moment konečně přijde! Vašim problémem bude hlavně nedostatek motivace potřebné k tomu, abyste pokračovali v projektu, o kterém jste si původně mysleli, že vám přinese pohádkové výdělky, ale ty pořád nikde. Pomůže vám povzbuzení od lidí, které máte rádi a pocit, že v tom nejste sami. Nedržte si proto své pochybnosti v sobě a klidně se vypovídejte třeba partnerovi nebo přátelům či rodině, pomohou vám podívat se na věc z jiného úhlu pohledu. Možná si uvědomíte, že k tomu, aby vaše plány klaply, bude potřeba trochu změnit váš přístup k věci. I drobná a nepatrná změna strategie však může přinést neočekávané zvýšení zisků, tak to zkuste!

Štír
Karta Sedm holí
značí boj proti silné a početné konkurenci. Připravte se na to, že budete potřebovat sílu, elán a průbojnost, abyste to úspěšně zvládli. Když však zmobilizujete všechny své síly, máte vekou naději na nevšední úspěchy a výjimečně dobré zisky. Je to buď všechno nebo nic! Pokud dopustíte, aby vás konkurence porazila, pak se můžete se zisky rozloučit. Ale pokud se nevzdáte a dotáhnete svoji důležitou práci až k vítěznému konci, pak vaše odměna mnohonásobně předčí vaše očekávání a budete mít možnost se obohatit na úkor vašich nepříjemných konkurentů! Zkrátka, tarot vám říká, že pokud chcete mít na bankovním kontě slušnou sumu, letošní jaro rozhodně nebude dobou odpočinku, ale prožijete jej v plném nasazení, fyzickém i psychickém. Na konci této cesty však bude stát upevnění vaší pozice a zadostiučinění ze skvělých výdělků a zisků! Na protivníky neberte příliš ohledy, i kdybyste k nim občas chtěli být shovívaví. Oni k vám totiž shovívaví rozhodně nebudou!

Střelec
Karta Tři hole
vám připomíná, že jste připraveni na svoji cestu k úspěchu! Máte plány a máte je dobře promyšlené – teď už jde jen o to sebrat odvahu a začít je realizovat! Nebude to žádná legrace, ale když budete postupovat rozvážně, krok po kroku a zároveň nekompromisně, pak už jako kdybyste měli zisky v kapse. Nic totiž neponecháte náhodě a budete velmi dobře vědět, co udělat v případě, že se vám postaví do cesty ta nebo ona překážka. Štěstěna bude letos na jaře přát hlavně těm Střelcům, kteří podnikají nebo obchodují – právě v těchto sférách totiž můžete nejlépe uplatnit své schopnosti a dovednosti. Velmi perspektivní bude obchod se zahraničními partnery, který vám pomůže se významně obohatit. Neváhejte proto a navazujte nové obchodní kontakty klidně i ve vzdálenějších zemích, tarotové karty vám totiž říkají, že se to mimořádně vyplatí! Pokud oprášíte své znalosti cizích jazyků a budete si věci vyřizovat sami bez prostředníků, získáte na tom ještě více.



Kozoroh

Karta Král mincí
je znamením, že své finanční záležitosti máte pevně ve svých rukách a máte nad nimi dokonalou kontrolu. A nejspíš nejen nad vašimi vlastními, ale vašim úkolem je nebo bude řídit rozpočet celé vaší rodiny nebo řešit finanční záležitosti ve vaší firmě. Tuto velkou odpovědnost budete pociťovat jako významnou poctu a budete se snažit nezanedbat nic ze svých úkolů a zařídit, aby všechno klapalo jako hodinky. Bude vás to stát hodně času a energie, ale výsledkem bude, že ani vy, ani nikdo z vaší rodiny či spolupracovníků nebude strádat. Díky tomu, že vám bude svěřena odpovědnost nad finančními prostředky a majetkem, které patří někomu jinému, budete moct uplatnit svoji šikovnost, schopnost výhodně investovat a obchodovat na maximum a prospěch z toho budete mít nejen vy, ale i celá řada dalších lidí. Za to, jak se vám povede rozmnožit rodinný nebo firemní majetek se vám dostane velkého uznání a budete sklízet pochvaly a komplimenty!

Vodnář
Karta Síla
značí, že v otázce financí budete muset držet své vášně trochu na uzdě! Snadno vás to totiž začne svádět k velkému utrácení a neuváženému investování, a to by vám mohlo nadělat v peněžence pořádný průvan! Přitom nelze říct, že by vám chyběla pevná vůle – většinu času se snažíte tvrdě pracovat a systematicky si rozmnožovat úspory, jen občas se rádi trochu rozšoupnete a vyhodíte si z kopýtka, ať už se jedná o větší nákupy, drahou dovolenou nebo pořádně divoký večírek! Ale když už se do toho opřete, pak to stojí za to a za jeden den nebo večer se dokážete zbavit celkem značné části výplaty! Problém tedy není v tom, že byste potřebovali zvýšit výdělky – spíš se zamyslete nad tím, jestli občas peníze zbytečně nevyhazujete oknem! Když si budete trochu více hlídat rozpočet, budete příjemně překvapeni, kolik se vám povede za krátkou dobu nashromáždit finančních prostředků! A ty pak můžete využít na něco, co si opravdu přejete a co vám bude dělat radost dlouhodobě, nikoliv jen na chvilku!

Ryby

Karta Blázen
vám přináší velice zajímavou a nevšední věštbu! Řekli byste někdy, že bezstarostnost, nezodpovědnost a užívání si života mohou vést k bohatství a ziskům? Nejspíš ne, a přece vám teď tarot dává radu, abyste se trochu odvázali a vydali se za dobrodružstvím do neznámých vod! Nemusíte přitom vůbec počítat peníze, plnit si diář obchodními schůzkami ani trčet šestnáct hodin denně v práci! Právě naopak, následujte svou intuici a dělejte věci jinak, než se obvykle dělají – i kdyby si vaše okolí mělo klepat na čelo! Vaše cesta k bohatství nepovede po vyšlapaných stezkách, ale nečekané zisky přijdou právě ve chvíli, když na ně přestanete myslet a vydělávání peněz přestane být vaším cílem. Důvěřujte Univerzu a ono se o vás postará a zajistí vám materiální hojnost a dostatek všeho, takže nikdy nebudete strádat. Žijte tak, jak jste vždy chtěli žít, a neohlížejte se přitom na peníze – ony už k vám přijdou, na to se můžete spolehnout!

FINANCE A PRÁCE! Mou specializací je finanční a pracovní numerologie - máte problémy? Numerolog David. Volejte raději hned na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS DAVID na 904 30 44.

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.